Αρκετά ερωτήματα είχε από την πλευρά της η Μαρία Πρωτοπαππά η οποία έκανε και αυτή με τη σειρά της μια καταγγελία. Διαβάστε τι ρώτησε και ποιές ήταν οι απαντήσεις του Κώστα Λογοθέτη.

Ένταση δημιουργήθηκε για άλλη μία φορά στο Δ.Σ. όταν το λόγο πήρε η Μαρία Πρωτοπαππά
Μ. Πρωτοπαππά: “Τι σκέφτεστε να κάνετε για τη φύλαξη του σχολικού κτιρίου του Λουτρακίου; Κατά τη γνώμη μου, θα έπρεπε να είχατε ήδη πάει στον ΟΣΚ (Οργανισμός Σχολικών Κτιρίων) και να ζητήσετε αίθουσες.”

Κ. Λογοθέτης: “Επισκέφτηκα τον ΟΣΚ τον Δεκέμβριο, αν και δεν ήμουν τότε ακόμη Δήμαρχος και μίλησα με την Πρόεδρο. Στο τέλος της επόμενης εβδομάδας, θα φέρουμε 2 έτοιμες αίθουσες από τον ΟΣΚ. Αν πάτε μέχρι το σχολείο, θα δείτε ότι έχουν μπεί ήδη οι βάσεις για να τοποθετηθούν οι έτοιμες αίθουσες. Θα έπρεπε να το γνωρίζετε ειδικά πριν έρθετε εδώ και μιλήσετε επ’ αυτού. Βέβαια, δεν παινεύουμε τους εαυτούς μας για αυτή τη συμφωνία.
Θέλουμε ένα κτίριο που να μην είναι προκάτ. Όταν φτιάξουμε το νέο κτίριο, τότε θα παινέψουμε τους εαυτούς μας”.

Μ. Πρωτοπαππά: “Δεν το γνώριζα κύριε Λογοθέτη αυτό που μου λέτε”.

Κ. Λογοθέτης: “Θα έπρεπε όμως…”

Αφού δημιουργήθηκε μια μικρή ένταση, η Μ. Πρωτοπαππά ξαναπήρε τον λόγο: “Θέλω να κάνω και μία καταγγελία:
Θέλω να πληροφορήσω όσους δεν το γνωρίζουν ότι πλέον έχει μπεί παρκέ στο Πνευματικό Κέντρο. Με δεδομένο το γεγονός ότι δεν έχει γίνει ακόμα προϋπολογισμός, μπορώ να μάθω με ποιά διαδικασία έγινε; Επίσης, να σας πληροφορήσω ότι οι κάτοικοι του Αγίου Σώστη σε πρόσφατη συνάντηση που είχα με αυτούς, μου ζήτησαν να σας μεταφέρω ότι ζητάνε την τοποθέτηση 3 κάδων σκουπιδιών γιατί οι ήδη υπάρχοντες δεν επαρκούν.”

Ν. Λόης: “Με δική μου πρωτοβουλία πήγαμε στη ΔΑΕΤ. Η τοποθέτηση παρκέ, έγινε με πίστωση τμήματος 1.700 ευρώ σύν το ΦΠΑ
Εγώ προσωπικά, μπήκα εγγυητής για τα χρήματα και σε περίπτωση που ο Δήμος αρνηθεί να τα πληρώσει, θα τα βάλω από την τσέπη μου. Σας διαβεβαιώ ότι έγινε για λόγους ασφαλείας για το τμήμα μπαλέτου”.

Στην συνέχεια, ζήτησε και πήρε τον λόγο ο Αντιδήμαρχος καθαριότητας, Α. Μουζάκης: “Προσωπικά, έχω αντιληφθεί ότι οι υπηρεσιακές ανάγκες του Δήμου είναι μεγάλες. Λίγη ώρα αφού συνομιλήσατε με τους κατοίκους του Αγίου Σόζωντα και όχι Αγίου Σώστη όπως είπατε προηγουμένως, έκανα και εγώ μία συνάντηση μαζί τους. Είναι στα άμεσα σχέδιά μας να βάλουμε όχι 3 αλλά 4 κάδους σκουπιδιών προκειμένου να καλύψουμε τις αυξημένες ανάγκες τους. Σας ευχαριστώ
πραγματικά και ειλικρινώς όμως κυρία Πρωτοπαππά για την πληροφορία που μου δώσατε”.

Κ. Λογοθέτης: “Και εγώ με τη σειρά μου, θέλω να σας ευχαριστήσω κυρία Πρωτοπαππά για την πληροφορία που μας μεταφέρατε σχετικά με τους κατοίκους της περιοχής που αναφέρατε. Χαίρομαι πραγματικά όταν το Δ.Σ. γίνεται παραγωγικό”.