Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ανακοίνωσε Βουρνάζο ο ΑΟΛ

- Advertisement -

Με δελτίο τύπου η διοικηση του ΠΑΟ Λουτράκι ανακοίνωσε την μεταγραφή του τερματοφύλακα Θ. Βουρνάζου…

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 1/2/2011
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Π.Α.Ο Λουτράκι ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Θεοφάνη Βουρνάζου.
Ο 23χρονος (γενν. 6/2/1988) τερματοφύλακας ανήκε στο δυναμικό της Ναυπακτιακού Αστέρα, ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στον Εθνικό Πειραιώς, Π.Α.Ο Ρουφ και Παναργειακό.
Επίσης ανακοινώνεται η λύση της συνεργασίας με τους ποδοσφαιριστές Μάριο – Αντώνη Βασιλόπουλο, Νίκο Παναγιωτόπουλο και Φάνη Μήτρου.
Το Δ.Σ της ομάδας ευχαριστεί τους παραπάνω ποδοσφαιριστές για την προσφορά τους και τους εύχεται καλή συνέχεια στην ποδοσφαιρική τους σταδιοδρομία.

- Advertisement -

9 ΣΧΟΛΙΑ

  1. σωωωπα ρε μη μας το λες-στις αλλες ομαδες δηλαδη δεν παιζουν για να σωσουν τις ομαδες τους???κοιτα να δεις που με μια χρονια στην δ την εχουν δει καποιοι μπαρτσελονα!!!!ας γελασω

  2. o κολλιακος που σας ανεβασε κατηγορια,ο σιττες,ο φανης ο μητρου που ετρεχε να σας βοηθησει μεχρι και στα αλωνια της β κατηγοριας δεν ηταν αολιστες???σαν δεν ντρεπομαστε λεω γω

  3. φίλε ανώνυμε 6.10,
    Ο ΑΟΛ μπορεί να είναι μόνο 5 μήνες στην Δ Εθνική, κατάφερε όμως να κάνει αυτό που δεν κατάφεραν να κάνουν πολλες άλλες ΄΄ομάδες΄΄. Κατάφερε με την σοβαρότητα των ανθρώπων που τον περιβάλλουν, το ήθος τους, την αξιοπρέπειά τους να κερδίσουν τον σεβασμό σχεδόν όλων των συλλόγων του ομίλου.
    Σε προκαλώ να ρωτήσεις την ΑΕΚ Ερμιονίδας, την Ένωση Μιδέας, τον ΑΟ Λουκισίων, τον Αία Παραλίας Ασπροπύργου, Τον Αστέρα Δρεπανιακό, τον Παναργειακό, την Δάφνη Ερυθρών κλπ ομάδων την γνώμη τους για τον ΑΟΛ.
    Δεν γίναμε ούτε Μπαρτσελόνα, ούτε Ρεάλ, απλά αγαπάμε αυτό που κάνουμε, και οι οποιες ενέργειες που γίνονται, γίνονται για το καλό του Συλλόγου.
    Δεκτές όλες οι απόψεις και αν θέλεις αύριο Πέμπτη 7.30 έλα στα γραφεία της ομάδας να εκφράσεις τις απόψεις σου. Πίστεψέ με θα ακουστούν με σοβαρότητα.

  4. Μια ομάδα που λέει "πάμε να σωθούμε" δεν την αποκαλείς ποτέ Μπαρτσελόνα.
    Όταν μια ομάδα ανεβαίνει κατηγορία αυξάνονται οι απαιτήσεις, τα έχουμε ξαναπεί αυτά.
    Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω το γεγονός ότι ορισμένοι είναι έτοιμοι ανά πάσα στιγμή να βγάλουν χολή για ομάδα της πόλης τους.
    Και με αυτή τη παρεξηγημένη "εντοπιότητα'', ορισμένοι άλλοι, έχουν φτάσει τα σύνορα της πόλης στη διασταύρωση της σχολής μηχανικού.
    Όλες οι άλλες ομάδες είναι ενωμένες, εδώ δεν μπορώ να καταλάβω γιατι μερικοί προσπαθούν να διχάσουν τον κόσμο.

  5. Κύριε/οι ηρεμήστε λίγο με ότι κάνει ο ΑΟΛ και σταματήστε την γκρίνια περί εντοπιότητας στο ρόστερ.Ας βοηθήσουμε όλοι μαζί να κρατηθεί η ομάδα στην Δ'εθνική και μετά έχουμε όλο το καλοκαίρι να συζητάμε ότι θέλετε.Σημασία έχει αυτή την στιγμή να κρατηθεί ο ΑΟΛ στην κατηγορία,γιατί η σημερινή διοίκηση έχει επενδύσει πολλά λεφτά-δικά της- και αξίζουν να μείνουν όσο άλλες 2-3 ομάδες της κατηγορίας!Κόφτε τα κομπλεξικά σχόλια και τις χολές και ας κοιτάξουμε να πάμε ένα βήμα μπροστά.Όλοι μαζί βοηθάμε,αυτή την στιγμή είμαστε όλοι με τον ΑΟΛ,ΠΑΝΤΟΎ ΚΑΙ ΠΆΝΤΑ μέχρι να επιτευθχεί ο στόχος της παραμονής!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog