Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Πλάνα από την κοπή πίτας του συνδυασμού ”Με τους πολίτες μπροστά”

- Advertisement -


- Advertisement -

11 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ο ΚΥΡΙΟΣ ΛΟΓΟΘΕΤΗΣ ΔΗΛΑΔΗ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΑΣ , ΠΡΟΤΙΜΗΣΕ ΝΑ ΚΟΨΕΙ ΤΗΝ ΠΙΤΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΙΤΑΣ ΤΟΥ Α.Ο. ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ.ΑΡΧΙΣΕ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΝΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ ΕΓΩ ΤΟΥ. ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΚΛΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ , ΑΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΦΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ. ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΩΝ ΣΤΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ

  2. Πράγματι συζητήθηκε πολύ αρνητικά η απουσία του Δημάρχου απ'την πρώτη κοπή πίττας του Ποσειδώνα επί Δημαρχίας του. Οι νέοι που ήταν μαζεμένοι εκεί και ήταν όντως πολλοί, θα έπρεπε να είναι στις προτεραιότητες του Δημάρχου. Και οι άλλοι επίσημοι είχαν και άλλες υποχρεώσεις αλλά όλοι πρόλαβαν να παρευρεθούν και εκεί.

  3. Ας μην προτρέχει η γλώσσα της διανοίας. Ο Δήμαρχος δεν προτίμησε την πίτα του συνδυασμού από αυτή του Ποσειδώνα, και αυτό φαίνεται από το γεγονός ότι στη πίτα και των δυο ήταν πολά στελέχη του συνδυασμού (Δέδες, Κακαβάς, Μπάκος, Μουζάκης, Μαρίνης), άρα ήταν προγραμματισμένα σωστά. Ο Δήμαρχος όμως έπρεπε να παραστεί (όπως αναφέρει και στην ομιλία του) σε μια συγκέντρωση για το Μουσείο της Περαχώρας, για αυτό δεν προσήλθε.

  4. Σώπα ρε φίλε, απ'ότι διαβάζουμε και ο Γκιώνης και ο Πετρίτσης και άλλοι παρευρέθησαν στη συγκέντρωση στην Περαχώρα, αλλά όλοι τους ήταν έγκαιρα και στη συγκέντρωση του Ποσειδώνα. Θέληση να υπάρχει! Άλλωστε θα μπορούσε ο Γκιώνης να λείψει από τον Ποσειδώνα, όντας τόσα χρόνια αθλητής? Είναι ΘΕΜΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΩΝ……Απλά ο Λογοθέτης προτίμησε το μουσείο και όχι τη νεολαία μας! Πάντως δεν ήταν πολύ κομψό να παρευρίσκονται στον Ποσειδώνα οι βουλευτές του νομού μας και να μην είναι παρόν ο Δήμαρχος. Οι νεολαίοι μας το είδαν κάπως…….

  5. Ο Λογοθέτης δεν παρευρέθηκε στην εκδήλωση του "Ποσειδώνα" γιατί δεν ήθελε το στρίμωγμα που ίσως να του γινόταν για το λεωφορείο που σταματησε να εξυπηρετεί το σύλλογο και που ακόμα περιμένουν λύση. Προτίμησε έτσι να λάμψει με την απουσία του!

  6. kai oxi mono to leoforio file mou alla kai to proponitirio ston karavouli gia ta paidia kopike,extes omos o posidonas epeze me tin zakintho kai ta paidia tis erthan me to leoforio tou dimou zakinthou kai as exoun kai ekei neo dimarxo fenete oti o dimarxos zakinthou den endiaferete gia tin nomimotita kata to dokoun kai kata peristasi opos o dikos mas eeeeeee??????????

  7. ξεκινησε καλα η νεα δημοτικη αρχη του 24%.
    περιμενουμε τη συνεχεια.

    οσο για τις πιτες σε λιγο θα εχουμε λαγανες και καποιοι ακομα ευχονται καλη χρονια.

    η ν@χτεριδα

  8. ΟΥΤΕ ΣΤΗ ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΙΤΑΣ ΤΟΥ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΥΡΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΣΤΩ ΤΥΠΙΚ ΑΓΙΑ ΝΑ ΕΜΨΥΧΩΣΕΙ ΤΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΠΟΥ ΠΑΛΕΥΟΥΝ ΜΕ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΕΚΣΩΔΑ ΚΑΙ ΘΥΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΣΥΝΑΝΘΡΟΠΩΝ ΜΑΣ , ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΘΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΔΕΝ ΕΙΣΠΡΑΤΟΥΝ ΟΥΤΕ ΕΣΤΩ ΕΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ .

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog