Το “σήριαλ” συνεχίστηκε καθώς πήρε την σκυτάλη και ο πρώην δήμαρχος Λουτρακίου – Περαχώρας, Γιώργος Γκιώνης. Διαβάστε τι δήλωσε

Καταρχήν, θέλω να ξεκαθαρίσω ότι ο κύριος Πέρρας δεν κάνει μικροπολιτική. Ωστόσο, μπορώ να καταλάβω τον κύριο Δέδε. Είναι όντως μεγάλη απόσταση και οι καιροί δύσκολοι. Όσο για αυτό που είπατε κύριε Λογοθέτη ότι δεν χρησιμοποιείτε το αυτοκίνητο του Δήμου, θέλω να σας πληροφορήσω ότι ούτε εγώ το χρησιμοποιούσα. Παντού πήγαινα με τη μηχανή μου. Ωστόσο, πρέπει να υπάρχει αυτό το αυτοκίνητο και η γνώμη μου είναι ότι δεν πρέπει να το πουλήσετε. Πρέπει ο δήμαρχος να έχει ένα καλό αυτοκίνητο.
Ο πρώην δήμαρχος έκανε και μία ακόμη αποκάλυψη: “Μάθαμε ότι κάποιος Αντιδήμαρχος είχε το αρχείο των Αγίων Θεοδώρων στο σπίτι του. Κανείς δεν μπορεί να πάρει το αρχείο του δήμου εκτός από υπηρεσιακούς παράγοντες. Τι έχετε να πείτε για αυτό;”

Ο Κώστας Λογοθέτης απάντησε: “Εκτίθεστε συνεχώς με αυτά που λέτε κύριε Γκιώνη. Το αρχείο των Αγίων Θεοδώρων ήταν στα ΚΕΠ. Τι δουλειά είχε εκεί; Και αναρωτιέμαι: αν κάποιος ήθελε ένα χαρτί από το αρχείο το απόγευμα (που τα ΚΕΠ είναι κλειστά) μπορείτε να μου πείτε πού θα το βρεί; Ζητήσαμε από τα ΚΕΠ τα αρχεία να έρθουν στο γραφείο του δήμου. Εκτίθεστε κύριε Γκιώνη και επειδή με προκαλείτε θα σας πω τα εξής: Το Spa, μπήκε μέσα τον πρώτο χρόνο λειτουργίας του 450.000 ευρώ. Έτσι είπατε εσείς κύριε Γκιώνη. Αφήσατε στο δήμο ένα έργο που μας έχει δημιουργήσει σημαντικά διαχειριστικά προβλήματα. Ελπίζω να τα καταφέρουμε… Στα ΚΕΠ του Λουτρακίου, δεν υπάρχει θέρμανση. Για να μην πούμε για την κορδέλα του κολυμβητηρίου που κόπηκε χωρίς να μπορεί να λειτουργήσει…”

Τον λόγο ζήτησε και πάλι από τον πρόεδρο του Δ.Σ. ο Γιώργος Γκιώνης και είπε:

“Ο δήμος δεν είναι ιδιωτική επιχείρηση για να έχει κέρδος. Εμείς κάναμε τα έργα για να τα απολαύσουν οι δημότες. Πέστε μου μία δημοτική επιχείρηση που να έχει κέρδος. Είναι δυνατόν ένα μεγάλο έργο να φέρει κέρδος από την πρώτη χρονιά;”