Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Ο Γιώργος Κοντός μιλάει για το Καρναβάλι του Δήμου Λουτρακίου Περαχώρας – Αγ. Θεοδώρων

- Advertisement -

- Advertisement -

13 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΚΟΣΜΟΠΟΛΙΤΗ Κε.ΚΟΝΤΕ ΜΕ ΤΙ ΦΡΑΓΚΑ ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΗΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ? ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΕΧΗΣ ΤΟ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΥΧΟΜΑΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΡΩΤΟΣ ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ.ΜΗΠΩΣ ΛΕΩ ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΦΟΥΜΑΡΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑΞΩΤΕΣ ΚΟΡΔΕΛΕΣ?ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΙΔΕΙΑ ΔΕΝ ΓΙΝΩΝΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΝ ΕΣΥ ΞΕΡΗΣ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ.

  2. Για να πάει καλά το καρναβάλι βάλτε ανθρώπους με πείρα και γνώση,
    ανθρώπους που έχουν δείξει τις ικανότητες τους και τα προσόντα τους
    στην διοργάνωση αυτού του είδους των εκδηλώσεων

  3. k.κοντε προφανως να μην ειστε ενημερος για το καρναβαλι των αγ.θεοδωρων…..κοιταξτε τις φωτογραφιες στον e.isto.gr…ειναι 200 ατομα???..οι καρναβαλιστες καθε χρονο ξεπερνουσαν τους 800-900…….καρναβαλι εμεις θα κανουμε οπως καναμε ολα αυτα τα χρονια…δεν ειμαστε δημοτες δευτερης κατηγοριας ουτε θα γινουμε!!!!!!

  4. φίλε και συνδημότη 4:06μμ μην λέτε ψέμματα στους εαυτούς σας και μην παραμυθιάζεστε.Ο Καλλικράτης δεν έγινε για να κάνουν τα κουμάντα τα χωριά ή οι κωμοπόλεις,είναι δυνατόν να έχουμε δυο καρναβάλια στον δήμο όταν του Λουτρακίου το ξέρει όλη η Ελλάδα;το δικό σας ποιός το ξέρει;ελάτε όλοι Λουτράκι να περάσουμε καλά και αφήστε τα παλιά στην άκρη.

  5. συνδημοτη 6.10μ.μ…ο καλλικρατης δεν εγινε για να διαλυσει εγινε για να συνθεσει…και απο την στιγμη που μια μικρη κοινωνια εχει την προθεσει να συνεχισει κατι που η ιδια το επιβαλλει απο αρχαιοτατων χρονων κι εχει το κεφι και την διαθεση να συνεχισει να το πραγματοποιησει…..θεωρω πως υπαρχει η δυνατοτητα να γινουν και οι δυο εκδηλωσεις!!! Ο τροπος και οι ημερες που θα γινουν μπορει καλιστα να βρεθουν….εαν υπαρχει καλη θεληση!!!!!!

  6. tosa xronia giati den organonate mia formoyla gia to karnavali , ena ergasthrio kataskeyhs armatwn ? to oti symethxate ethelontika einai poy to analamvanate en leyko kai xreonontasto me ypervolika posa poy ta moirazosastan kapoioi ligoi ? giati n amhn symetexei olos o kosmos giati na mhn aksiopoihthoyn tosa tomika talenta kai me thn kalh prothesi kai diathesi olwn mas na petyxei to karnavali me poly xamhlotero kostos se kairoys pou o kosmos aformes psaxnei na kseshkwthei me tetoie sproklhseis ? yparxoyn polles lyseis alla diathesi gia ethelontismo kai gia xavale den vlepw oloi to myalo toys sto xrhma !

  7. μα καλα… αυτην την αλλαγη ψηφισαμε??? παρε ρε δημαρχε πρωτοβουλια με τσαμπουκα και φερε κοσμο στην πολη, να διασκεδασουμε, να δουλεψουμε και να διαφημιστουμε!!! ακομα σε μικροπολιτικα παιχνιδακια θα αναλωνομαστε??? ως ποτε?? γι αυτο καναμε την υπερβαση και σε βγαλαμε δημαρχο?? μα ΕΛΕΟΣ πια με αυτον τον τοπο… δεν υπαρχει καμια ελπιδα ποια????? τι διαολο μονο εγω αγανακτω???

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog