Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Ε. Γερασιμίδου :”Το στυλάκι της Μανωλίδου μου κάνει μογγολικό”

- Advertisement -

  H αγαπημένη ηθοποιός, Ελένη Γερασιμίδου σε συνέντευξη στο περιοδικό “Λοιπόν” αναφέρθηκε στην σημερινή κατάσταση της ελληνικής τηλεόρασης.
 Eίπε χαρακτηριστικά:

Χάλια, αλλά κανένα χάλι δεν μένει. Ο κόσμος έχει βαρεθεί να βλέπει το περιβόητο “Big Brother”. Tην προηγούμενη φορά που είχε παιχτεί έκανε τηλεθέαση φέτος δεν κάνει, είναι σκέτη πλήξη. Πάντα ήταν ένα τίποτα για μένα, αλλά τώρα έγινε και για τον υπόλοιπο κόσμο. Τα πλάσματα που συμμετέχουν είναι θλιβερά. Δεν αφορά πια κανέναν”.
Για τα προγράμματα μαγειρικής είπε:
Δεν με ενδιαφέρουν οι τηλεθεάσεις που κάνουν, αν κάνουν. Είναι ένα κόλπο της τηλεόρασης. Έχει πέσει πολλή πείνα, γιατί υπάρχει κόσμος που πεινάει στην κυριολεξία. Σε αυτούς λοιπόν δείχνουν φαγητά που δεν έχουν να αγοράσουν. Τι gourmet! Φαγητά χωρίς καθαρές γεύσεις. Τίποτα! Τι γίνεται με την περιβόητη μεσογειακή κουζίνα που διαφημίζεται στο εξωτερικό; Εδώ προσπαθούν να την εξαφανίσουν. Χιλιάδες τυριά που μαθαίνει πως τα λένε η καθεμία που δεν ξέρω από ποιο χωριό ήρθε. Εγώ κουβαλάω από το χωριό μου τις γεύσεις του. Καθαρά πράγματα, να ξέρει ο άλλος τι τρώει: φασολάδα, αρνάκι, κατσικάκι. Δεν ξέρω τι θα πει gourmet”
Σκληρή ήταν η απάντηση της Ελένη Γερασιμίδου όταν ρωτήθηκε για την Ευγενία Μανωλίδου:
Ε τώρα… μην την κάνουμε και φίρμα. Αρκετά την έχουμε κάνει τη γυναίκα αυτού του οπισθοδρομικού πολιτικού. Του μεσαιωνικού πολιτικού, που βγάζει κραυγές και κάνει πως ξέρει ελληνικά. Γιατί είναι ωραία; Ξέρω πολύ ωραιότερες γυναίκες. Εμένα μου κάνει μογγολικό το στυλάκι αυτό, με το μάτι το …έτσι”.
Ακόμα πιο σκληρή ήταν η απάντηση της ηθοποιού όταν η δημοσιογράφος τη ρώτησε τι θα έλεγε στην Ευγενία Μανωλίδου αν την είχε απέναντί της.
Κορίτσι μου, είσαι ρετρό, θα της έλεγα. Αν έχεις κάνει τις σπουδές που λες, ακόμα χειρότερα. Ένας μορφωμένος άνθρωπος πάει μπροστά και το φύλο του και τον εαυτό του. Όλο αυτό το πρότυπο – φωτογραφίες σε ένα σπίτι, με τα σερβίτσια, από εξόδους, με κολλητά φουστάνια. Είναι ανάγκη για διευθύντρια ορχήστρας να φοράει το ξέκωλο το φόρεμα και να χορεύει και να αναποδογυρίζεται; Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τη γύμνια. Το βλέπεις σε μια ωραία χορεύτρια που είναι η δουλειά της. Να δω τη Γιγέμ ολόγυμνη, χάρμα οφθαλμού. Μεγάλη χορεύτρια. Θα χορεύει τώρα η Μανωλίδου και θα βλέπω εγώ; Δεν το θεωρεί αυτό χυδαίο και θεωρεί χυδαία κάποια πράγματα που ήταν σε μια εκπομπή και σοκαριζόταν; Δεν σοκάρεται από τον ίδιο της τον εαυτό; Από το πρότυπο γυναίκας που προβάλλει;“.
*COSMO.GR

- Advertisement -

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. η κα γερασιμιδου ξερει να καυτηριαζει την trash πλευρα της μανωλιδου αλλα ξερει επισης να παιρνει μερος στην trash εκπομπη του κου λαζοπουλου.

  2. επειδή,μερικές φορές,δεν ξέρουμε τί λέμε…να αναφέρω ένα γεγονός…το καλοκαίρι που έχασε την αδερφή της,μετά από 2 ή 3 μέρες η κυρία Γερασιμίδου,έπαιξε την Κλεονίκη στην Λυσιστράτη του Αριστοφάνη στην Επίδαυρο…την ώρα του περιβόητου όρκου (μιά από τις πιό κωμικές σκηνές στην ιστορία του παγκόσμιου θεάτρου),γκρέμισε το θέατρο από το χειροκρότημα,καθώς έπαιζε και ταυτόχρονα έκλαιγε (για προφανείς λόγους)…επίσης,αν δείς βιογραφικό της,δηλώνει υπηρέτρια της τέχνης του θεάτρου…μάλλον,λοιπόν,έχει κάποιο δικαίωμα να κρίνει (έστω κι αρνητικά),τον κάθε άσχετο που προβάλλεται στο χαζοκούτι…κα για την εκπομπή που ανέφερες,συμφωνώ απόλυτα,αν θες να ξέρεις…αλλά όχι και να φτάσει κάτι…

  3. Reality δεν υπαρχει πια, ολα ειναι σκηνοθετημενα κι η κα Μανωλιδου παιζει οσο καλυτερα μπορει το ρολο της κι απ`αυτο βγαζει μεροκαματο. Η κα Γερασιμιδου(τεραστιο ταλεντο, συμφωνω) να μην φτυνει μεσ`τη σουπα απ`οπου κι αυτη τρωει… Γιατι βεβαια δεν τη ταιζει η Επιδαυρος ουτε το θεατρο, δυστυχως. Αυτη ειναι η αποψη μου. Α, εχει σημασια και που δινει κανεις συνεντευξη. Το "λοιπον" παιρνει συνηθως συνεντευξεις απο ατομα σαν την κα Μανωλιδου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog