Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Shop like a celebrity!

- Advertisement -

Tις ρωτήσαμε τα μυστικά τους για έξυπνες αγορές στις εκπτώσεις αλλά και γι αυτά που έχουν βάλει στόχο να αποκτήσουν. Να τι μας απάντησαν: Η Σίσσυ Φειδά δήλωσε: «Για μένα οι εκπτώσεις εξυπηρετούν δύο σκοπούς: ή να αγοράσω ιδιαίτερα και trendy κομμάτια σε καλή τιμή και ας φορεθούν μόνο μία σεζόν ή να αγοράσω κλασικά ρούχα και αξεσουάρ σε super τιμές». Ενώ για το shopping της φέτος μας είπε: «Μόλις αγόρασα μία τσάντα YSL και ένα ζευγάρι παπούτσια Balenciaga και είμαι πολύ ευχαριστημένη με τις αγορές μου».
Η Κατερίνα Παπουτσάκη αγοράζει πράγματα χρήσιμα που θα παίξουν το ρόλο του μπαλαντέρ σε πολλά outfits, όπως μαύρα παντελόνια και jeans ενώ σκοπεύει να αγοράσει «ένα ζευγάρι, μαύρα ankle boots».
H Δούκισσα Νομικού δήλωσε στη Stylista: «Στις εκπτώσεις, προσέχω να αναγράφεται η αρχική τιμή του προϊόντος αλλά και η τιμή μετά την έκπτωση. Επίσης προσπαθώ να μη παρασύρομαι από τις τιμές των εκπτώσεων και φροντίζω να αγοράζω κάτι που χρειάζομαι και μου αρέσει πραγματικά». Όταν τη ρωτήσαμε ποιά αγορά είναι η προτεραιότητά της, μας είπε: «Αυτή την περίοδο θα ήθελα να αγοράσω ένα ζευγάρι nude γόβες Alexander McQueen».
H Μαρία Κορινθίου με τη σειρά της, μας συμβουλεύει πως γενικά στις εκπτώσεις, «πρέπει να προσέχεις να αγοράζεις μόνο πράγματα που έχεις πραγματικά ανάγκη και να είναι έξυπνες αγορές που θα τις βρεις μπροστά σου». Η ίδια, θα ήθελε να αγοράσει «το μενταγιόν με τις 2 μάσκες του θεάτρου (Σάτιρα και Δράμα) που έχασε».


H Νάντια Μπουλέ μας είπε πως την περίοδο των εκπτώσεων, εκμεταλλεύεται τις καλές τιμές που είναι προσιτές και στοχεύει σε ειδη που θα αγόραζε στην αρχική τιμή τους, ενώ φροντίζει να αγοράζει διαχρονικά κομμάτια όπως μπεζ/μαύρο/γκρι παλτό, μαύρες μπότες ή ένα LBD. Όταν τη ρωτήσαμε τί έχει σκοπό να αγοράσει, μας είπε: «Σκέφτομαι να επενδύσω σε ένα κλασικό παλτό».
Η Κατερίνα Καινούργιου κοιτάζει να αναγράφεται και η αρχική τιμή αλλά και η τιμή της έκπτωσης, ενώ αγοράζει «κομμάτια που θα της μείνουν και στις επόμενες σεζόν όπως καλές και μεγάλες τσάντες που μπορείς να τις βρεις ακόμα και με -50%» Επιθυμία της είναι να αγοράσει «μία τσάντα που της άρεσε με την πρώτη ματιά, μία μαύρη Balenciaga».
Τέλος η Φαίη Σκορδά που μας είπε πως στις εκπτώσεις αγοράζει πάντα «κομμάτια κλασικά όπως παλτό, τσάντες και μπουφάν, έχοντας στο μυαλό της τι της λείπει πραγματικά», ενώ έχει μεγάλη αδυναμία στο γκρι, αφού το θεωρεί το νέο μαύρο και γι’ αυτό ίσως κάνει κάποια τέτοια αγορά.

 
 

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog