Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Η ατμομηχανή είναι το Λουτράκι!

- Advertisement -

Aισχρή και ανόητη επίθεση εξαπολύουν οι νέοι συνδημότες μας Αγιοθοδωρίτες στα όσα είπε ο Γιώργος Κοντός σχετικά με το καρναβάλι που είναι όλα σωστά!
Εδώ καλά καλά δεν ξέρουμε πως και τι θα κάνουμε στο καρναβάλι στο Λουτράκι και έχουμε την καούρα των Αγιοθοδωριτών για το καρναβάλι τους-ο θεός να το κάνει!Δεν μιλήσαμε που δεν μιλήσαμε όταν ο Κώστας Λογοθέτης αδίκως κατά την άποψη ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΩΝ στο Λουτράκι διόρισε και 2ο αντιδήμαρχο ενώ πληθυσμιακά δεν το δικαιούνται,θα τα ακούμε τώρα και για το καρναβάλι; Για συγκεντρωθείτε λίγο εκεί στον Αγιοθόδωρα αγαπητοί συνδημότες γιατί να ξέρετε ότι αν δεν πάει καλά η ατμομηχανή του δήμου που είναι το Λουτράκι,θα μας φάει όλους το μαύρο σκοτάδι.Αυτά προς το παρόν και παρακαλώ τα παιδιά να γίνει ανάρτηση.Ευχαριστώ ‘Ηρα
υ.γ: Ελπίζω οι νέοι συνδημότες μας να μην έχουν τίποτα σύνδρομα του τύπου”Ζήτα-ζήτα και κάτι θα πάρεις”γιατί οι καιροί μας απαιτούν ομόνοια και επικοινωνία για να ξεφύγουμε από την κρίση και όχι μικροπολιτικές που έρχονται από τα ήθη και τις τακτικές προ-προηγούμενου αιώνος,ελπίζω..

- Advertisement -

30 ΣΧΟΛΙΑ

  1. μπορείτε να μου πείτε ποιανου έίναι αισχρή και ανόητη η επίθεση γιατί μπερδεύτηκα
    από πότε η ανησυχία είναι επίθεση?
    αλλα η κα Ηρα έχει δίκιο και μαλιστα εγώ θα πρότεινα να μην γιορτάσουν ούτε το Πάσχα στους Αγίους για να μάθουν να ζητάνε οι ζήτουλες κατα τα αλλα συνδημότες !!!!
    λιγη σοβαρότητα κα ήρα που μας κάνατε και χάρη

  2. Κριμα κριμα και παλι κριμα, δεν εχουν περασει παρα ελαχιστες μερες απο την Τραγικη και αναγκαστικη συνενωση του Λουτρακιου με την ομορφη Πολη μας και οι Πρωτευουσιανοι εδειξαν τις προθεσεις τους. Οχι απλως θα μας φαει το μαυρο σκοταδι,αλλα θα μας κατασπαραξει. Το μονο που ενδιαφερει το Λουτρακι ειναι μαλλον το πως θα λεηλατησει τα εσοδα των Αγιων Θεοδωρων. Τους πηραξε μεχρι και που ο Αντιδημαρχος Πολεοδομιας ειναι απο τους Αγιους.
    Τι να πει κανεις ?? Και το καρναβαλι ειναι μονο η αρχη, ερχωντε μαυρες μερες. Αραγε θα δινουν τα χρηματα που αναλογουσαν στις ομαδες Μπασκετ και Ποδοσφαιρου και που απλοχερα προσφερε ο Δημος Αγιων Θεοδωρων ?? Θα καλυψουν τα ΚΑΠΗ ?? θα υπαρχουν αραγε Πολιτιστικες εκδηλωσεις ??
    Προφανως η προηγουμενη Δημοτικη Αρχη των Αγιων δεν τα ειχε ολα τελεια πλασμενα και τα λαθη της ηταν αρκετα. Απο αυτο ομως το σημειο, μεχρι την σημερινη απαξιωση και τον πολιτισμικο και οικονομικο μαρασμο που μας οδηγει το Λουτρακι, υπαρχει τεραστια διαφορα. Φυσικα, οποιος και να εκλεγοταν Δημαρχος του Καλλικρατικου τερατουργηματος, το αποτελεσμα το ιδιο θα ηταν, οι Αγιοι οδηγουντε με μαθηματικη ακριβεια στην αββυσο και ισως ο μονος που θα εχει την ΜΙΚΡΟΤΕΡΗ και ισως Καθολου ευθυνη για αυτο, ειναι ο Κυριος Λογοθετης. Ο οποιος ειναι αξιοπρεπεστατος και ανθρωπος χαμηλων τονων. Απλα οπως παντα, θα φταιει το περιβαλον του και οι ανθρωποι που βρισκωντε γυρω του και θα τον συμβουλευουν.

  3. Κυριοι και κυριες…Ελεος…Το θεμα ειναι τι θα κανει η καινουρια δημοτικη αρχη με τα προβληματα του τοπου…Επειδη λοιπον ειμαστε σε καιρο κρισης σας παρακαλω πολυ να αναλογιστητε το γεγονος οτι τα εξοδα των Αγιων Θεοδωρων αλλα και του Λουτρακιου ειναι αρκετα οποτε μπορει διαφοροι φορεις που λαμβαναν καποια χρηματα σαν επιχορηγηση απο τον δημο φετος να μειωθουν.Και ειναι λογικο…Θελετε να εχετε μια πιο ομορφη πολη η να ερθει ενας τραγουδιστης?

  4. Ηρα δε σε ξερω,αλλα το χοντρινες αρκετα το θεμα…οχι οτι ειναι σωστα αυτα που ζηταμε για το καρναβαλι,αλλα ειμαστε καλο κομματι του δημου..κ δεν επιλεξαμε εμεις να γινουμε συνδημοτες με λουτρακιωτες!! ανετα μεναμε μονοι μας οπως η νεμεα,γιατι εχουμε πολλους περισσοτερους πορους απο όλους γυρω γυρω,αλλα….δεν ειχαμε ατομα ικανα..ενταξει? γιαυτο ας δωσουμε σημασια εκει που πρεπει κ οχι στα καρναβαλια..αντε επιτελους, προσγειωθειτε!!!

  5. Εσυ Κα Ηρα εχεις την εντυπωση οτι οι αγιοθοδωριτες θελανε να γινουν ενας δημος με το λουτρακι??μεγαλη ιδεα εχετε μ φαινεται εκει περα.τοσα χρονια ημασταν μια χαρα κ ειχαμε οτι καρναβαλι κ οτι εκδηλωση θελαμε.δεν ειχαμε αναγκη κανεναν…τωρα αναγκαστικα ζηταμε απο το δυστυχως-δημο λουτ-περ-αγ.θεοδ,κ να το πω βαριεμαι, να μας επιδοτησει..τα παραπονα σας στα 300 παιδια,μ τις φαηνες ιδεες!

  6. και λιγα ειπες ηρα-εχω σοι απο κει και ξερω-63 οικισμους εφτασαν να χτισουν εχοντας μολις την μιση εκταση απο μας σε στρεμματα!63!

  7. ρε δεν ντρεπεστε ολοι ρε λεω εγω??? καποτε αυτο που μας χαρακτηριζε σαν λαο ηταν η ομονοια και η αδερφοσυνη σε δυσκολους καιρους, και βρηκατε τωρα πεδιο να τσακωθειτε??? επειδη ο ενας ή ο αλλος λεει μια βλακεια, αμεσως κρεματε ταμπελες, μαζικα, γεμιζετε τον τοπο με στερεοτυπικες αηδιες και σπερνεται διχονοια??? ρε καλα μας κανουν και μας πατανε, καλα μας κανουν και μας πυροβολουν, τετοια ζωα που ειμαστε, με τετοιο τροπο θα μας φερονται. καρναβαλοι, ε καρναβαλοι

  8. Κ.ΗΡΑ ΘΑ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΩ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙΣ ΤΙς ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗς Κ.ΠΟΛΥΖΟΥ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ Η Κ.ΗΡΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΤΙ ΖΗΤΑΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΙ ΦΑΝΤΑΖΕΤΑΙ Η ΚΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΛΕΜΕ.

  9. 163 οικισμους θα φτιαξουμε, εσυ τι ζορι τραβας ?? Δημοτες ειναι οι περισσοτεροι που ζουν εκει και εσεις θα ερχωσαστε και θα παρακαλατε για ψηφους στις επομενες τοπικες εκλογες. Οι Αγιοι πλεον θα κρινουν το αποτελεσμα, σας αρεσει δεν σας αρεσει και το καλυτερο το αφησα για το τελος, του χρονου θα εχουμε 4 Αντιδημαρχους που θα ειναι Αγιοθωδωριτες. Ειπατε τιποτα ?? Αααα και εμεις εχουμε τουλαχιστον εκτασεις και μπορει καποιος να φτιαξει ενα σπιτι, ενω εσεις που θα τους βαζατε ?? Μονο βραχια, ρεματα και μια κλειστη λασπωδη παραλια εχετε, με θέα το πενταβρωμικο λιμανι της Κορινθου. Ασε που αν καποιος θελει να κανει μπανιο, θα πρεπει να ειναι Ναυαγοσωστης 5 αστερων για να αποφυγει τον πνιγμο λογο των κυματων, ασε που θα πρεπει να κουβαλει και πετρες στις τσεπες του για να μην τον παρει ο αερας. Υπαρχει αραγε ημερα, που να εχει λιγοτερο απο 7 μποφωρ στην Θεαρεστη Λουτροπολη σας ??

  10. Εδώ ο κόσμος χάνεται και …
    Όποιος θέλει καρναβάλι να πάει στην Πάτρα ή ακόμα καλύτερα στο Ριο ντε Τζανειρο. Τα λύσαμε όλα τα άλλα θέματα των Αγίων Θεοδώρων και η μοναδική έγνοια μας πλεον είναι το πιο κιτς θέαμα που υπάρχει, το καρναβάλι.
    Βρε ουστ

  11. Εισαστε ολοι για κλαμματα…Ενταξει εχετε προβλημα με τους Λουτρακιωτες και εκεινοι μ'εσας..Εχετε επιλεξει ομως να σας εκπροσωπουν στο δημοτικο συμβουλιο και στην δημοτικη κοινοτητα ανθρωποι ικανοι και πανω απ'ολα συνδημοτες.Υπαρχουν ατομα και απο τους Αγιους αλλα και απο το Λουτρακι.Εκεινοι ξερουν ολα σας τα <>,αν φυσικα φροντιζεται να τους τα γνωστοποιειτε..Απο την στιγμη που εκλεξατε τους συγκεκριμενους ανθρωπους αφηστε τους να κανουν αυτα που νομιζουν εκεινοι για το καλυτερο του τοπου μας.Σταματιστε να κρινεται τα παντα και αν νομιζεται επιτελους οτι δεν ειναι ικανοι οι συγκεκριμενοι κατεβειτε εσεις στις επομενες εκλογες για να δουμε τι θα καταφερεται…Εξω απο το χορο πολλα τραγουδια λενε….

  12. ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΑΠΟ ΤΟΥς ΑΓΙΟΙΟΥς ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΧΕΙ ΠΕΙΡΑΞΕΙ Η ΒΕΝΖΙΝΑ ΑΠ ΤΟ ΔΙΥΛΗΣΤΗΡΙΟ ΑΛΛΙΩς ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑΤΑ ΕΞΗΓΗΣΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ

  13. ΑΚΟΜΑ ΓΕΛΑΜΕ ΣΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΠΟΥΡΔΑ ΣΤΟ Δ.Σ.ΤΟΥ ΡΑΤΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΣΤΟΝ ΑΡΜΟΔΙΟ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΧΑΡΤΑΚΙΑ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ ΤΑ ΚΑΖΑΝΙΑ ΜΕ ΤΑ ΧΗΜΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΝΤΙΖΕΛ

  14. Περίμενα τον εμφύλιο αργοτερα οχι τοσο γρηγορα…
    οι Αγιοθεοδωριτες μάλλον δεν έχουν καταλάβει ότι έχουμε γίνει καλώς ή κακως ένας δήμος.
    τελικά αντι να κάνουμε καρναβαλι γίναμε καρναβαλι.

  15. το "μεγαλύτερο" αγαπητέ συνδημότη-μπιθιλεκούρα 8 και 32…όπως βλέπεις γράφεται με ύψιλον…αν δεν είσαι σίγουρος υπάρχουν και λεξικά…έλεος…!!!

  16. Ka ΗΡΑ Κε ΚΟΝΤΕ ΑΡΚΕΤΑ.ΡΩΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΟΤΙ ΑΝ ΥΠΑΡΧΗ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ ΣΕ ΤΑΜΠΕΛΑ ΔΗΜΟΥ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΑΛΛΟΙΟΣ ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ ΜΟΝΟ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΚΟΡΙΝΘΟΣ.ΑΦΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΥΠΑΡΞΗ ΟΝΤΩΣ ΟΜΟΝΟΙΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΦΤΗΝΟΥΣ ΓΚΕΜΠΕΛΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΙΧΤΕ ΜΑΣ ΟΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ.ΣΙΓΟΥΡΑ ΞΕΡΕΤΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ.ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ.

  17. ΤΕΛΙΚΑ, ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑ, ΑΠΟΔΕΙΚΝΎΕΤΑΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΟΙ ΛΟΥΤΡΑΚΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΓΙΟΘΩΔΟΡΙΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΡΑΧΩΡΙΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΚΟΙΝΕΣ ΡΙΖΕΣ…. ΚΟΥΤΟΑΡΒΑΝΙΤΙΚΕΣ!

  18. φιλε 8.37 του κυριου ρατη και της ομαδας του τους στοιχησε παρα μα παρα πολυ που εχασαν τις εκλογες γιατι αραγε???????
    δεν ξερει τι να πει στα δημοτικα συμβουλια και ασχολειται με φθηνες λασπολογιες
    οσο για τα καζανια τα χημικα και τα ντηζελ τι να πει αφου τα ειχαν ολοι τους τατσι-μητσι-κωτσι!!!
    σιγα σιγα θα βγουν ολα στην φορα μην βιαζεστε!!!!!!

  19. Κάλα το,τα καρναβάλια μας λείπανε; Τα λεφτουδάκια των δημοτών εκεί πρέπει να πάνε; Τέρμα πιά με τις καραμπουζουκλήδικες σπατάλες και τα ψευτο-καλλιτεχνικά. Δεν έχει δικαίωμα κανένας δήμος να ξεφαντώνη την ώρα που τα χαράτσια αυξάνονται.Άμα οι άρχοντες θέλουν παρτάκια να τα βάλουν από την τσέπη τους. Αν ο άλλος νομίζει ότι είναι καλλιτέχνης να πάη να τα πάρη από κανένα μαγαζί. Ξεράναμε το σκατό μας να τα βγάλουμε πέρα και αυτοί σκέπτονται πως θα εξανεμίσουν ξένα λεφτά…

  20. οπως ειπε και η κυρια πολυζου- βονταφονε- χαρα λαπ τοπ- χαι φαι και PRADA. γιναμε κατσιβιρι του λουτρακιου μωρε μαγκες καρναβαλιστες.

  21. Αν το μονο αξιοθεατο μας ειναι η ταμπελα που γραφει Λουτρακι,το δικο σας ειναι η ταμπελα που γραφει Μπισια.ΒΛΑΧΑΔΕΡΟ ΜΠΙΣΙΩΤΗ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog