Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

MadWalk Οι φωτογραφίες από τις τελευταίες πρόβες και οι δηλώσεις των σχεδιαστών

- Advertisement -
Σάκης Ρουβάς
ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΚΕΙ!
Τις τελευταίες μέρες οι ιθύνοντες του MAD αλλά και τα ζευγάρια σχεδιαστών και καλλιτεχνών περνάνε πολλές ώρες στις Ολυμπιακές Εγκαταστάσεις Ξιφασκίας, καθώς η μέρα διεξαγωγής του «MadWalk by Vodafone» πλησιάζει. Χθες, τελευταία μέρα πριν από την πρόβα τζενεράλε, όλοι οι καλλιτέχνες ήταν εκεί για να ρυθμίσουν και τις τελευταίες λεπτομέρειες.


O Aπόστολος Μητρόπουλος μάς μίλησε σχετικά με τη συλλογή του και μας είπε ότι συνδυάζει «Τζόαν Κρόφορντ και Λι Μπάουερι. Ρούχα κυρίως ovesized που συνδυάζουν τις κλασικές γραμμές του tailoring με εκκεντρικές μίξεις υλικών και υφασμάτων, με αποτέλεσμα γεμάτο χρώμα και χιούμορ». Ο ίδιος ο σχεδιαστής πρόκειται να βρίσκεται on stage, όλη την ώρα του δικού του σόου, σε ρόλο DJ.

 
Η Τάμτα στην πρόβα τζενεράλε το μεσημέρι της Τρίτης.


Η Ορσαλία Παρθένη με τις Μέλισσες. Τα χαμόγελα οφείλονται στην πρόβα που προηγήθηκε καθώς πήγαν όλα όπως τα είχαν σχεδιάσει και οι δύο πλευρές. Το νεανικό συγκρότημα θα ερμηνεύσει δύο διασκευές γνωστών κομματιών.


Ο Θοδωρής Μαραντίνης frontman των Onirama, κάνει την πρόβα του στο ειδικά διαμορφωμένο stage. Λίγες ώρες πριν, το συγκρότημα είχε συναντηθεί με τους Mi-Ro για να συζητήσουν τις τελευταίες λεπτομέρειες.


Ο Μύρωνας Στρατής, το άλλο μισό του Γιώργου Ελευθεριάδη για λογαριασμό του «MadWalk», κάνει την τελευταία του πρόβα και ακούει προσεκτικά τις οδηγίες του σκηνοθέτη, Κωνσταντίνου Ρήγου.


Η Δέσποινα Βανδή και ο Γιώργος Μαζωνάκης συζητάνε λεπτομέρειες γύρω από το εντυπωσιακό σόου που θα δούμε την ερχόμενη Τετάρτη, 2 Φεβρουαρίου. Η Δέσποινα συμμετέχει με ένα σχεδιαστή που προτιμά σταθερά για τις εμφανίσεις της, τον Βρεττό Βρεττάκο. Μιλήσαμε με το σχεδιαστή λίγο πριν φτάσει στην τελική πρόβα και μάθαμε τι θα φορέσει η Δέσποινα! Διάβασε εδώ.

Όσο για τον Γιώργο Μαζωνάκη μπαίνει στο mood της ανοιξιάτικης συλλογής των Deux Hommes, η οποία αντλεί αναφορές από «τον ιταλικό κινηματογράφο στα τέλη του 60 και αρχές του 70», όπως μας είπε ο Γρηγόρης Τριανταφύλλου από το σχεδιαστικό δίδυμο. Τι θα φορέσει ο ανατρεπτικός Γιώργος Μαζωνάκης; 


Σήμερα το μεσημέρι ο Σάκης Ρουβάς βρέθηκε στις Ολυμπιακές Εγκαταστάσεις Ξιφασκίας για την πρόβα τζενεράλε. Ο κορυφαίος Έλληνας σταρ θα εμφανιστεί στη σκηνή μαζί με τις haute couture δημιουργίες της Σήλιας Κριθαριώτη.

*Και μην ξεχάσεις, σε περίπτωση που δεν βρεθείς στις Ολυμπιακές Εγκαταστάσεις Ξιφασκίας στο ελληνικό αύριο, να παρακολουθήσεις το «MadWalk by Vodafone» από το Stylista.gr, καθώς θα υπάρχει livestreaming!

yupi.gr

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog