Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ο άνθρωπος που είπε τον Κολοκοτρώνη Gay!

- Advertisement -

Αυτός είναι. Λέγεται Πέτρος Τατσόπουλος και είναι συγγραφέας.
Παρουσιάζει αυτή την εποχή το ντοκιμαντέρ που προβάλλει ο ΣΚΑΪ κι έχει θέμα την επανάσταση του 1821.
Μέχρι τώρα, βασισμένη η σειρά στον ιστορικό(;) Θάνο Βερέμη και όχι σε ιστορικούς αναγνωρισμένους, όπως ο Παπαρηγόπουλος και τα απομνημονεύματα του στρατηγού Μακρυγιάννη, μας λέει την ιστορία, κάπως διαφορετική από αυτή που μας έμαθαν στα σχολειά.

Σαν άλλοι… Πάγκαλοι, οι συντελεστές του ντοκιμαντέρ, μιλούν για αγράμματους Έλληνες, που ζούσαν αρμονικά με τους Τούρκους και, κάποια στιγμή, αποφάσισαν να επαναστατήσουν.
Τώρα, μαθαίνουμε ότι ο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης, ο οπλαρχηγός, ο ήρωας των σχολικών μας χρόνων, ήταν gay. Και, μάλιστα, αρραβωνιασμένος!
Δείτε τι γράφει στη σελίδα του στο facebook ο «έγκριτος» συγγραφέας.

 Φαίνεται ότι υπάρχει μια κάστα ανθρώπων, που μισεί κάθε τι ελληνικό. Κάθε τι γνήσιο, απλό, ανθρώπινο. Φαίνεται ότι όλοι αυτοί οι ψευτοκουλτουριάρηδες μισούν οτιδήποτε κάνει περήφανο τον Έλληνα ανά τους αιώνες και προωθούν τις συμπλεγματικές εμμονές τους, ότι οι Έλληνες ήταν παντού και πάντα άχρηστοι, βδελυροί, βρωμιάρηδες, ξεφτίλες κτλ. Όλα τα κακά του σύμπαντος είναι μαζεμένα σε κάθε Έλληνα, για τους ελιτίστες κοσμοπολίτες της διανόησης!
Γιατί πιστεύουν ότι ο αγράμματος είναι κατώτερος άνθρωπος.
Μήπως, όμως, πρέπει να σκεφτούν ότι αυτοί, οι γραμματιζούμενοι, είναι οι προδότες αυτού του τόπου;
Αυτοί οι γραμματιζούμενοι, υπογράφουν μνημόνια και ξεπουλάνε την πατρίδα μας;
Ότι αύριο – μεθαύριο, η ιστορία θα έχει και γι αυτούς μια γωνιά, που θα αναφέρει τα κατορθώματά τους;
Γιατί τις επαναστάσεις, ναι, τις κάνει ο Λαός. Που δεν ξέρει πολλά γράμματα, γιατί κάποιοι σαν κι εσάς κύριε Τατσόπουλε, φρόντισαν να τους κρατήσουν στο σκοτάδι.
Είναι, όμως, ο Λαός, αληθινός, σίγουρος για την ιστορία του και έτοιμος, αν χρειαστεί, να ξαναγράψει ιστορία. Κι όχι όπως εσείς οι γραμματιζούμενοι, να λακίσουν την ύστατη ώρα με το γελοιότατο εφεύρημα της γλώσσας, που εσείς πλάθετε και το λέτε αυτοεξορία!
Επειδή ο πραγματικός ήρωας, είναι αυτός που στέκεται απέναντι στον εχθρό. Ό,τι έκανε ο ελληνικός λαός δηλαδή στους αιώνες.
Ντροπή και στον ΣΚΑΪ. Μεγάλο το ολίσθημα. Αλλά, όταν παίρνουμε το «πακέτο» από την Εθνική Τράπεζα που είναι χορηγός της εκπομπής, τότε νομίζουμε ότι μπορούμε να ξεπουλήσουμε την πατρίδα!
*newsday.gr

- Advertisement -

9 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΜΠΛΟΓΚΕΡ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ ΠΟΥ ΑΝΑΠΑΡΑΓΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ Η ΣΕΙΡΑ ΤΟΥ ΣΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ,ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΓΚΕΙ ΤΟΝ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΚΥΗΜΑΤΑ ΑΡΩΣΤΩΝ ΕΓΓΕΦΑΛΩΝ Η ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙΣ …

  2. Πριν 2 εβδομάδες όλη η Ελλάδα κρεμόταν από τις τηλεοράσεις για να δεί το 1821…τώρα όλοι τους βρίζουν…ειδικά οι εθνικιστές και οι ανιστόρητοι…ας καταλάβουμε,επιτέλους,ότι η Ιστορία είναι επιστήμη και καταγραφή γεγονότων και όχι μέσο τόνωσης του εθνικισμού μας…και μόνο το γεγονός ότι ο συγγραφέας του κειμένου,αμφισβητεί την επιστημονικότητα πανεπιστημιακών και θεωρεί τα απομνημονεύματα του Μακρυγιάννη,Ιστορία (είναι πηγή,η οποία σε συνδυασμό με άλλες,θα μας δώσει μιά πιό καθαρή εικόνα των γεγονότων),είναι λόγος για να προβληματιστούμε,για το τί μας έχουν μάθει στα σχολεία μας και ποιό είναι το επίπεδο γνώσης μας…

  3. ΑΓΓΕΛΕ ΕΙΜΑΙ Ο 10,39 ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΠΤΙΣΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΕΠΕΙΔΗ ΞΕΡΩ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΜΠΛΟΓΚ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΑΝΑΡΤΑΤΕ ΟΤΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΑΕΙ …ΑΚΟΥ ΤΟΝ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ ΓΚΕΙ ? ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΑ ΜΥΑΛΑ ΑΦΘΟΝΟΥΝ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ Η ΣΕΙΡΑ ΤΟΥ ΣΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΣ ΚΑΝΟΥΝ ΖΗΜΙΑ ΟΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΦΑΣΙΣΤΟΕΙΔΗ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΤΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΣΕΤΕ ΑΛΛΙΩΣ ΚΑΤΕΒΑΖΕΤΕ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΥ ΜΠΛΟΓΚ

  4. και αν είχε και γκόμενο τι μας αφορά ?…την δουλειά του την έκανε καλά και με το παραπάνω…πάντως "κότα" σαν κάτι άλλους, ιδίως τωρινούς, σίγουρα δεν ήταν…

  5. δήλωση Κίσινγκερ

    Ο ελληνικός λαός είναι δυσκολοκυβέρνητος και γι’ αυτό πρέπει να τον πλήξουμε βαθιά στις πολιτισμικές του ρίζες. Τότε ίσως συνετισθεί. Εννοώ, δηλαδή, να πλήξουμε τη γλώσσα, τη θρησκεία, τα πνευματικά και ιστορικά του αποθέματα, ώστε να εξουδετερώσουμε κάθε δυνατότητά του να αναπτυχθεί, να διακριθεί, να επικρατήσει, για να μη μας παρενοχλεί στα Βαλκάνια, να μη μας παρενοχλεί στην Ανατολική Μεσόγειο, στη Μέση Ανατολή, σε όλη αυτή τη νευραλγική περιοχή μεγάλης στρατηγικής σημασίας για μας, για την πολιτική των ΗΠΑ

    μυθος η πραγματικοτητα ?? (η δηλωση)

    τυχαιο απο ενα αμερικανοεβραιοφιλο με στοιχεια Μπίντελμπεργκ (παπαχελας) καναλι ???
    δε νομιζω !!!!!!!!!!!

  6. να ξεκαθαριστεί κάτι…ό,τι ποστάρεται στο blog,ειδικά όταν είναι αναδημοσίευση (που φαίνεται από την αναφερόμενη πηγή στο τέλος του post),δεν σημαίνει απαραίτητα ότι εκφράζει και τις γνώμες όλων μας…εγώ,προσωπικά,δεν συμφωνώ με το post,ηθικά και ιδεολογικά…αλλά,να ξεκαθαρίσω κάτι….ακόμα και post υπέρ των νεοναζί να ανέβαινε,από οποιονδήποτε,είμαι υποχρεωμένος να το δεχτώ και να το πολεμήσω,με επιχειρήματα…έτσι επιβάλλει η ελευθερία του λόγου και η δημοκρατία…θυμίσου τον Βολταίρο ,φίλε μου…το να απαγορεύσουμε την αντίθετη άποψη,μας κάνει ίδιους με τους αντίπαλους…(αυτό είναι δικό μου,όχι του Βολταίρου,για να κάνω και λίγο χιούμορ…)

  7. den pistevw oti ipe kati tetio, to ntokimater einai alithino( to 1o episodio) alla profanos epidei 8a pei (ean antexete h ali8eia) oti i eklisia eixe pniksei oles tis proigoumenes epanastaseis, prospa8oun na miosoun tin or8ologikotita tou ntokimates stous mesous ellines.
    opws oti oi kleftes kai amartoloi den i8elan na simetasxoun stin epanastasi kai mono otan den eixan alli epilogi giati tous kirikse ton polemo o ali pasas, giati den dextikan na mpoun ston strato tou kata tis o8omanikis aftokratorias.
    fisika den ipirxe agia lavra, den ipirxan krifa sxolia, kai vevaia imastan evnoimenoi mesa stin o8omaniki aftokratoria, giati se mia evropi tou meseona den mporousan oi mousoulmanoi na kanoun emporio kai to ekanan diameso ellinwn .
    ta nisia ydra, spetses, psara k.l.p. itan plousia nisia
    kai kata tin epanastasi tou 21, pou stin ousia itan epanastasi kata tis o8omanikis aftokratorias alla kai gia tin aneksartitopioisi tis eksousias apo tin eklisia, epireasmenoi apo tin diafotistiki epanastasi stin evropi…mporw na pw 1000 pragmata akoma…alla 8a grafw 10wres

  8. επειδη μπορειτε να λετε αιδιες για 10 ωρες,επρεπε να δειτε εχθες στη μια,την καθηγητρια ιονιου πανεπιστημιου,η οποια με αρκετα στοιχεια,αναιρεσε ολες τις αιδις του κυριου βερεμη και του ψυχανωμαλου τατσοπουλου

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog