Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Μπροστάρης ο Μαρινάκης!

- Advertisement -

Στη συμπρωτεύουσα βρίσκεται ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, για να διασφαλίσει την ηρεμία στην αποστολή των Πειραιωτών και να ηγηθεί των προσπαθειών της ομάδας του για πρόκριση επί του ΠΑΟΚ!

 Ο ισχυρός άντρας των «ερυθρόλευκων» βρίσκεται από το πρωί της Τετάρτης στη Θεσσαλονίκη, αφού δεν ήθελε να αφήσει μόνους τους ποδοσφαιστές του Ολυμπιακού στο δύσκολο εκτός έδρας ματς του Κυπέλλου στην Τούμπα και αποφάσισε να ηγηθεί της αποστολής των Πειραιωτών.

Έτσι μετά το ΟΑΚΑ, την Τρίπολη αλλά και τον Βόλο, ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού θα σταθεί δίπλα στις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών του και στην Τούμπα, όπου οι Πειραιώτες θα αντιμετωπίσουν τον ΠΑΟΚ.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Μαρινάκης δεν είχε προγραμματίσει να μεταβεί στη Θεσσαλονίκη, αφού είχε κάποιες επαγγελματικές υποχρεώσεις, τις οποίες όμως τακτοποίησε σε χρόνο ρεκόρ.

Ταξίδεψε με τους Σωκράτη Κομινάκη και Ντάρκο Κοβάσεβιτς και οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως είναι απόλυτα ευχαριστημένοι από τη διαμονή τους μέχρι στιγμής. Πάντως, όλες οι Αρχές της πόλης είναι σε επιφυλακή προκειμένου να μη συμβεί το παραμικρό.
*gazzetta.gr

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog