Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

EPsilon Art Festival TRIPOLIS 2011

- Advertisement -

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Στην Εικαστική Oμαδική Έκθεση ¨ EPsilon Art Festival TRIPOLIS 2011 ¨
(Ζωγραφική-Αγιογραφία-Φωτογραφία)

To EPsilon Art Studio μετά την μεγάλη επιτυχία των εκθέσεων που οργάνωσε το 2010 θα οργανώσει μια σειρά εκθέσεις και το 2011. Η πετυχημένη περσινή οργάνωση καθιστά φανερή την σημαντικότητα του θεσμού του Εικαστικού Φεστιβάλ “ΕPsilon Art Festival 2011”.
Το EPsilon Art Studio στην προσπάθειά του να φέρει το πλατύ κοινό σε επαφή με την τέχνη και να του δώσει την ευκαιρία να θαυμάσει από κοντά έργα που μέχρι τώρα μπορούσε να δει μόνο σε γκαλερί και αίθουσες τέχνης, διοργανώνει την Ομαδική Έκθεση Ζωγραφικής ¨ EPsilon Art Festival Tripolis 2011, που θα περιλαμβάνει ζωγραφική-αγιογραφία-φωτογραφία. Η εκδήλωση θα διαρκέσει τέσσερις ημέρες και θα διοργανωθεί από τις 28 έως τις 31 Μαρτίου 2011 σε αίθουσα του Φιλοτεχνικού Ομίλου Τρίπολης, στην Τρίπολη.
Με την θέσπιση μια τέτοιας εκδήλωσης το ΕPsilon Art Studio δημιουργεί προϋποθέσεις αναβάθμισης της Τέχνης και του Πολιτισμού, σε όλο το εύρος της έκφρασής του. Τα έργα θα εκτεθούν και οι καλλιτέχνες θα ομαδοποιηθούν με κοινή αναφορά ως προς την δουλειά τους. Ταυτόχρονα τα έργα θα προβάλλονται ψηφιακά, καθ’ όλη τη διάρκεια της έκθεσης, από διάφορες διαδικτυακές πύλες προώθησης πολιτιστικών γεγονότων, blogs, sites, twitter, facebook, myspace και δελτία τύπου στα ΜΜΕ, αφίσες, προσκλήσεις και πανό. Ο αριθμός των έργων που θα μπορεί να εκθέσει ο κάθε καλλιτέχνης θα εξαρτηθεί από τον αριθμό των συμμετεχόντων.
Οι καλλιτέχνες που επιθυμούν να συμμετέχουν στην έκθεση πρέπει να αποστείλουν στο e-mail: epsilon.art.studio@hotmail.com το ονοματεπώνυμό τους. Ακολούθως θα λαμβάνουν αίτηση συμμετοχής με αναλυτικές λεπτομέρειες. Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι 28 Φεβρουαρίου 2011.
Για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία/ διευκρίνιση μπορείτε να απευθύνεστε στην ζωγράφο Εύη Παντελέων υπεύθυνη ΕPsilon Art Festival 2011, κινητό 6977878481 begin_of_the_skype_highlighting              6977878481      end_of_the_skype_highlighting begin_of_the_skype_highlighting              6977878481      end_of_the_skype_highlighting begin_of_the_skype_highlighting              6977878481      end_of_the_skype_highlighting, fax 27440 63895, email epsilon.art.studio@hotmail.com και www.loutrzogr.blogspot.com
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ. Μην παραλείψετε να ενημερώσετε και όσους από τους φίλους σας πιστεύετε ότι ενδιαφέρονται.
- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog