Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Οριστικά χωρίς Ριέρα, Ντουντού ο Ολυμπιακός στην Τούμπα

- Advertisement -

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε ανακοίνωσε τους 18 ποδοσφαιριστές που θα ταξιδέψουν στην Θεσσαλονίκη για τον επαναληπτικό προημιτελικό του Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ, αφήνοντας εκτός τους Ριέρα και Ντουντού.

Όπως αναμενόταν ο Ισπανός θα δει το ματς από την Αθήνα καθώς το πρήξιμο στο γόνατο δεν υποχώρησε αρκετά και την Τρίτη ακολούθησε θεραπεία με ατομική προπόνηση στο γήπεδο και στο γυμναστήριο.

Ο Βαλβέρδε δεν ρισκάρει ούτε με το Ντουντού τον οποίο άφησε στην Αθήνα, προκειμένου να πάρει περισσότερες προπονήσεις στα πόδια του και λογικά θα παίξει την Κυριακή με την Ξάνθη. Εκτός αποστολής έμεινε και ο Ουρτάδο, γεγονός που ήταν αναμενόμενο.

Οι 18 ποδοσφαιριστές που επέλεξε ο Βαλβέρδε για το κρίσιμο αυριανό ματς, είναι οι:

Νικοπολίδης, Πάρντο, Τοροσίδης, Α. Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ, Ρ. Μπράβο, Χολέμπας, Μανιάτης, Μοντέστο, Ιμπαγάσα, Φετφατζίδης, Φουστέρ, Ζαϊρί, Ρόμενταλ, Γ. Παπαδόπουλος, Πάντελιτς, Μιραλάς, Τζιμπούρ.

Οι εκτός αποστολής ποδοσφαιριστές, Ν. Παπαδόπουλος, Ουρτάδο, Ποτουρίδης, Ριέρα, Ντουντού και Μέγιερι θα προπονηθούν ή θα συνεχίσουν τα προγράμματα αποκατάστασης που ακολουθούν αύριο στις 10:30.

Newsit.gr

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog