Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Έκτακτη γενική συνέλευση σήμερα στις 5:30μμ των επιχειρηματιών τουρ.επαγγελμάτων Λουτρακίου

- Advertisement -

Η έκτακτη γενική συνέλευση θα πραγματοποιηθεί
στον όροφο πάνω από την καφετέρια Sax στην παραλία Λουτρακίου.Το κύριο θέμα είναι τι άλλο, το καρναβάλι Λουτρακίου και θα παραβρεθεί ο δήμαρχος Κώστας Λογοθέτης καθώς και ο αντιδήμαρχος Γιώργος Δέδες. Παρακαλούνται όλοι οι επιχειρηματίες τουριστικών επαγγελμάτων της πόλης μας να δώσουν το παρόν.

- Advertisement -

16 ΣΧΟΛΙΑ

  1. τα λύσαμε τα προβλήματα μας το καρναβάλι μας έλειπε, να επιχορηγηθουν με πληρωμενα παρτυ απο τους δημοτες οι καφετεριες και μπαρ να πινουν τσαμπα οι επιτιδιοι να καμαρώσουμε ολη την σαντα μπαρμπαρα στο καρναβαλι με τους ρωσους και αλβανους πορτοφολαδες και την αρπαχτη των τραγουδιστων και των παρατρεχαμενων που θα κανουν αρπαχτη των καινουργιων φυσικα, ρε ουστ όχι ιτς ειναι ιερο!

  2. ΕΙΝΑΙ 3 ΦΛΕΒΑΡΗ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΨΑΧΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ..ΠΑΛΙΑ Η ΠΟΛΗ ΖΟΥΣΕ ΣΤΟ ΠΑΛΜΟ ΤΟΥ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΟΥ.ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΔΙΕΞΟΔΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ.ΤΩΡΑ ΓΚΡΙΝΙΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΣΕΝΕΔΡΙΑΣΕΙΣ ..ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΠΙΣΩ ΓΥΡΝΑΜΕ ΚΑΙ ΨΗΦΙΣΑΜΕ ΛΟΓΟΘΕΤΗ ΓΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ

    ΜΙΑ ΠΕΡΑΧΩΡΙΤΙΣΑ

  3. ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΔΕΙΓΜΑ ΓΡΑΦΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΘΑ
    ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΝΟΣ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΟΥ ΠΛΕΟΝ ΘΕΣΜΟΥ ΤΟ
    ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ.
    ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΕΧΤΙΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΗΔΕΝ
    ΕΝΑ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΠΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΤΗΣ ΠΟΛΕΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΡΚΕΤΟ ΚΑΛΟ
    Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ

    ΣΗΜ : ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ
    ΤΙ ΣΚΟΠΟ ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΛΑΧΙΚΟ ΓΑΜΟ
    ΓΙΑΤΙ Η ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΤΟ ΑΠΑΞΙΩΣΕ,
    ΠΙΣΤΕΥΩ ΩΣ ΠΕΡΑΧΩΡΙΤΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ, ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΞΙΖΕΙ

  4. 11:29 Εισαι ανημέρωτος και κοντόφθαλμος. Θα σε ενημερώσω ότι ο νέος νόμος ορίζει χρηματοδότηση μέσω κωδικών πληρωμής απο την φυσική λειτουργία του Δήμου. Επειδή ο Δήμος μας χρόνια τώρα δεν χρησιμοποιούσε κωδικούς πληρωμής απο τον Δήμο αλλά χρησιμοποιούσε την ΔΑΕΤ δεν υπαρχουν χρήματα αφού η έλλειψη πρόβλεψης του νέου καταστατικου της Τουριστικής ΑΕ που να της δίνει το δικαίωμα να χρηματοδοτήσει πολιτιστικούς και αθλητικούς σκοπούς δεν αφήνει περιθώριο σε κανέναν.Ακόμη και ο Γκιώνης να ήταν Δήμαρχος τα ίδια προβλήματα θα αντιμετώπιζε.Και πιστεψέ με θα ήταν χειρότερα.
    Να ρωτήσω εγώ κάτι και εάν το διαβάσει κάποιος άς ρωτήσει τον Δήμαρχο στην συνάντηση.
    Η προηγούμενη επιτροπή καρναβαλιού τι έχει οργανώσει μέχρι τώρα? Γιατι μια επιτυχημένη οργάνωση έχει και μια επιτυχημένη επιτροπή.
    Για πείτε μας λοιπόν. Ποιός ήταν στην επιτροπή και τι έχουν κάνει 11 μήνες πρίν ώστε να προετοιμαστεί το Καρναβάλι?
    Τι έχουν προγραμματίσει και τι έχουν πράξει?
    Ολα εχουν μια συνέχεια. Τα κενά βγαίνουν μπροστά.
    Εγω θα προτείνω… συστράτευση όλων.
    Απλά δεν πρέπει να ξεχνάμε ώστε να μαθαίνουμε απο τα προηγούμενα λάθη των προκατόχων.

  5. 6-51
    1ον)γιατί ο κος Λογοθέτης δεν τα ελεγε αυτά πριν τις εκλογές;
    2ον)λες ''Ακόμη και ο Γκιώνης να ήταν Δήμαρχος τα ίδια προβλήματα θα αντιμετώπιζε.Και πιστεψέ με θα ήταν χειρότερα.''
    πόσο σίγουρος είσαι γι'αυτό;γιατί η πραγματικότητα δείχνει ανοργανωσιά και τεράστια καθυστέρηση από την πλευράς σας.Θα σου δώσω μια συμβουλή και βάλτο καλά στο μυαλό σου.Κοιτάχτε συγκεντρωθείτε γιατί αναλάβατε πολύ μεγάλη ευθύνη και αφήστε τις κατηγορίες για τον Γκιώνη,ο Γκιώνης είτε καλώς είτε κακώς πήγε σπίτι του.Τα μέχρι στιγμής δείγματα πάντως από την πλευρά σας είναι αρνητικά γιατί όπως και να το κάνουμε με τον Κοντό ''σπάσατε τον καθρέπτη'' γιατί αν εξαιρέσω Λογοθέτη και Δοσσαρά όλοι οι άλλοι ήταν εναντίον.Αυτά φίλε.

  6. Είμαι σίγουρος φίλε μου γιατί τα προβλήματα πηγάζουν απο το παρελθόν κοντόφθαλμε. Και ο τρόπος λειτουργίας μέσω της ΔΑΕΤ όλα αυτά τα χρόνια είναι το μπούμερανγκ που αντιμετωπίζει τώρα η νέα δημοτική αρχή με βάση αυτά που λεει ο νέος Καλλικρατικός Νόμος. Εαν δεν γνωρίζεις δεν ειναι κακό. Ρώτα όμως να μάθεις αφου εμένα με ειρωνεύεσαι.
    Αλλά δεν μου απαντάς ρε τσαμπουκά.
    Τι προετοίμασε η προηγούμενη Δημοτική Αρχή για αυτό το Καρναβάλι?
    Τι προετοίμασε η επιτροπή καρναβαλιού που είχε απο πέρυσι συσταθεί?
    Τι είχε προετοιμαστει και αναβλήθηκε απο τους τωρινούς?
    Αλλά εκεί…μούγκα στην στρούγκα.
    Ολο υποδείξεις και θεωρίες είστε.
    Θα ήθελα παρα πολύ να μου απαντήσει κάποιος.

    Τι σκατά έχει προετοιμάσει η προηγούμενη επιτροπή για το φετινό ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ.
    Ενας δεν μπορεί να μου πει??? Ενας…μόνο ένας.
    Να μου υποδείξει τυπωμένο πρόγραμμα εκδηλώσεων… να μου υποδείξει ενέργειες που έχουν γίνει μέχρι τώρα…να μου υποδείξει συμφωνίες που ειχαν γίνει μεχρι τώρα για αρματα, ρούχα, μουσικες, εκδηλώσεις, και άλλα τόσα.
    ΤΙ ΕΙΧΑΝ ΚΑΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ……??????????

    Ολοι περίμεναν τον τελευταίο μήνα?? οπως έκαναν άλλωστε τόσα χρόνια. Και δεν ομιλώ για τα 4 τελευταία χρόνια αλλά πολύ πολύ πρίν. Και αυτό κάποιοι το υποστηρίζετε και θέλετε να συμβαίνει για παντα.

    Ενας να μου πει…ΕΝΑΣ.

    Ενας απλός πολίτης….
    ΑΥΤΑ…

  7. @3:26 apo tis ekloges tou noembriou i aperxomini dimotiki arxi den eixe kanena noima na asxolithi me to karnavali.. otan to 2006 h paremvasi pire tis ekloges h epitropi karnavaliou organothike mesa se mia ebdomada apo tis ekloges… an kapios exei ali apopsi as tin pi… mporite na rotisete kai ton k.konto pote pire entoli gia ton karnavali tou 2007

  8. ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ 'ΑΠΛΕ ΠΟΛΙΤΗ' ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΤΡΕΧΕΙ ΜΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΛΑ ΕΚΤΩΣ ΑΠΟ ΑΠΛΟΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΟΛΙΓΟΝ ΠΑΛΑΒΟΣ ΤΙ Μ…ΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΝΑ ΕΙΧΕ ΦΤΙΑΞΕΙ Ο ΓΚΙΩΝΗΣ ΤΟ ΦΕΤΙΝΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΚΑΙ ΤΑ ΕΝΤΥΠΑ ΑΚΟΜΑ ? ΦΙΛΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΗ -ΤΟ ΒΟΥΝΟ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΝΑ ΞΕΛΑΜΠΙΚΑΡΗΣ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΟΥΝ ΟΙ ΨΥΧΙΑΤΡΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙΣ ΤΙΣ ΦΟΒΙΕΣ ΣΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΡΧΕΣΑΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΟΣ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΟΠΩΣ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙΣ ΝΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΓΚΙΩΝΗΣ-ΓΚΙΩΝΗΣ-ΓΚΙΩΝΗΣ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ …

  9. Σώπα ρε φιλαράκι που δεν είχε λόγο η προηγούμενη Δημοτική Αρχή να ασχοληθεί με το Καρναβάλι. Εάν θέλουμε να λέμε ότι είμαστε στοιχειώδη σοβαροί όλα έπρεπε να είναι έτοιμα από το Καλοκαίρι.
    Ο Δήμος έχει συνέχεια.
    Ο Δήμος είμαστε όλοι εμείς.Δεν είναι ούτε η Παρέμβαση ούτε οι Πολίτες Μπροστά ή η Αδέσμευτη Δημοτική Κίνηση.
    Αυτα τα λάθη κάνουμε και αυτα πληρώνουμε.
    Ξεκόλληστε.
    Εμείς χάνουμε ως πολίτες και ως επαγγελματίες.
    Ούτε ο Γκιώνης χάνει ούτε ο Λογοθέτης χάνει ούτε κανείς.
    Σταματήστε να κοιτάτε κοντόφθαλμα.
    Οτι βρήκαμε λάθος πρέπει να το διορθώνουμε.
    Είναι άδικο για την πόλη μας να στεκόμαστε στο παρελθόν. Δεν λέω να διαγραψουμε ή να παραβλέψουμε το παρελθόν. Πρέπει να μάθουμε από αυτό και πρέπει να χαράξουμε το μέλλον από μόνοι μας.

    Ένας απλός πολίτης..

  10. Το 2006 οταν ο Γκιώνης πηρε τις εκλογές απο τον Πάυλου πηρε μια πολη ετοιμη, ουτε συννενωσεις ειχε να κανει ουτε τιποτα το 2010 την παρεδωσε διαλυμενη χωρις υποδομες και το χειροτερο που ακουγεται…. με ταμεια ''αδεια'' και ας μην ξεχναμε υπαρχει και ο καλλικρατης η ομαλη συννενωση με τους Αγιους Θεοδωρους ειναι το πιο δυσκολο εργο που εχει να υλοποιηση η καινουργια δημοτικη αρχη. Γι'αυτο ας κανουμε ενα καρναβαλι συμφωνα με τις συνθηκες που ζουμε, οσο για τα καρναβαλια που ξεραμε καλο θα ειναι να τα ξεχασουμε, αυτου του τυπου οι εκδηλωσεις ισως να καταντησαν το δημο μας ετσι!!!

  11. ΕΓΩ 'ΑΠΛΕ ΑΛΛΑ ΟΛΙΓΟΝ ΑΝΙΣΟΡΡΟΠΕ ΠΟΛΙΤΗ' ΛΕΩ ΟΤΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΕΞΗΣ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ Ο ΓΚΙΩΝΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΛΟΓΟΘΕΤΗΣ ???

  12. 8:06 εάν το μοναδικό συμπέρασμα που έβγαλες από την συζήτησή μας είναι αυτό τότε είσαι νοητικά άρρωστος.
    Τις θέσεις μας και τις σκέψεις μας τις κρίνουν οι αναγνώστες.
    Και έχεις μείνει μόνος σου.
    Όλοι εμείς θα συνεχίσουμε να παλεύουμε για το Λουτράκι γιατί πονάμε τον τόπο μας. Ανεξάρτητα ποιός είναι Δήμαρχος.
    Ενώ εσυ έχεις παρωπίδες στα μάτια σου και ωτασπίδες στα αυτιά σου.
    Προσπαθείς να γίνεις υπερασπιστής του παρελθόν βάζοντας τρικλοποδιές για το μέλλον του τόπου μας. Έτσι δεν υπερασπιζεσε τον Γκιώνη αλλά υπονομεύσεις την πόλη σου.

    Ένας απλός πολίτης..

  13. 'ΑΠΛΕ ΠΟΛΙΤΗ ' ΔΕΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΜΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠΛΑ ΣΟΥ ΛΕΩ ΠΩΣ ΜΙΑ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΕ ΨΥΧΙΑΤΡΟ ΘΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΟ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΜΑΣ Γ….ΑΣ ΤΗΝ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΜΜΟΝΗ ΣΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΓΚΙΩΝΗ

  14. 1:28.Ολοι κρίνονται.
    Και εγω οπως και εσυ. Οσοι μας διαβάζουν βγάζουν τα συμπεράσματα τους. Και ευτυχώς είσαι μονο σου.
    Εαν με εχεις παρακολουθήσει δεν εχω εμμονή με τον Γκιώνη ουτε με κανέναν ''ΤΥΦΛΕ''. Εγω λοιπόν σε ψυχίατρο και εσυ σε οφθαλμίατρο να σου βγάλει τις παρωπίδες σου.
    Πάντως πες πες…στο τέλος θα πιστέψεις ότι δεν υπερασπίζεσαι τον Γκιώνη…ή μάλλον ακόμη εσένα σου φταίει ο Παύλου.

    Μια φορά και έναν καιρό… και μετά ξύπνησες!!!Αλλά δεν έχει δράκο το παραμύθι σου. Κρίμα.
    Για εσένα για όλα φταίει ο Λογοθέτης!
    Για εμένα φταίει η διαχείριση των πραγμάτων από τον Δήμο γενικότερα σε πολλά επίπεδα.
    Και όσο κατηγορείς την νέα δημοτική αρχή…κατηγορείς τις αβλεψίες της προηγούμενης εαν θέλεις να είσαι δίκαιος. Και το κάνεις αυτό άθελα σου. Εσύ μόνος σου κατηγορείς τον Γκιώνη. Σε 30 μέρες δεν λύνονται προβλήματα ετών. Είμαστε εδώ και συζητάμε.
    Αλλά όπως είπε ο Πάνθηρας και ο Εξωραιστής καλό είναι να μιλάμε με επιχειρήματα.
    Γενικότητες είναι εύκολες αλλά δεν οδηγούν πουθενά. Οι αφορισμοί δεν βοηθούν κανέναν.
    Και εάν θέλεις να ξεφύγεις από την ανωνυμία..βαλε ένα ψευδώνυμο να συνεννοούμαστε και σε βάθος χρόνου με ποιον μιλάμε και να κρίνονται οι θέσεις μας.
    Αυτή βέβαια την προτροπή μου δεν είναι κανένας υποχρεωμένος να την ακολουθήσει αλλά θα ήταν καλό να κρατάμε ένα προφίλ- ψευδώνυμο ώστε να κρίνονται και οι απόψεις μας και οι θέσεις μας σε βαθος χρόνου.

    Όλοι κυβερνούν…δηλαδή διαχειρίζονται.
    Το θέμα είναι με ποια εργαλεία και κάτω από ποιες συνθήκες γίνονται όλα αυτά.
    Και τα χέρια διοικητικά της Νέας δημοτικής αρχής είναι δεμένα. Αφού δεν έχουν ξεκαθαρίσει πολλά πράγματα στην λειτουργία του νέου Δήμου.
    Το πιο κρίσιμο είναι ο προϋπολογισμός του Δήμου μας που θα εγκριθεί εάν όλα είναι καλά προς Ιούνιο …μεριά. Όχι σε εμάς αλλά σε όλους τους Δήμους της Ελλάδας.
    Καταλαβαίνεις ότι οι συνθήκες είναι ασφυκτικά δύσκολες. Δεν είμαι από εκείνους που ψήφισαν την Νέα Δημοτική αρχή αλλά δεν μπορώ να παραβλέψω ότι έχει σοβαρά προβλήματα. Το μέλλον και οι επιλογές τους θα δείξουν εάν το διαχειρίζονται σωστά και ορθά.

    Ενας απλός πολίτης..

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog