Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Απάντηση του Δ. Δέδε στον Σ. Πέρρα

- Advertisement -

Μετά την τοποθέτηση του Σ. Πέρρα (που ζήτησε την παραίτησή του), ο Δ. Δέδες ζήτησε τον λόγο από τον πρόεδρο του Δ.Σ. Γιώργο Κακκαβά. Διαβάστε τι του απάντησε…

“Προσπαθείτε να δημιουργήσετε εντυπώσεις λέγοντας ότι λέμε ψέμματα. Και μάλιστα για ένα θέμα ανούσιο. Ο κύριος Πέρρας θα πρέπει να καταλάβει ότι χρειαζόμαστε ένα τρόπο να μετακινούμεθα από την μία πόλη στην άλλη. Είναι 20χλμ να έρθεις στο Λουτράκι και αν προσθέσουμε άλλα 20 χλμ να επιστρέψεις στους Α. Θεοδώρους, έχουμε ένα σύνολο 40 χλμ. Βρείτε μας εσείς κύριε Πέρρα μία λύση. Προσπαθούμε εμείς από την πλευρά μας να περιορίσουμε τις μετακινήσεις μας. Στόχος μας είναι να μειώσουμε στο ελάχιστο τα έξοδα. Μιλάτε εσείς κύριε Πέρρα που τάζατε και μοιράζατε νερό προεκλογικά για να πάρετε ψήφους; Αλλάξανε τα πράγματα τώρα κύριε Πέρρα. Λυπάμαι που ασχολείστε με τέτοια ανούσια πράγματα”.

- Advertisement -

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ρε μας δουλεύει ο μίτε;ο ίδιος δεν είχε πει ότι έκανε λάθος και δεν ξαναπαίρνει το αμάξι του δήμου;τώρα άλλαξε άποψη;το ξανασκέφτηκε καλύτερα φαίνεται,άρε,,,

  2. ΦΕΚ B 108/4.2.2010

    Αριθμ. 129/2534
    Καθορισμός δικαιούχων χρήσης και ανώτατου ορίου κυβισμού Κρατικών Αυτοκινήτων και άλλες ρυθμίσεις σχετικές με τα Κρατικά Αυτοκίνητα.

    Άρθρο 9
    Κίνηση αυτοκινήτων.
    1. Τα αυτοκίνητα των υπηρεσιών του άρθρου 1 της απόφασης αυτής πρέπει:
    α. Να είναι εφοδιασμένα κατά την κυκλοφορία τους με διαταγή πορείας και δελτίο κίνησης.
    β. Να χρησιμοποιούνται αποκλειστικά και μόνο για την κάλυψη υπηρεσιακών αναγκών.
    γ. Να μην κινούνται τις μη εργάσιμες ημέρες και ώρες εκτός αν υφίστανται επιτακτικές υπηρεσιακές ανάγκες που επιβάλλουν την εξαίρεσή τους από τον περιορισμό αυτό και πάντοτε με έγκριση της αρμόδιας αρχής.
    δ. Να μην κινούνται εκτός των ορίων της διοικητικής περιφέρειας ή της ζώνης ευθύνης στην οποία ασκεί τα καθήκοντά του το εξυπηρετούμενο πρόσωπο ή η υπηρεσία.
    ε. Να μην οδηγούνται από άλλον εκτός από τον υπεύθυνο οδηγό ή από αυτόν στον οποίο κατ` εξαίρεση παρασχέθηκε η έγκριση για οδήγηση υπηρεσιακού αυτοκινήτου (άρθρο 19 παρ.4 του Ν.2503/1997 και άρθρο 1 παρ. 1Α, περίπτ. 15 Ν.2647/98).
    στ. Να μη μεταφέρουν πρόσωπα και πράγματα άσχετα προς την υπηρεσιακή αποστολή ή μέλη οποιωνδήποτε οργανώσεων ή συγγενικά ή φιλικά πρόσωπα των εξυπηρετουμένων προσώπων ή των ίδιων των οδηγών.
    ζ. Να μην κυκλοφορούν κάθε φορά, που λόγω αυξημένης ατμοσφαιρικής ρύπανσης στην περιοχή της πρωτεύουσας, ή σε οποιαδήποτε άλλη περιοχή της ελληνικής επικράτειας επιβάλλονται περιοριστικά μέτρα στην κίνηση γενικά των οχημάτων.
    η. Να μην αντικαθίστανται οι πινακίδες κυκλοφορίας των αυτοκινήτων που εξυπηρετούν τα πρόσωπα του άρθρου 2 της παρούσας με πινακίδες του τίτλου της θέσης τους, παρά μόνο σε επίσημες τελετές και δεξιώσεις, εφόσον τα πρόσωπα αυτά το επιθυμούν.

    loipon k.Logotheti ????
    h isxii telika ayto pou ipate simera kai osoi to katalavan, opos o esiea , pethan sto gelio??
    "εμεις εδω ειμαστε προσωρινοι"????
    χαχαχαχαχχα

    the pink panther

    http://www.funbumperstickers.com/images/pink_panther_3.gif

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog