Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Internet Guide : Έξυπνες αγορές online!

- Advertisement -

Το internet κρύβει θησαυρούς και ευκαιρίες που μπορούν να μεταμορφώνουν γρήγορα και απλά την γκαρνταρόμπα σας, ακόμα και αν οι μέρες σας είναι τόσο πολυάσχολες που δεν προλαβαίνετε να δείτε ούτε τις βιτρίνες της πόλης.
Το Loutrakiblog σας δίνει τις καλύτερες διευθύνσεις στο internet για αγορές στη μόδα, τα αξεσουάρ, την ομορφιά! 
Μη φοβάστε το internet. Απολαύστε το.

WWW.NET-A-PORTER.COM
Δικαιωματικά του ανήκει η πρωτη θέση στη λίστα του internet shopping μας. Το πιο γνωστό online κατάστημα πολυτελών desinger κομματιών με -ίσως- τους πιο εφυείς byers θεωρείται από τον κόσμο της μόδας (περιοδικά, στυλίστες,σταρ,) εφάμιλλα μεγάλος “παίκτης” με τα συμβατικά καταστήματα, μπουτίκ και πολυκαταστήματα του πλανήτη. Πάνω από 200 ονόματα σχεδιαστών ανάμεσα στους οποίους όλοι Α-list. Τιμές που μπορεί να προσγειωθούν και στα 20 ευρώ (ένα φανελάκι splendid) .Και κάπου ανάμεσα σε όλα αυτά συγκλονιστικά γλυπτικά φορέματα Zac Posen, κοριτσίστικα Marc Jacobs και Juicy Couture, κομψά Narciso Rodriguez και Nina Ricci, μοδάτα Phillip Lim, αλλά και ιδιαίτερα Cloe και Marni. Η λίστα δεν σταματάει.. Στον τομέα των αξεσουάρ θα δυσκολευτείτε να επιλεξετε από τις 300 και πλέον επώνυμες τσάντες, αλλά και στα παπούτσια. Επίσης θα εντυπωσιαστείτε από τις online εκπτώσεις.
Περιμένετε να σας πούμε το “ναι μεν αλλά”? Δεν θα γίνει. Ο χρόνος παράδοσης των αγορών είναι άμεσος και οι συσκευασίες – τα περίφημα μαύρα κουτιά με φιόγκο – αντικείμενα τέχνης από μόνα τους.

siena

- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog