Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ρέππας: Θα μειώσουμε τα διόδια – Θα τσακίσουμε τους τζαμπατζήδες

- Advertisement -

Νομοθετική πρωτοβουλία για την επιβολή κυρώσεων σε όσους δεν πληρώνουν διόδια ή δεν καταβάλλουν το αντίτιμο για τα εισιτήρια στις αστικές συγκοινωνίες επεξεργάζεται το υπουργείο Υποδομών.

Ετσι σκέφτεται να αντιμετωπίσει το διογκωμένο κίνημα του «Δεν Πληρώνω».

Σύμφωνα με τον κ. Δημήτρη Ρέππα, η κυβέρνηση ετοιμάζεται να πάρει πρωτοβουλίες για να αντιμετωπίσει το κατ’ ευφημισμόν, όπως είπε χαρακτηριστικά, κίνημα των «τζαμπατζήδων», ενώ προανήγγειλε μείωση διοδίων στους οδικούς άξονες που είναι υπό κατασκευή.

Ο υπουργός Υποδομών χαρακτήρισε δίκαιες τις αντιδράσεις πολιτών να μην πληρώνουν διόδια σε δρόμους που δεν έχουν ολοκληρωθεί, τόνισε όμως ότι υπάρχουν και περιπτώσεις έτοιμων αυτοκινητόδρομων, όπως η Εγνατία, η οποία, ενώ έχει κατασκευαστεί και εδώ και χρόνια λειτουργούσε χωρίς διόδια, σήμερα οι πολίτες αντιδρούν στην εγκατάσταση των σταθμών.

«Οι πολίτες πρέπει να πληρώνουν για τις υπηρεσίες που χρησιμοποιούν» ανέφερε ο κ. Ρέππας και προσθεσε ότι για τους υπό κατασκευή δρόμους δεν πρέπει να επιβαρύνεται ο χρήστης, γι’ αυτό και θα υπάρξει πρωτοβουλία στο πλαίσιο της διαπραγμάτευσης με τις κατασκευαστικές εταιρείες, ώστε να μειωθούν τα διόδια. «Χρειάζεται συνέπεια και υπεύθυνο τρόπο για να γίνει αυτό, γιατί έτσι μπαίνουμε στην ουσία των συμβάσεων, που λόγο έχει και ο αντισυμβαλλόμενος».
*newsit.gr

- Advertisement -

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. πρέπει να πληρώνουν πρέπει να πληρώνουν πρέπει να πληρώνουν πρέπει να πληρώνουν πρέπει να πληρώνουν πρέπει να πληρώνουν !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    τα διοδια τα τελλη κυκλοφοριας το φπα τους δασμους τα parking τους δημους για σταθμευση τις ασφαλειες την βενζινα πιο ακριβη ………..

    κι αυτα ολα γιατι ???
    γιατι ειμαι ενας κοιμησμενος ελληνας που δεν εχει τη δυναμη να αρχισει τα κλωτσηδια σε μαλακους πισινους πολιτικων αρχιζοντας απο τον ρεππα

  2. Ρεππα, εμεις να πληρωσουμε οπως κανουμε αλλωστε τοσα χρονια, αλλα και εσυ , μαζι με τους ομολογους σου , να φυγετε ρε φιλε.
    Ρε φιλε , ποιες υπηρεσιες μας τσαμπουνας? 32 εγινα , οπως ελεγε και η γιαγια μου , εγινα νια και γερασα. Παιδεια δεν ειδα, υγεια δεν ειδα , κοινωνικο κρατος δεν ειδα, συγκροτημενη και εννιαια εξωτερικη πολιτικη δεν ειδα. Μιλαμε για βασικες προυποθεσεις για την υπαρξη ενος κρατους.
    Ρε φιλε , εσενα σε νοιαζουν τα διοδια , θα μας τρελανεις. Γιατι πληρωνουμε τελη κυκλοφοριας ρε φιλε , μας λες? Και τα πληρωνουμε ! Με ποιο δικαιωμα κανεις ανατιμησεις στα διοδια ρε φιλε? Μας ρωτας αν το αντεχουμε και αυτο? Μηπως εκανες καμια ερευνα πριν και ειδες οτι αντεχουμε ακομα?
    Οχι ρε φιλε, να με συμπαθας,δεν θα πληρωσουμε, και αν σε νοιαζει το καλο της Ελλαδας , (εστω και την υστατη στιγμη )πρεπει απο μονος σου να ενθαρυνεις τετοιες πρωτοβουλιες.
    Και αν σε νοιαζει εστω και λιγο αυτο που λεγεται υστεροφημια ( δεν σε εβρισα ), παραδεξου το.
    ΑΠΟΤΥΧΑΤΕ, ΔΕΝ ΚΑΝΕΤΕ, ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ, ΝΥΣΑΦΙ!!!!

    Αλκιβιαδης Β. Λαμπρου

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog