Το loutrakiblog, ήταν στο χθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο. Ήδη από χτες, όσοι μας παρακολουθήσατε,
έχετε πάρει μία γεύση από όσα συνέβησαν στο Δ.Σ. του δήμου Λουτρακίου – Αγίων Θεοδώρων. Ας δούμε όμως και κάποια μικρά – μικρά από το χθεσινό Δ.Σ.

* Ο Γιώργος Δέδες, είχε φροντίσει να έχει στο laptop του μία εικόνα που παρουσίαζε το νέο δήμο
Η εικόνα είχε με μεγάλα γράμματα τα εξής: Δήμος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων

* Η Παναγιώτα Φόρτη και ο Παύλος Παύλου απουσίαζαν

* Σχεδόν όλα τα θέματα που τέθηκαν προς ψήφιση ψηφίστηκαν ομόφωνα

* Εντύπωση μας έκανε το γεγονός ότι η πλειοψηφία των θεατών (που για άλλη μια φορά γέμισαν την αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου) αποχώρησε μόλις δόθηκε ο λόγος στους πολίτες. Άδειασε σχεδόν η αίθουσα!

* Ο Λουκάς Λούκας, θα είναι ο Δημοτικός Σύμβουλος που θα εκπροσωπεί τον Δήμο στο Σύνδεσμο Δήμων και Κοινοτήτων Ιαματικών Πηγών Ελλάδος (ΣΔΚΙΠΕΛ), θέση που είχε ο Η. Κοφινάς

* Μάλιστα, ο κύριος Λούκας πέτυχε το απόλυτο: 24/24. Κανείς από τους παρόντες (αν και η ψηφοφορία ήταν μυστική) δεν ψήφισε άκυρο (άλλος υποψήφιος δεν υπήρχε).

* Όπως ανέφερε ο Γ. Μπάκος στο χθεσινό Δ.Σ., ο πρόεδρος της διώρυγας δεν γνώριζε καν το θέμα που είχαμεδημοσιεύσει στο loutrakiblog, αλλά και σε άλλα blogs του δήμου, σχετικά με την φωτεινή ένδειξη της πινακίδας που ενημερώνει τους οδηγούς για το αν είναι ανοιχτή η γέφυρα ή διέρχεται κάποιο πλοίο.

* Από τους πολίτες και φορείς, τον λόγο ζήτησαν οι: Παπαθεοδώρου, Παπαγεωργίου, Ρέππας αλλά και η κυρία Γεωργίου από τους Αγίους Θεοδώρους.

* Άλλη μια μεγάλη καταγγελία, αυτή τη φορά από τον Λ. Λούκα: “Δεν υπάρχει οδηγός ασθενοφόρου στο Λουτράκι από τις 10 το βράδυ έως τις 8 το πρωί”.

* Ο Γιώργος Πετρίτσης, εξέφρασε την εξής απορία: “Κύριε Δήμαρχε είδα ότι περάσαμε όλα τα θέματα που χρειάζονται τη γνώμη Πολιτικού Μηχανικού και δεν είχα προταθεί πουθενά. Δεν το λέω από την άποψη ότι πρέπει και εγώ να είμαι σε κάποια επιτροπή. Ήδη οι υποθέσεις που έχω από τη Νομαρχία, επαρκούν. Απλά, το αναφέρω”.