Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

O Μιχάλης Δρίτσας μιλάει για το Πνευματικό Κέντρο Περαχώρας και το Ηραίο

- Advertisement -


- Advertisement -

12 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Κατα τ'αλλα δεν εκανε τιποτα η παλια δημοτικη αρχη για την Περαχωρα και την Βουλιαγμενη.Ενα βιντεο 5 λεπτων τα λεει ολα…Μαθετε πριν κρινεται καποιον να ξερετε…Και ποσο κριμα ειναι που αυτος ο ανθρωπος,ο κ.Δριτσας,ειναι εκτος δημοτικου συμβουλιου.Αρα ο κοσμος δεν ξερει ποιος ειναι ικανος και ποιος οχι,διοτι αν το ηξερε ο κ.Δριτσας θα ηταν μεσα στο δημοτικο συμβουλιο αυτην την στιγμη…

  2. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΡΓΟ ΧΕΙΡΟΠΙΑΣΤΟ ΕΡΓΟ ΠΝΟΗΣ ΕΝΑ ΜΠΡΑΒΟ ΑΞΙΖΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΕΣΕΝΑ ΜΙΧΑΛΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΛΟΗ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΔΣ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΣΤΗΝ ΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΓΚΙΩΝΗ

  3. Mονο που η Διοίκηση του Γκιώνη προώθησε και έβγαλε για συμβούλους της χαμένης 20ετίας όπως την αναφέρει ο Κος Δρίτσας στο τωρινό Δημοτικό Συμβούλιο. Δηλαδή τους συμβούλους του Παύλου!!!

  4. καταλάβαμε ότι υπάρχουν και άνθρωποι στον τόπο μας,που προσφέρουν στον πολιτισμό , άσχετα αν έχουν πόστο κι άσχετα αν έχουν εκλεγεί ;;;
    Κύριε Μιχάλη Δρίτσα,συμφωνήσαμε σε κάποια,διαφωνήσαμε σε άλλα,αλλά σαν λουτρακιώτης καλλιτέχνης,(και πιστεύω εκπροσωπώ κι άλλους αυτή την στιγμή),ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ,που μας έδωσες την ευκαιρία να εκφράσουμε τις ανησυχίες και να προσφέρουμε το έργο μας.
    Άγγελος Βλάσσης

  5. Ο κ.ΠΠ τι έκανε τόσα χρόνια για την Περαχώρα, εκτός βέβαια από πλατεία στους νεκρούς? Γιατί θα έπρεπε να έρθει ο Γκιώνης και σε μόνο 4 χρόνια να φτιάξει το πνευματικό? Και έχει το θράσος να κάθεται στα έδρανα της αντιπολίτευσης και να ονειρεύεται να προσφέρει πάλι στον τόπο του!!!

  6. Ο κ.ΠΠ εκανε αντιπολιτευση-δημαρχος-αντιπολτιευση- η θεση αρχ.ελασσονος ειναι ο πατος της πολιτικης ΤΕΛΟΣ Ο ΚΥΚΛΟΣ ΕΚΕΙΣΕ.ασε που στις επομενες εκλογες θα είναι κοντα στα 70. ΕΛΕΟΣ!!!
    Ως για τον μιχάλη τον Δρίτσα ναι είναι κρίμα που δεν τον ψήφισαν οι συμπολίτες μας δεν είναι δυνατόν να είναι ο πέρρας και ο Μιχάλης έξω.
    Αχ Μιχάλη πλήρωσες τα λάθη άλλων…

  7. Δείτε μπροστά σας και αφήστε τα κρίμα, τα αχ και τα γιατί. Όταν ο Μιχάλης μοίραζε φυλλάδια πριν τις εκλογές με "κατινιές" δεν ήξερε ότι έχανε τους σοβαρούς ψηφοφόρους του? Όταν έπαιρναν τα λεφτά της ΔΑΕΤ και του Καζίνο και αλόγιστα έφτιαχναν έργα χωρίς να δημιουργήσουν ποτέ ένα αποθεματικό για την κάλυψη των εξόδων λειτουργίας και όταν έφτιαχναν ΜΚΟ για να πληρώνονται οι καλλιτέχνες πίσω από την πλάτη της διαδικασίας ήταν καλά? Όταν τον έπιασε ο πανικός πριν την δεύτερη Κυριακή των εκλογών και άρχισε να αρθογραφεί δίνοντας την ευκαιρεία σε κάποιους να τον κάνουν ρόμπα, δεν ήξερε ότι διακινδύνευε? Εκεί φαίνονται οι μεγάλοι άνδρες και εμένα όλα τα κρίμα και τα γιατί μου περισσεύουν. Όπως έστρωσε θα κοιμηθεί. Πολύ απλά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog