Ονειρο ήταν και πάνε οι Μεσογειακοί Αγώνες του 2013 στο Βόλο και στην Λάρισα, καθώς η ΔΕΜΑ μας τους πήρε πίσω λόγω της τεράστιας καθυστέρησης στην εκτέλεση των έργων.
Τεράστια η ευθύνη της Κυβέρνησης! Η Διεθνής Επιτροπή Μεσογειακών Αγώνων συνεδρίασε έκτακτα στο Παρίσι και αποφάσισε να πάρει πίσω τους Αγώνες,λόγω των διαρκών καθυστερήσεων και της συνεχής αναβλητικότητας που υπήρχε από πλευράς Ελλάδας, στην εξέλιξη των έργων.
Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι και αποτέλεσε ουσιαστικά το λόγο που μας πήραν τους Μεσογειακούς ήταν το θέμα του Μεσογειακού Χωριού, το οποίο παρότι είχαμε υποσχεθεί ως χώρα ότι θα γίνει στις δύο πόλεις της Θεσσαλίας, τελικά λόγω κόστους, έμεινε στα σχέδια και προτάθηκε από την Ελλάδα, η φιλοξενία των αθλητών να γίνει σε ξενοδοχεία ή κρουαζιερόπλοια.
Πλέον η χώρα μας γίνεται ρεζίλι στο εξωτερικό καθώς ενώ είχαμε την δυνατότητα να τους δώσουμε από πέρσι, η κυβέρνηση προκειμένου να μην έχει εκλογικές επιπτώσεις στους νομούς Λαρίσης και Μαγνησίας στις αυτοδιοικητικές εκλογές τους κράτησε, περιμένοντας πρώτα να γίνουν οι εκλογές