Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Χ. Ρουτζούνη: Η γυναίκα που παραχώρησε μαζί με το συζυγό της το Μέγαρο για τους μετανάστες!

- Advertisement -

Λύση στο πρόβλημα που απασχόλησε την ελληνική κοινότητα αποφάσισε να δώσει η Χρυσάνθη Ρουτζούνη, παραχωρώντας μαζί με τον συζυγός της το Μέγαρο Υπατής, για να μείνουν για 15 μέρες οι μετανάστες που είχαν καταλάβει τη Νομική.

 
Το ζευγάρι θέλησε να παραχωρήσει το πολυτελέστατο κτήριο για ένα χρονικό διάστημα, με σκοπό να δοθεί εν μέρει μια λύση και να σταματήσουν οι εντάσεις που είχαν δημιουργηθεί.
 
Η Χρυσάνθη Ρουτζούνη είναι μια γυναίκα που προέρχεται από πολύ εύπορη οικογένεια, έχει σπουδάσει γιατρός και είναι άνθρωπος της προσφοράς. Έχει τελειώσει την ιατρική και πήρε την ειδικότητα της παιδοχειρουργού. Η ίδια δεν είχε ανάγκη από χρήματα, γι’ αυτό και εργάστηκε εθελοντικά στο Νοσοκομείο Παίδων και στο ΙΚΑ και μέχρι πριν από δυο χρόνια χειρουργούσε τους ασθενείς.
 
Η συγκεκριμένη γυναίκα έκανε μια πολύ όμορφη οικογένεια και παντρεύετηκε τον ιδιοκτήτη της “Κάπα Research” κο Ρουτζούνη. Παρόλα αυτά, ποτέ δεν έπαψε να προσφέρει στους συνανθρώπους της. Μάλιστα, μετά τον πρόσφατο σεισμό της Αίτής, εκείνη βρέθηκε εκεί για να βοηθήσει με τις γνώσεις της του γιατρούς και να προσφέρει τις υπηρεσίες της στους ανθρώπους που το είχαν ανάγκη.
 
Θεωρούμε φίλη μας την Χρυσάνθη, Είναι άνθρωπος χαμηλών τόνων. Την γνωρίσαμε στην Αϊτή Εκεί υπήρχαν πολλοί νεκροί και οι συνθήκες ήταν πολύ άσχημες και δύσκολες. Δεν υπήρχε εύκολος τρόπος να πας και έπρεπε να διασχίσουμε μεγάλες αποστάσεις και να ταλαιπωρηθούμε για να φθάσουμε σ’ αυτούς τους ανθρώπους. Τις πρώτες μέρες τα πράγματα ήταν λίγο δύσκολα, αλλά ο υπεύθυνος μας ανακοίνωσε πως εκεί θα έφθανε μια φίλη μας παιδοχειρουργός και χαρήκαμε γιατί χρειαζόμασταν μια ειδικότητα όπως αυτή”, αναφέρει χαρακτηριστικά.
 
Παράλληλα, προσθέτει πως η ίδια ήταν ένας άνθρωπος χαμηλών τόνων που το μόνο που ήθελε ήταν να βοηθήσει. “Όταν εμφανίστηκε ήταν πολύ σεμνή, ταπεινή και μας ρώτησε αμέσως τι πρέπει να κάνει. Είχε πολύ μεγάλη προθυμία και λαχτάρα. Μας είπε αμέσως: “πείτε μου τι θέλετε να κάνω”. Δούλευε συνέχεια, δεν κάθησε καθόλου. Εξέταζε πάνω από 60 άτομα την ημέρα”, τονίζει.

tlife.gr

- Advertisement -

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. you`re too good to be true… σωστα και μετρημενα τα λογια σας αλλα το πλατινε μαλλι και η "dynasty" ποζα με μαυρο-τυρκουαζ μινι στη πυλη του μεγαρου με κανουν σκεπτικο…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog