Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Τα είδε σκούρα και εξέδιδε την σύζυγο…

- Advertisement -

Δυσκολεύτηκε πολύ προφανώς ένα ζευγάρι οικονομικά και έτσι ο 33χρονος σύζυγος αποφάσισε να βγάλει στο κλαρί την γυναίκα του καθότι είναι εντυπωσιακή ξανθιά και καλλίγραμμη και είπε να το εκμεταλλευτεί. Τώρα τι έκανε η σύζυγος;… Απλά το δέχτηκε!

Μάλιστα την κοστολόγησε γύρω στα 70 ευρώ, ποσόν που θεώρησαν ότι θα τους εξασφάλιζε τα προς το ζην.
Οι άνδρες του τμήματος Ηθών της ασφάλειας Αττικής έμειναν με ανοιχτό το στόμα όταν διαπίστωσαν πως ο άνθρωπος που είχε μεταφέρει την κοπέλα στο προσυμφωνημένο ραντεβού ήταν ο ίδιος ο άντρας της!
Και οι δύο, είπαν στους έκπληκτους αστυνομικούς πως η αιτία που έσπρωξε το ζευγάρι στην πορνεία ήταν οι οικονομικοί λόγοι. Σύμφωνα με πληροφορίες της Espresso, το Ηθών εντόπισε μια ροζ αγγελία στο Διαδίκτυο στην οποία αναγραφόταν πως παντρεμένη κυρία προσφέρει καυτές βραδιές σε κυρίους με οικονομική άνεση και ανεπτυγμένο αίσθημα της… γενναιοδωρίας.
Οι αστυνομικοί θεώρησαν πως η περιγραφή ήταν απλά ένα ωραίο «περιτύλιγμα» για την προώθηση της «προσφοράς», ώστε να τραβήξει την προσοχή ανδρών που θα πλήρωναν για να ζήσουν μια βραδιά με μια «παντρεμένη» – έστω και αν αυτή δεν είχε έλθει εις γάμου κοινωνία, αλλά προσποιούταν την παντρεμένη.
Το ραντεβού στήθηκε όπως συνηθίζεται…
Αστυνομικός προσποιήθηκε τον πελάτη και τη στιγμή που η γυναίκα πήρε τα λεφτά, σε δωμάτιο ξενοδοχείου, της πέρασε χειροπέδες. Ταυτόχρονα, ο αστυνομικός ειδοποίησε τους συναδέλφους του, οι οποίοι συνέλαβαν τον 33χρονο άνδρα που περίμενε να παραλάβει τη γυναίκα του.
«Δεν άντεχα να βλέπω τον αγαπημένο μου σύζυγο να μαραζώνει στο σπίτι. Έμεινε οκτώ μήνες άνεργος. Ήταν μηχανικός, μέχρι που η επιχείρηση έκλεισε και μείναμε χωρίς λεφτά και με το δάνειο για το σπίτι να “τρέχει”», κατέθεσε μεταξύ άλλων η 28χρονη!
*newsday.gr

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog