Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Ρέππα,,ο Άλκης από Λουτράκι έχει κάτι να σου πεί!-ρε φίλε..

- Advertisement -

    Ρεππα, εμεις να πληρωσουμε οπως κανουμε αλλωστε τοσα χρονια, αλλα και εσυ , μαζι με τους ομολογους σου , να φυγετε ρε φιλε.
    Ρε φιλε , ποιες υπηρεσιες μας τσαμπουνας? 32 εγινα , οπως ελεγε και η γιαγια μου , εγινα νια και γερασα. Παιδεια δεν ειδα, υγεια δεν ειδα , κοινωνικο κρατος δεν ειδα, συγκροτημενη και εννιαια εξωτερικη πολιτικη δεν ειδα. Μιλαμε για βασικες προυποθεσεις για την υπαρξη ενος κρατους.

    Ρε φιλε , εσενα σε νοιαζουν τα διοδια , θα μας τρελανεις. Γιατι πληρωνουμε τελη κυκλοφοριας ρε φιλε , μας λες? Και τα πληρωνουμε ! Με ποιο δικαιωμα κανεις ανατιμησεις στα διοδια ρε φιλε? Μας ρωτας αν το αντεχουμε και αυτο? Μηπως εκανες καμια ερευνα πριν και ειδες οτι αντεχουμε ακομα?
    Οχι ρε φιλε, να με συμπαθας,δεν θα πληρωσουμε, και αν σε νοιαζει το καλο της Ελλαδας , (εστω και την υστατη στιγμη )πρεπει απο μονος σου να ενθαρυνεις τετοιες πρωτοβουλιες.
    Και αν σε νοιαζει εστω και λιγο αυτο που λεγεται υστεροφημια ( δεν σε εβρισα ), παραδεξου το.
    ΑΠΟΤΥΧΑΤΕ, ΔΕΝ ΚΑΝΕΤΕ, ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ, ΝΥΣΑΦΙ!!!!

    Αλκιβιαδης Β. Λαμπρου
    3 Φεβρουαρίου 2011 2:43 π.μ.

loutrakiblog:Πές τα ρε φίλε Άλκη,,το καλύτερο που έχει να κάνει ο κος Ρέππας-που έχει κάνει 15 χρόνια υπουργός, είναι να μας πεί τι εισοδήματα έχει,τί επάγγελμα εξασκεί τόσο χρόνια που ασκεί την πολιτική και να δηλώσει δημοσίως τα ακίνητα που έχει στην ιδιοκτησία του αυτός και οι συγγενείς του όχι μονο ΤΏΡΑ αλλά και ΠΡΙΝ ασχοληθεί με την πολιτική ο κος Ρέππας. Θα τολμήσει να το κάνει;;;Αν τολμήσει,,εδώ είμαστε εμείς για να μην τον χαρακτηρίσουμε ως ακόμα ένα κακό παράδειγμα της σημερινής πολιτικής όπως ο ”σύντροφός” Άκης,,αλλά ως ένα σύγχρονο Δελαπατρίδη που σκοπό μόνο έχει το καλό του τόπου!!

- Advertisement -

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Καλά είναι να θέλουμε να γίνουμε "Ευρώπη", να είμαστε δηλαδή όλοι υπάλληλοι, να πληρώνουμε ακριβά διόδια κ.λ.π κ.λ.π αλλά στην Ευρώπη δεν υπάρχει ο όρος "πληρώνω γιατρό", ούτε "πληρώνω τα κέρατά μου για φροντιστήρια", ούτε υπάρχει μισθός των 500 και 600 ευρώ. Όταν θα γίνουμε σε όλα μας σαν τους υπόλοιπους Ευρωπαίους, τότε πάμε πάσο. Και ακριβότερα διόδια θα πληρώσουμε και ακριβότερα εισιτήρια και φαρμακεία μέσα σε supermarket θα κάνουμε και δικηγορικές πολυεθνικές θα φτιάξουμε και μεγάλα ιατρικά κέντρα θα ιδρύσουμε και όλοι μα όλοι θα είμαστε υπαλληλίσκοι. Και θα γυρναμε σπιτι μας στις 6 όπως και στην Ευρώπη.

  2. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ!!!
    ΛΥΠΑΜΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΗΦΗΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΜΑΣ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ.
    ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΝ ΟΥΤΕ ΛΕΞΗ ΠΑΤΡΙΔΑ.
    ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΓΙΚΟ.

  3. Καλέ μας Αλκιβιάδη,γιατί δεν του λες… αν δουλεύει για το συμφέρον της πατρίδας όπως λεέι,να… κάνει μια βόλτα στους
    δρόμους της Αθήνας χωρίς μπράβους και σωματοφύλακες,για να
    διαπιστώσει ιδίοις όμασι,πόσο τον αγαπάνε οι πολίτες!!!!!!
    Ηλίας

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog