Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Μαζί σου στα “βουνά” Μαζωνάκη!

- Advertisement -

«Έχω καλή ψυχή γι’ αυτό οι άνθρωποι εθίζονται μαζί μου» είπε ο Γιώργος Μαζωνάκης, που γύρισε το νέο του video clip για το τραγούδι «Εγώ Τη Ζωή Μου».

Τα γυρίσματα έγιναν σε μια ερημική αποθήκη στον Ασπρόπυργο, υπό τις οδηγίες του Κωνσταντίνου Ρήγου. Όπως είδαμε στις εικόνες που έδειξε η εκπομπή «Καφές Με Την Ελένη», ο τραγουδιστής περιφέρεται ανάμεσα σε κοντέινερ και στρατιωτικά οχήματα.

Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής, ο Γιώργος εξέφρασε την επιθυμία του να… πάρει τα βουνά, δηλώνοντας πως του αρέσει πολύ η φύση. «Θα ήθελα πάρα πολύ να πάρω τα βουνά, τα παίρνω και κανένα βράδυ μόνος μου… Έχουμε χρόνο ακόμα, προς το παρόν έχω πολλά πράγματα να κάνω».

Ο Γιώργος αποκάλυψε επίσης τι θα κάνει στην σκηνή του πρώτου Fashion Music Project, στις 2 Φεβρουαρίου. Όπως είπε, θα ανέβει στην πασαρέλα των Deux Hommes και θα τραγουδήσει το «Parole» μαζί με μια γνωστή κοπέλα από τον χώρο του μόντελινγκ και του κινηματογράφου.

Τέλος, προσπαθώντας να εξηγήσει γιατί το κοινό παθιάζεται μαζί του, ο τραγουδιστής ήταν αποκαλυπτικός: «είμαι αγγελικός και ταυτόχρονα δαιμόνιος. Δεν νομίζω! Έχω καλή ψυχή».
Star.gr

- Advertisement -

2 ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog