Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Η καταγγελία της Μ. Πρωτοπαππά στο Δ.Σ.

- Advertisement -

Αρκετά ερωτήματα είχε από την πλευρά της η Μαρία Πρωτοπαππά η οποία έκανε και αυτή με τη σειρά της μια καταγγελία. Διαβάστε τι ρώτησε και ποιές ήταν οι απαντήσεις του Κώστα Λογοθέτη.

Ένταση δημιουργήθηκε για άλλη μία φορά στο Δ.Σ. όταν το λόγο πήρε η Μαρία Πρωτοπαππά
Μ. Πρωτοπαππά: “Τι σκέφτεστε να κάνετε για τη φύλαξη του σχολικού κτιρίου του Λουτρακίου; Κατά τη γνώμη μου, θα έπρεπε να είχατε ήδη πάει στον ΟΣΚ (Οργανισμός Σχολικών Κτιρίων) και να ζητήσετε αίθουσες.”

Κ. Λογοθέτης: “Επισκέφτηκα τον ΟΣΚ τον Δεκέμβριο, αν και δεν ήμουν τότε ακόμη Δήμαρχος και μίλησα με την Πρόεδρο. Στο τέλος της επόμενης εβδομάδας, θα φέρουμε 2 έτοιμες αίθουσες από τον ΟΣΚ. Αν πάτε μέχρι το σχολείο, θα δείτε ότι έχουν μπεί ήδη οι βάσεις για να τοποθετηθούν οι έτοιμες αίθουσες. Θα έπρεπε να το γνωρίζετε ειδικά πριν έρθετε εδώ και μιλήσετε επ’ αυτού. Βέβαια, δεν παινεύουμε τους εαυτούς μας για αυτή τη συμφωνία.
Θέλουμε ένα κτίριο που να μην είναι προκάτ. Όταν φτιάξουμε το νέο κτίριο, τότε θα παινέψουμε τους εαυτούς μας”.

Μ. Πρωτοπαππά: “Δεν το γνώριζα κύριε Λογοθέτη αυτό που μου λέτε”.

Κ. Λογοθέτης: “Θα έπρεπε όμως…”

Αφού δημιουργήθηκε μια μικρή ένταση, η Μ. Πρωτοπαππά ξαναπήρε τον λόγο: “Θέλω να κάνω και μία καταγγελία:
Θέλω να πληροφορήσω όσους δεν το γνωρίζουν ότι πλέον έχει μπεί παρκέ στο Πνευματικό Κέντρο. Με δεδομένο το γεγονός ότι δεν έχει γίνει ακόμα προϋπολογισμός, μπορώ να μάθω με ποιά διαδικασία έγινε; Επίσης, να σας πληροφορήσω ότι οι κάτοικοι του Αγίου Σώστη σε πρόσφατη συνάντηση που είχα με αυτούς, μου ζήτησαν να σας μεταφέρω ότι ζητάνε την τοποθέτηση 3 κάδων σκουπιδιών γιατί οι ήδη υπάρχοντες δεν επαρκούν.”

Ν. Λόης: “Με δική μου πρωτοβουλία πήγαμε στη ΔΑΕΤ. Η τοποθέτηση παρκέ, έγινε με πίστωση τμήματος 1.700 ευρώ σύν το ΦΠΑ
Εγώ προσωπικά, μπήκα εγγυητής για τα χρήματα και σε περίπτωση που ο Δήμος αρνηθεί να τα πληρώσει, θα τα βάλω από την τσέπη μου. Σας διαβεβαιώ ότι έγινε για λόγους ασφαλείας για το τμήμα μπαλέτου”.

Στην συνέχεια, ζήτησε και πήρε τον λόγο ο Αντιδήμαρχος καθαριότητας, Α. Μουζάκης: “Προσωπικά, έχω αντιληφθεί ότι οι υπηρεσιακές ανάγκες του Δήμου είναι μεγάλες. Λίγη ώρα αφού συνομιλήσατε με τους κατοίκους του Αγίου Σόζωντα και όχι Αγίου Σώστη όπως είπατε προηγουμένως, έκανα και εγώ μία συνάντηση μαζί τους. Είναι στα άμεσα σχέδιά μας να βάλουμε όχι 3 αλλά 4 κάδους σκουπιδιών προκειμένου να καλύψουμε τις αυξημένες ανάγκες τους. Σας ευχαριστώ
πραγματικά και ειλικρινώς όμως κυρία Πρωτοπαππά για την πληροφορία που μου δώσατε”.

Κ. Λογοθέτης: “Και εγώ με τη σειρά μου, θέλω να σας ευχαριστήσω κυρία Πρωτοπαππά για την πληροφορία που μας μεταφέρατε σχετικά με τους κατοίκους της περιοχής που αναφέρατε. Χαίρομαι πραγματικά όταν το Δ.Σ. γίνεται παραγωγικό”.

- Advertisement -

12 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Όταν θα μπουν οι νέες προκατ αίθουσες στο Γυμνάσιο, τότε δεν πρόκειται στα επόμενα χρόνια να δούμε νέο κτίριο. ΟΥΔΕΝ ΜΟΝΙΜΟΤΕΡΟ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΡΙΝΟΥ. Αλήθεια πού θα προαυλίζονται 700 και πλέον μαθητές που θα είναι από του χρόνου στο συγκεκριμένο σχολείο??? Κύριε Λογοθέτη οι μαθητές θέλουν ΝΕΟ ΣΧΟΛΕΙΟ, όχι λύσεις του ποδαριού!!!

  2. 8:50…ΠΟΛΥ ΞΥΝΟΓΑΛΟ ΕΙΣΑΙ!!
    Δηλαδή στον δρόμο σου εάν δημιουργηθεί μια λακούβα δεν θα απαιτήσεις να την καλύψουν την λακούβα αλλά θα ζητάς να φτιάξουν όλο τον δρόμο!!!!!!!Ασε τις κρίσεις και πρότεινε συγκεκριμένες λύσεις!!!
    Ασ φτιαχτούν πρωτα οι κατεστραμένες. Απο τους υπευθύνους που ζητάς ευθύνες όπως είναι της περιφέρειας και του Κράτους δεν ιδρώνει το αυτί τους εάν τα παιδιά είναι σε προκάτ ή μη αίθουσες. Χεστήκανε να στο πω και λαικά.
    Οντως το σημείο που πρεπει να θίξουμε είναι και αυτό που είπε ο Κύριος Δήμαρχος.
    Πρέπει πρωτα να διορθώσουμε το τυχόν προβλήματα και στην συνέχεια πρέπει να ορίσουνε την λύση του νέου σχολείου.
    Για να δούμε…θα το ορίσουν? Γιατι μεχρι τωρα το ξέρουν όλοι το πρόβλημα (στον δήμο) αλλά δεν έχει κινηθεί καμία διαδικασία.
    Για να δούμε.

  3. Eγω αυτο που εχω να πω ειναι οτι πολυ ειρωνεια πολαει η νεα δημοτικη αρχη…Για μαζευτειτε λεω εγω γιατι πολυ αερα εχετε παρει…Χαιρομαι που εισαστε ενα βημα πιο μπροστα απο την αντιπολιτευση αλλα και λιγο μετριοφροσυνη δεν βλαπτει…

  4. @11:46. Δε μιλάμε για φτιάξιμο των κατεστραμμένων. Μιλάμε για νέες προκατ αίθουσες που θα τοποθετηθούν στο ήδη μικρό προαύλιο του σχολείου. Μιλάμε δηλαδή για τραγική κατάσταση. Και αν θέλεις να ακούσεις συγκεκριμένες λύσεις, θα πρέπει ΑΜΕΣΑ να κινηθούν οι διαδικασίες να φτιαχτεί λύκειο στη θέση Θρουβάλα. Γιατί αν ο Δήμαρχος περιμένει να εγκριθεί το γενικό πολεοδομικό για να δούμε σχολείο, τότε όπως όλοι καταλαβαίνετε, δεν θα έχουμε λύκειο ούτε στα επόμενα 10 χρόνια! Η μόνη άμεση και μόνιμη λύση είναι η θέση Θρουβάλα. Όσο για τον χαρακτηρισμό στον επιστρέφω, διότι εγώ τουλάχιστον έχω παιδί σε αυτό το σχολείο και με νοιάζει περισσότερο από εσένα που πολύ πιθανόν να το στέλνεις σε κανένα Αριστοτέλειο όπως τα έστελνε και ο Λογοθέτης, ΠΟΡΩΜΕΝΕ!

  5. Δηλαδή 5:33 μας λες να μην τις φτιάξει γιατί είναι τριτοκοσμική η κατάσταση. Να αφήσει τα παιδιά να συνεχίσουν να είναι στις κατεστημένες αίθουσες διδασκαλίας.
    Και να προχωρήσει να φτιάξει σχολείο στο Θρούβαλα. Λες και για να το κάνει αυτό ο δήμος το νέο σχολείο είναι σαν να φτιάχνει πεντεσπανι για γλυκο. Έτσι απλά.
    Προφανώς ζεις σε αποστειρωνενο κόσμο και ζεις στην κοσμαρα σου.
    Για να γίνει ένα σχολείο να ξέρεις ότι χρειάζεται τουλάχιστον 2 χρόνια μελέτες και εγκρίσεις. Και από κει και πέρα περιφερειάρχη θέλοντας και Υπουργείου Παιδείας και Οργανισμό Σχολικών Κτιρίων να δίνει εγκρίσεις και να υλοποιείται ο διαγωνισμός αναδόχου και να μην υπάρχουν ενστάσεις… σε αφήνω να υπολογίσεις εσυ πόσο χρόνο χρειάζεται….με βασική προϋπόθεση να υπάρχει και ομόφωνη απόφαση ΔΣ του Δημου.
    Πάρε απολυτήριο…. και μακάρι να το προλάβουν άλλα παιδιά.
    Εσυ πάρε μια κουβέρτα και ξεκίνα ..απεργία πείνας!!!!
    Μόνο κοίτα να μην πορωθεις!!!!!!!Χαχαχαχαχα

    Υ.γ
    Μέχρι τότε υποθέτω και τα υπόλοιπα παιδιά να μην κάνουν μάθημα στις απαράδεκτες λυόμενες αίθουσες!!!! με βάση το δικό σου σκεπτικό.
    Εάν σου περισσεύουν δώστα για να φτιαχτεί κάτι στο σχολείο γιατί εμένα δε μου περισσεύουν ούτε να περάσω έξω από το Αριστοτέλειο!!!!
    Και εκτός από ξινος είσαι και ……… δικό σας!!!!Χαχαχαχαχα για το τελευταίο σχόλιο σου!!! Εμπαθή.

  6. "Αν πάτε μέχρι το σχολείο, θα δείτε ότι έχουν μπεί ήδη οι βάσεις για να τοποθετηθούν οι έτοιμες αίθουσες. Θα έπρεπε να το γνωρίζετε ειδικά πριν έρθετε εδώ και μιλήσετε επ' αυτού"
    k. logotheti mipos leo mipos den sas exoun pliroforisi kala kai sas kanoun na lete psemata ??? ligi ntropi k. dimaraxe…
    tin deftera den ipirxe TIPOTA sto gimnasio … tin triti egine kapio proxiro kaloupoma kai mexri ekei..
    giati lipon lete psemata ???
    parakalw na dimosiefthi… kai an kapios kseri kati alo as vali kai foto..

    giati lipon lete

  7. συμφωνω απολυτα 1:53 μμ.
    οταν εγινε το προηγουμενο δημοτικο συμβουλιο ημουν παρων κ΄ακουσα ο ιδιοσ με τα αυτια μου που ειπε ο δημαρχοσ στη πρωτοπαππα οτι οι βασεισ ειχαν μπει
    μεγαλο ψεμα λυπαμαι δημαρχε αλλα μη ξεκινασ ετσι
    σημερα πηγα να παρω το παιδι μου απο το σχολειο κ΄προσεξα οτι σημερα οι βασεισ εμπαιναν
    δημαρχε σε ψηφισαμε αλλα μη μασ εκθετεισ
    εισαι νεοσ αλλα δεν ειναι κακο να πεισ τα πραγματα οπωσ ειναι
    μη μασ εκθετεισ αυτα ειναι φανερα ΨΕΜΑΤΑ θα σε στησουν ΜΗ ΚΑΒΑΛΑΤΕ ΚΑΛΑΜΙ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΕ ΑΝ ΚΑΤΙ ΔΕ ΞΕΡΕΤΕ Η ΠΕΣΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ

  8. ΕΓΩ ΕΜΑΘΑ Κ΄ΑΛΛΗ ΓΚΑΦΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΗΣ ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ
    Η ΜΑΛΛΟΝ ΞΕΓΕΛΑ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΜΕ ΨΕΜΑΤΑ
    ΝΤΡΟΠΗ Κ΄ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑΜΕ
    ΘΑ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΩ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΩ Κ΄ΘΑ ΣΑΣ ΤΟ ΓΡΑΨΩ

    Η ΠΕΡΑΧΩΡΙΤΙΣΣΑ ΜΑΝΑ

  9. Ρε μηπως εννοεις οτι δεν εχει γινει καμια ενεργεια απο το Λογοθετη για το Γυμνασιο Περαχωρας? Γιατι κατι τετοιο ακουσα κ΄γω Ο Δ/ντης της Εκπαιδευσης ουτε καν τον ξερει!
    Μαλλον Λογοθετη για καλο σε ψηφισαμε αλλα χειροτερος απο το Γκιωνη θα αποδειχτεις!
    Εσυ ρε αδερφε μου λεσ φανερα ……! θα γελασουμε πολυ

  10. Τα προκατ που υπαρχουν αυτοκαταστραφηκαν και χρειαζομαστε καινουρια η μηπως τα αγγελουδια που στελνουμε να μορφονονται τη περνανε καλα καταστρεφοντας τα παντα βρισκοντας ετσι προφασι για καταληψεις και διαφορα αιτηματα του κολου ??

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog