Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Συνάντηση Φορέων για τη Διοργάνωση του Αγιοθοδωρίτικο Καρναβαλιού 2011

- Advertisement -


*e-istos

- Advertisement -

9 ΣΧΟΛΙΑ

  1. συγνωμη η κα Μπεκιαρη σαν τι εχει παραστει στην συναντηση;δεν ηταν υποψηφια με Παυλου;ο Λογοθετης δηλαδη εξαντλησε ολα τα στελεχη που τον βοηθησαν και παιρνει απο τον συνδυασμο του ΠΠ;

  2. αν καταλάβατε τίποτα από αυτά που είπε ο κ. Δέδες και αν εδωσε λύση για το καρναβάλι σφυρίξτε μου και μένα. καμια πρόταση. ψάχνονται ακόμα.δεν ξέρουν τι θέλουν δεν ξέρουν τι ζητάνε.κανένας μα κανένας σχεδιασμός.ένα αλαλούμ και θα την πληρώσουν οι δημότες.
    όμως δεν ακούσαμε ακόμα την κ. μπεκιάρη
    τι προτείνει από την πολύχρονη εμπειρία της; ζούσε στο λουτράκι; δεν την δασκάλεψε ακόμα ο κ. παύλου;

  3. μεγαλε εισαι ασχετος με το θεμα!!!!ουτε τα κοτσια ουτε τ'αντερα εχεις να αναλαβεις την οργανωση του καρναβαλιου και γι'αυτο ριχνεις το μπαλακι στους εθελοντες!!!!!!!!

  4. τι σε πείραξε η Μπεκιάρη? Εαν θέλεις και εσύ και όποιος πικρόχολος θέλει να έρθει να σταθεί δίπλα. Όποιος αγαπάει τον τόπο το δείχνει και συνεργάζεται. Η αγάπη δεν αποκλείει αλλά ενώνει.
    Ετσι και η Κα Μπεκιάρη εβάλε το συμφέρον του τόπου πανω απο προσωπικό και το ίδιο και ο Κος Δέδες.
    Οποιος αγαπάει τον τόπο του το δείχνει με έργα και όχι με θεωρίες και χολές!!!
    Εαν υπάρχει κάτι λάθος σε αυτό να μου το πείτε για να το καταλάβω και ας εστιαστούμε επιτέλους στα πρόσωπα και όχι σε γενικότητες.

  5. ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ 8:39 ΔΕΝ ΜΑΣ Χ………. ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΠΛΟΥΡΑΛΙΣΜΟΥ ΕΣΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΣΒΕΡΚΩΣΕΙ ΤΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΑΝΕ ΟΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΑΝΤΕ ΑΣΧΕΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΒΠΟΥ ΣΑΣ ΠΑΝΕ 4 ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΤΕ ΝΑ ΛΕΜΕ ΓΚΙΩΝΗ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΓΚΙΩΝΗ ΣΕ ΚΑΝΑ 2 ΜΗΝΕΣ .ΤΕΤΟΙΑ ΑΣΧΕΤΟΣΥΝΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΞΑΝΑΔΕΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΑ ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΒΑΖΕΤΕ ΣΕ ΚΑΡΕΚΛΕΣ.

  6. ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΜΙΧΑΛΗ ΔΡΙΤΣΑ ΝΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΣΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ…….??????????
    ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΘΕΩΝΗ ΜΑΥΡΟΜΑΤΙΔΟΥ ΝΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ
    ΣΤΟΥΣ ΑΓ.ΘΕΟΔΩΡΟΥΣ…….????????????

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog