Ανώνυμος είπε…

    το καρναβαλι στους αγιους θεοδωρους θα γινει κυριακη οπως γινετε τα τελευταια 20 χρονια….οι αγιοι θεοδωροι εχουν το δικο τους κοσμο και οι λουτρακιωτες το δικο τους..
παρακαλω να το διαβασουν οι δημοτικοι συμβουλοι των αγιων θεοδωρων και ας μην πουλησουν το χωριο ΜΑΣ απο τον πρωτο μηνα….σας ευχαριστω με ολο το σεβασμο μια 16 χρονη μαθητρια που αγαπω τον τοπο μου και ειμαι ενεργο μελος στα πολιτιστικα δρωμενα του χωριου μου
    30 Ιανουαρίου 2011 10:57 μ.μ.
Loutrakiblog: Σωστή και δίκαια η πρόταση της μαθήτριας που δείχνει επίπεδο και όλο αυτό το ζήτημα με τα καρναβάλια γίνεται, γιατί εμπλέκεται άμεσα ο δήμος.Μέγα λάθος αυτό και αποδεικνύεται τώρα που είναι ‘καυτά’ τα πράγματα με την κρίση. Το/α καρναβάλια και ότι έχει άμεση σχέση με πολιτιστικά θέματα θα πρέπει να λειτουργούν  αυτόματα μέσω συλλόγων που έχουν άμεση επαφή και εθελοντική εργασία το 99% των μελών τους. Είναι τόσο τρελό αυτό που συμβαίνει και ανεξήγητο που είναι σαν δίνει”ψίχουλα λεφτά” στους αθλητικούς συλλόγους (όπως δίνει τώρα στους πολιτιστικούς)και να αποφασίζει για το ποιός θα παίξει στον αγώνα,ποιός θα είναι ο προπονητής κλπ…!!Τα 100-200-300 που δίνει ο δήμος για τα πολιτιστικά ας τα δώσει στους συλλόγους για να έχει το κεφάλι του ήσυχο. Ας αφήσουμε  την δουλειά με τα καρναβάλια να την κάνουν οι άνθρωποι που ξέρουν και μπορούν,ο δήμος έχει σοβαρότερα θέματα να ασχοληθεί..