Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Αποκλειστικότητα του loutrakiblog, είμαστε στο studio μαζί με τον Γιώργο Μαζωνάκη

- Advertisement -

  Ο πολυαγαπημένος μας Γιώργος Μαζωνάκης θα μας εκπλήξει για άλλη μια φορά. Την ερχόμενη Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου στο MAD walk project θα ερμηνεύσει το γνωστό ιταλικό τραγούδι parole , της μεγάλης Mina, σε duetto με τη Δωροθέα Μερκούρη.

 Το loutrakiblog ήταν παρόν  χτες στο studio  μαζί με τον καλλιτέχνη  όπου πραγματοποιήθηκε η πρώτη prova και πραγματικά ο ενθουσιασμός ήταν μεγάλος. Ολοι γνωρίζουμε το εύρος των δυνατοτήτων του Γιώργου Μαζωνάκη , αλλά μετά το χθεσινό μείναμε με το στόμα ανοιχτό. Ακούσαμε καθαρό ιταλικό στίχο με τέλεια άρθρωση και προφορά , που αν δεν ξέραμε ότι πρόκειται για τον Γιώργο , θα νομίζαμε ότι ακούμε έναν ιταλό ερμηνευτή.

Για να σας προετοιμάσουμε για το τι θα ακούσετε ,  το άσμα είναι ένα duetto στο οποίο διαδραματίζεται ένας διάλογος μεταξύ των δύο τραγουδιστών. Το θέμα βασίζεται σε μάταιες λέξεις που διαπλέκονται με το παράπονο της τραγουδίστριας στο τέλος του έρωτά τους και στις αναλήθειες που πρέπει να ακούσει , ενώ ο τραγουδιστής μιλά. Αυτή αντιδρά στις φιλοφρονήσεις που της αποδίδονται και τις χαρακτηρίζει ως κενές κουβέντες.

Προσοχή όμως γιατί στην προκειμένη περίπτωση οι ρόλοι αντιστρέφονται και τις φιλοφρονήσεις θα κάνει η Δωροθέα Μερκούρη , ενώ θα ερμηνεύει ο απολαυστικός Γιώργος Μαζωνάκης….

Τώρα που μπήκατε στο κλίμα , σας ευχόμαστε  καλή  ακρόαση.!

- Advertisement -

11 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Οχι ονοματα παρακαλω! Ειναι παραβιαση της αρχης ευαισθητων προσωπικων δεδομμενων… κι εχω πολυ ευαισθητη ψυχη, κατι σαν τον Μαζω να καταλαβεις.

  2. καλα βρε κοριτσια, με το Μαζω εισασταν στο στουντιο, οχι με τη Μαντονα… μην κανετε σαν να `δατε το φαντασμα του John Lennon και να το φωτογραφησατε σε παγκοσμια αποκλειστικοτητα.
    ΖΖΖΝΤΦ

  3. Ειμαι επισης αμορφωτη, ακαλιεργητη & βλαχα με πολυ κακο γουστο. Αλλα ολα αυτα τι σχεση εχουν με το Μαζω και `σεις γιατι ζοριζεστε?
    ΖΖΖΝΤΦ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog