Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Ο Σειρινάκης μιλάει για την Τζούλια και την αμοιβή της

- Advertisement -

Η ανεργία σπρώχνει τα κορίτσια της διπλανής πόρτας στο πορνό. Ο Δημήτρης Σειρινάκης σχολιάζει το κυνηγητό από το ΣΔΟΕ και τους δεκάδες ελέγχους που δέχτηκε ,μέσα σε έναν χρόνο. Αποκαλύπτει το πραγματικό ύψος των αμοιβών της Τζούλιας Αλεξανδράτου και λέει πως γυναίκες της διπλανής πόρτας προσφέρονται να γίνουν «ροζ» πρωταγωνίστριες λόγω κρίσης και ανεργίας. «Στο ΣΔΟΕ έδειξα εγώ ο ίδιος τα συμβόλαια, τα τιμολόγια τα αποδεικτικά στοιχειά. Δεν είχα να κρύψω τίποτα. Ήταν όλα νόμιμα. Γι’ αυτό και έφυγα μετά από μια ώρα που καθόμουν και συζητούσαμε. …Την εταιρεία την έχω περίπου 11 χρόνια. Κακά τα ψέματα, το σεξ είναι αυτό που πουλάει. Είδα ότι υπήρχε ένα κενό στην ελληνική αγορά και επιχείρησα να το καλύψω. Από μικρός ήθελα να το κάνω, γιατί δεν υπήρχαν ελληνικές παράγωγες.» λέει μιλώντας στο «Πρώτο Θέμα».
Για το πώς κατάφερε να πείσει την Τζούλια να παίξει απαντάει: «Μη με ρωτάς πως, γιατί ούτε εγώ ξέρω πως γίνεται αυτό το πράγμα. Ένα μεγάλο κίνητρο είναι τα λεφτά. Βεβαία δεν είναι μόνο τα λεφτά. Κάποιες δεν το κάνουν ούτε με λίγα, ούτε με πολλά. Κάποιες όμως το κάνουν και με λιγότερα λεφτά. Συνήθως δεν κάνω προτάσεις. Μέσα από τη συζήτηση καταλαβαίνω και βλέπω αν ο άλλος ενδιαφέρεται κάνω κάποιες ερωτήσεις που πάντα καταλήγουν στο «ποσά μου δίνεις για να παίξω;»
Το καθαρό ποσό που πήρε η Τζούλια έκτος της εφορίας «ήταν 150 χιλιάδες ευρώ. Και πάλι ήταν πολλά. Αν φανταστείς ότι για μια πολύ γνωστή πορνοσταρ, η αμοιβή δεν ξεπερνά τα 1000 ευρώ για κάθε επαφή. Με την εφορία της μέσα το ποσό έφτασε περίπου 220 χιλιάδες ευρώ.», λέει η Σειρηνάκης και όσο για την κοπέλα της διπλανής πόρτας που είναι έτοιμη να κάνει ένα ροζ dvd λέει: «Έχω 2500 email από κόσμο που μου ζητάει να παίξει σε ταινίες μας-ίσως λόγω των συνθηκών να έχουν ανάγκη και τα χρήματα.»
*newsday.gr

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog