Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Πήρε Καραχάλιο ο ΠΑΟ Λουτράκι

- Advertisement -

Το Δ.Σ του Π.Α.Ο Λουτράκι ανακοινώνει την απόκτηση του 25χρονου (1/3/1985) μεσοεπιθετικού Γενναίου Καραχάλιου.

Ο ποδοσφαιριστής ο οποίος κατάγεται από την Κυπαρισσία Μεσσηνίας έχει αγωνιστεί στις Ακαδημίες του Ολυμπιακού Πειραιώς,στον Εθνικό Πειραιώς,στον Φωστήρα,στον Παπυργιακό Κεφαλλονιάς και στον Απόλλων Πάργας.

- Advertisement -

11 ΣΧΟΛΙΑ

  1. διωχνετε τους λουτρακιωτες(κολλιακο.σιττε)και παιρνετε ξενους;;;ας εξηγησει καποιος απο την διοικηση τι σκεπτικο υπαρχει,αν υπαρχει.

  2. ΓΙΑΤΙ ΕΦΥΓΕ Ο ΚΟΛΛΙΑΚΟΣ ΡΙΞΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΟΝ ΝΙΚΗΦΟΡΟ (ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΕΦΥΓΕ) ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΣΙΤΕΣ, ΟΙ ΘΕΣΕΙς ΣΤΗΝ ΕΝΔΕΚΑΔΑ ΚΕΡΔΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΙΔΡΩΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΤΟΠΙΟΤΗΤΑ.

  3. Κανείς δεν διώχνεται.Και κανένας δεν μπορεί να δεθεί με αλυσίδες.Αν κάποιος θέλει να φύγει,είναι ελεύθερος να φύγει.Δελτία σε τοίχους σε αυτή την ομάδα δεν καρφώνονται.Τέτοια εποχή οι επιλογές για τις ομάδες είναι περιορισμένες.Τα κενά πρέπει να αναπληρωθούν.

  4. 8-44, ναι, καλά! All right! Ξέρεις καλύτερα!

    Όλες οι ομάδες του ομίλου έκαναν τρεις μεταγραφές η κάθε μια. Εδώ ο Παναρκαδικός που είναι σε δυσμενή θέση και παρακαλάει τον Αστέρα Τρίπολης για παίκτες πήρε παίκτη που εχει παιξει σε όλες τις κατηγορίες του Ελληνικού ποδοσφαίρου και θέλει να προσπαθήσει να σωθεί. Έχεις ένα γύρο μπροστά να παλέψεις με τα θηρία και δεν θα ενισχυθείς όταν ξέρεις ότι έχεις κενά?

    Όσο για τα παιδιά που ΕΦΥΓΑΝ ,οι παλιές αγάπες πάνε στον παράδεισο! Πάλι φίλοι είμαστε και πάντα φίλοι θα είμαστε!
    Οπότε μερικοί "θερμόαιμοι" ,τσακωθείτε μόνοι σας. )))))))

  5. as mas pei kapoios apo thn dioikhsh tou paol …o kolliakos pou htan o kathoristikos paragwn ths epiteukshs tou persinou prwtathlimatos….ksafnika tou htrhe na trexei sto panargeiako????
    den nomizw……apla kapoioi ksexnoun eukola kai …arga h grhgora fainetai to alithino tous proswpo!!!
    kai kala kanei kai fernei kainourious paixtes…mhn anakuklwnei ta idia kai ta idia onomata…"kai o nown noeito"

  6. συμφωνώ με 10:52μμ..το τρελό είναι ότι προσπαθούν κάποιοι να μας παρουσιάσουν το άσπρο-μαύρο ή το αντίστροφο σε ότι έχει να κάνει σχέση με τη συμπαθή ομάδα του ΑΟΛ.Αυτο-παρουσιάζονται ή βάζουν άλλους να τους παρουσιάζουν ως οι τέλειοι,ως οι αλάνθαστοι,ως δεν ξέρω και γω τι!Παραδόξως πουθενά δεν φαίνεται το αντίθετο.Όλοι γράφουν γι'αυτούς τα καλύτερα και ποτέ δεν ακούγεται κάτι αρνητικό-πολύ χουντικό μου κάνει αυτό-δεν πειράζει,ίσως εγώ να κάνω λάθος.

  7. αυτοι που αξιζουν πολλα απο την διοικηση του αολ ειναι ο γιάννης ο βλάχος και ο θωμας ο καναβος,για να μην πω οτι ειναι οι μονοι που ξερουν το τι τους γινεται,ευτυχια μεγαλη για οποια ομαδα τους εχει διοικηση.''ο νοών νοείτω''

  8. αφηστε τον ΑΟΛησηχο λαμογια που κατασρεψατε τον ολυμπιακο και τον κανατε σαν τα μουτρα σας!!!ο ΑΟΛ ειναι η υγιης εικονα της πολης μας !!!

  9. 1:32πμ,Αν δεν είναι αυτό χούντα τι άλλο είναι;Ρε loutrakiblog,δεν μιλάτε;;Ρε κουφάλες όλες σας τι κάνετε;τουμπεκί;;Και να ρωτήσω τον τρελαμένο που πάντα απαντάει,τι σχέση έχει ο ολυμπιακός ρε λαμόγιο με τα ονόματα που είπα;τι φοβάσαι;μην σου φύγουν;;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog