Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Λ. Παπαθεωδόρου: “Ακούγεται ότι μπαίνει προς κατάργηση το γήπεδο της Ισθμίας. Αν ισχύει, θα μας βρείτε απέναντί σας…”

- Advertisement -

Όταν ο λόγος πέρασε στους πολίτες και τους φορείς στο χθεσινό Δ.Σ., τον λόγο πήρε πρώτος ο Λ. Παπαθεωδόρου ο οποίος ανέφερε τα εξής:

“Ακούγεται ότι μπαίνει προς κατάργηση το γήπεδο της Ισθμίας. Θέλω να ξέρω αν ισχύει αυτό γιατί αν ισχύει, θα μας βρείτε απέναντί σας…
Έχουν δοθεί τόσα χρήματα και πλέον είναι κατά 80% έτοιμο. Μάλιστα, οι διαστάσεις του γηπέδου είναι επιπέδου UEFA. Λείπουν μόνο οι κερκίδες αλλά και κάποια άλλες λεπτομέριες για να ολοκληρωθεί.”

Τον λόγο ζήτησε και πήρε ο Π. Σπανός, πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας της Ισθμίας: “Την προσεχή Πέμπτη στις 17:00 έχουμε ορίσει συνάντηση στα Ίσθμια για να συζητήσουμε και να εξηγήσουμε την πορεία και την προοπτική του έργου. Τότε θα βγούν τα τελικά συμπεράσματα.”

Τέλος, τον λόγο είχε ο δήμαρχος Λουτρακίου – Αγίων Θεοδώρων, Κ. Λογοθέτης, ο οποίος, μίλησε αινιγματικά, αναφέροντας χαρακτηριστικά:
“Το έργο θα προχωρήσει αν το θέλουν τα Ίσθμια και οι καταστάσεις. Τίποτα λιγότερο και τίποτα περισσότερο”.

- Advertisement -

7 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΩΣ ΠΑΜΕ ΟΧΙ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΕΡΓΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΞΗΛΩΜΑ ΛΑΜΠΡΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΗΣ ΚΑΚΟΜΟΙΡΑΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΗΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΛΟΓΟΘΕΤΗ Η ΔΙΑΘΕΣΗ ΑΠΑΞΙΟΣΗΣ ΤΗΣ ΙΣΘΜΙΑΣ ΕΝΑΝ ΠΡΟΤΑΘΗΚΕ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟΝ ΣΤΑΤΗΡΗ ΣΤΗΝ ΔΕΥΑΛΠ ΚΑΙ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΠΑΥΛΟΥ ΚΑΙ ΠΕΡΑΧΩΡΙΤΗ ΓΙΑΤΙ ? ΑΝ ΔΕΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ Ο ΛΟΓΟΘΕΤΗΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΤΗΣΕΙ ΣΤΑ ΙΣΘΜΙΑ

  2. Καλυτερα φιλε ανωνυμε να ερθεις στο τοπικο συμβουλιο την Πεμπτη για να καταλαβεις και εσυ, εστι ωστε να εχεις αποψη για το αν θα μπορεσει το γηπεδο της Ισθμιας να "λειτουργησει" και οχι να γινει απλα μονο για να γινει.
    Αν ερθεις θα σου λυθουν πολλες αποριες και θα αλλαξεις γνωμη για το αν θα πρεπει να ερχεται ή οχι ο Δημαρχος στα Ισθμια.

    Φιλικα

  3. APO OTI DIAFENETAI KAI APO TA MISOLOGA TOSO TOY SPANOY OSO KAI TOY DHMARXOY ALLA KAI TOY TOPIKOY SYMBOYLOY ROYMELIOTI EKEI TO PANE NA KATARGHSOYN TO KAINOYRGIO GIPEDO EXOYN AFTI TIN EMONH ALLA DEN EXOYN AKOYSI GIA PARABASI KATHIKONTOS KAI DIASPATHISI DIMOSIOY XRIMATOS GREMIZOYN PRIN FTIAXOYN TIPOTA TI THA DOYME AKOMA.TI TEHNIKI IPIRESIA TI ROTISAN GIA TI LITOURGIKOTITA; KRIMA POY ENA NEO PEDI O ROUMELIOTIS PROSDEUIKE STO ARMA TOY SPANOY DEN UA EXI KANENA MELON STI TOPIKI POLITIKI.

  4. Καλο θα ηταν να μην βιαζεσαι φιλε "ανωνυμε" και να περιμενεις την Πεμπτη για να παρεις ολες τις απαντησεις που θετεις απο τις αρμοδιες υπηρεσιες οι οποιες θα βρισκονται στο τοπικο συμβουλιο.Οσο για το αν εχω δεθει εγω σε καποιο αρμα αστο να το γνωριζω εγω καλυτερα απο τον καθενα.

    Υ.Γ.:Εγω μολις ξεκινησα τα βηματα μου στην τοπικη αυτοδιοικηση και οχι πολιτικη οπως αναφερεις και δεν φοβαμαι να κρυφτο πισω απο την ανωνυμια γι'αυτο καλο θα ηταν οταν κρινεις καποιον να εχεις το θαρρος να το λες με γνωμονα την επωνυμια σου.

  5. EINAI XAΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΝΑΤΟΠΟΘΕΤΕΙΤΑΙ ΜΕ ΜΙΣΑ ΛΟΓΙΑ.Η ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟΨΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΤΟΥΜΕ Η ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΤΗΝ ΣΤΟΙΧΕΙΟΘΕΤΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΟΥΜΕ.Η ΔΙΑΡΡΟΗ ΥΠΟΝΟΙΩΝ ΠΡΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΛΙΜΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΚΕΜΠΕΛΙΣΤΙΚΗ ΜΕΘΟΔΟΣ ΦΙΛΕ ΚΩΣΤΑ

  6. λιπαμαι πολυ για αυτα που γραφει ο Ρουμελιωτης το γηπεδο ειναι σχεδον ετοιμο αν ειστε τοσο ανικανοι να βγητε και να ζητησετε βοηθεια οχι να καταστρεφετε οτι καλο ξεκινησε να γινεται και ο δημαρχος να αφησει τα μισολογα σε ολα μισολογα λεει εδω δεν ειναι κλαδικη του πασοκ εδω ειναι δημος πρεπει τουλαχιστον να σοβαρευτει

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog