Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Τι είπε ο Κ. Λογοθέτης για την κόντρα Δέδε – Πέρρα και πώς χαρακτήρισε την τοποθέτηση του Σ. Πέρρα;

- Advertisement -

Μετά και την απάντηση του Αντιδημάρχου Αγίων Θεοδώρων, Δ. Δέδε, τον λόγο πήρε ο δήμαρχος Λουτρακίου – Αγίων Θεοδώρων Κ. Λογοθέτης. Διαβάστε την τοποθέτησή του…

“Αν αυτό είναι το επίπεδο του Δημοτικού Συμβουλίου, λυπάμαι. Αλλάξανε τα πράγματα στο Λουτράκι και μάλλον αυτό πονάει… Κανένας άλλος εκτός από τον κύριο Δέδε δεν χρησιμοποιεί το αυτοκίνητο του Δήμου. Ακόμα και εγώ δεν χρησιμοποιώ την Mercedes που δικαιούμαι. Μάλιστα πριν λίγες ημέρες είπα να πάμε να βάλουμε το αυτοκίνητο μπροστά για να μην μείνει από μπαταρία. Και δεν σας κρύβω ότι υπάρχει η σκέψη να πουλήσουμε την Mercedes και τα χρήματα που θα εισπράξουμε να τα βάλουμε στο ταμείο που θα δημιουργήσουμε για τις άπορες οικογένειες. Περάστε λίγο από το Θρουβάλα να δείτε τι γίνεται με τα αυτοκίνητα. Δεν πρόκειται να πω περισσότερα ούτε βεβαίως να σας ακολουθήσω σε αυτό το πολιτικό ολίσθημα”.

- Advertisement -

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΦΙΛΕ ΚΩΣΤΑ ΜΗΝ ΚΑΛΥΠΤΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ΓΙΑΤΙ.ΠΡΕΠΕΙ ΑΛΩΣΤΕ ΝΑ ΑΚΟΥΣ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΛΟΓΩ ΠΕΙΡΑΣ ΑΛΩΣΤΕ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΥΤΟΙ ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟ 700 800 ΣΤΑΥΡΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΣΟΥ ΜΑΞΙ ΜΟΥ 400 ΚΑΤΙ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΝΑ ΕΙΝΕ ΚΑΛΑ Η ΘΕΙΑ ΤΥΧΗ (ΓΕΡΟΥ).

  2. ΦΙΛΕ 5.29 ΜΗΜΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΗΣΕΣ 700-800 ΣΤΑΥΡΟΥΣ ΣΤΟΝ Κ. ΓΚΙΩΝΗ?ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ ΣΟΥ ΣΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΕΙΜΕΝΟ!!!!
    ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΟΙΚΗΣΕΤΕ!!!!!!!!

  3. Κε ΛΟΓΟΘΕΤΗ ΜΗΝ ΥΠΟΤΙΜΑΤΑΙ ΤΟ ΕΑΥΤΟΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΕΤΕ ΤΟΝ ΜΙΤΕ.(Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙΩΣ ΘΑ ΣΑΣ ΕΚΘΕΣΕΙ ΑΝΕΠΑΝΟΡΘΟΤΑ ΕΝ ΕΥΘΕΥΤΩ ΧΡΟΝΟ.)ΚΥΡΙΩΣ ΟΜΩΣ ΜΗΝ ΥΠΟΒΑΘΜΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΤΕΩΣ ΔΗΜΟΥ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ-ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΤΟΥ.ΤΑ ΣΟΥΡΤΑ-ΦΕΡΤΑ ΤΟΥ ΜΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΞΕΦΤΙΛΑ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΚΥΡΙΑ ΟΜΩΣ ΓΙΑΤΙ Κε ΛΟΓΟΘΕΤΗ ΗΣΑΣΤΑΝ ΑΥΤΗΚΟΟΣ ΟΤΑΝ ΖΗΤΗΣΕ ΣΥΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog