Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Σ. Πέρρας: Να παραιτηθεί ο Δέδες

- Advertisement -

Το… δεύτερο ημίχρονο της κόντρας που είχε ξεκινήσει στο προηγούμενο Δημοτικό Συμβούλιο μεταξύ Σωτήρη Πέρρα και Δημήτρη Δέδε, παίχτηκε σήμερα με τον Αντιπρόεδρο του Δημ. Συμβουλίου να ζητά ευθέως την παραίτηση του κυρίου Δέδε.

“Ο Δ. Δέδες, στο προηγούμενο Δημοτικό Συμβούλιο είπε ψέμματα ότι δεν πρόκειται να ξαναχρησιμοποιήσει το αυτοκίνητο του Δήμου. Και όμως… Υπάρχουν ντοκουμέντα που αποδεικνύουν ότι το ξαναχρησιμοποίησε. Ζητάω την παραίτησή του”.

- Advertisement -

16 ΣΧΟΛΙΑ

  1. κ.περρα για κανε που και που και καμια αυτοκριτικη να δουμε ησουν σε ολα ενταξει που θες να κρινεις και τους αλλους?αντε μπραβο λοιπον

  2. apo pou fenete re megale giati den mas to les kai emas gia na katalavoume o k.dedes perni i den pernei to amaxi sto spiti xoris adia xoris xartia xoris tipota kai paei kai opou theli kai sto kato kato gia na paei sti doulia tou emeis tha tou plironoume ta kafsima ????esena sta plironei kanenas an nai tote tha katalavo.kai to kolima na min vlepeis thn alazonia pous tous diakrinh me to kalimera edo den eixan petreleo gia to dimarxio kai zitianevan apo ton bardinogiani gia na kanei voltes o k.dedes exoun?????

    pomlapi

  3. ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΟ!! Ο ΚΥΡΙΟΣ ΔΕΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ!!!!!! ΤΙ ΑΛΛΟ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ…Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΕΡΡΑΣ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΑΥΤΑ ΤΑ 4 ΧΡΟΝΙΑ!!!

  4. Η Καραμανλικια Κομμουνιστρια ξανα χτυπησε.Τι θελει με τον Μιτε?νΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ?Αυτη ψηφιζει Κορινθο.Αλλωστε ιδεολογικα την κατευθυνει ο G.G.

  5. συγχαρητηρια στον κ. Περρα για την τοποθετηση του,τωρα οσον αφορα την καθαριοτητα επι θητειας του ,εχω να πω πως μονο κακοπροαιρετος πρεπει να εισαι για να μην εβλεπες το εργο του , σε ενα πεντακαθαρο Λουτρακι.Για πειτε μου τωρα ,ειναι καλυτερα που εχουν αφαιρεθει οι καδοι απο τα περισσοτερα σημεια και εχουμε σκυλοβρωμησει ???για πηγαινετε τωρα 150 μετρα απο το ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟ να θαυμασετε την ελλειψη στο γεφυρακι του μεγαλου καδου,δειτε λιγο πριν τον Ζουμπεκα στον καδο επι 9 ημερες σημερα καθε λογης απορριματα εξυμνουν το μεγαλειο του αντιδημαρχου καθαριοτητος ,πρεπει να σας αναφερομαι επι μακρου για να υποδειξω τα χαλια μας και να μην τελειωνω υποδεικνυοντας τα βρωμικα σημεια.Δεν ειναι τυχαιο πως ο κοσμος με την ψηφο του εβγαλε πρωτον τον κ.Περρα ,ανταμειβοντας τον για το εργο του!!!!
    Ας ανοιξουν λοιπον τα ματια τους και ας δουν την πραγματικοτητα μηπως και διδαχθουν ,για το οφελος αυτου του τοπου.ευχαριστω για την φιλοξενια.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog