Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Κώστας Λογοθέτης:”Δεν φοβάμαι κανέναν,μόνο τον θεό!”

- Advertisement -

Χθες βράδυ (6-2-2011) 8μμ έγινε η κοπή της πίτας του συνδυασμού του Δημάρχου Κώστα Λογοθέτη ‘Με Τους Πολίτες Μπροστά’. Η ατμόσφαιρα ήταν χαρούμενη και γιορτινή.
Όλος Ο συνδυασμός ήταν ΕΚΕΙ στο ξενοδοχείο PALACE.
Με συντονιστή της σειράς των ομιλητών τον Κύριο Μίχα Χρήστο, μίλησαν οι αντιδήμαρχοι και οι πρόεδροι των τοπικών συμβουλίων, οι οποίοι διαβεβαίωσαν τον συνδυασμό  ότι καθημερινά δουλεύουν πάρα πολλές ώρες ( πέραν από το καθήκον τους) για να βελτιώσουν τον δήμο μας ως προς όλους τους τομείς. Ανέφεραν  ότι βρήκαν ένα ΧΑΟΣ που χρειάζεται πάρα πολύ δουλειά για να το νοικοκυρέψουν. Διευκρίνισαν ότι την δουλειά την κάνουν πάνω απ’ όλα με μεράκι, γιατί αυτό ήταν και είναι το όραμά τους , ΝΑ Φτιάξουν ένα δήμο αντάξιο της φήμης του, και καλύτερο για κάθε δημότη.
Στη συνέχεια μίλησε o πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Γιώργος Κακαβάς  ο οποίος τόνισε « Κάνω και θα κάνω το ΠΑΝ να κρατήσω τις συνεδριάσεις του Δημοτικού συμβουλίου σε υψηλό επίπεδο και σε κάθε συνεδρίαση  προσπαθώ ακόμα περισσότερο»
Τέλος  μίλησε ο Δήμαρχος Κώστας Λογοθέτης ο οποίος είπε χαρακτηριστικά « για να φτιάξεις ομελέτα, πρέπει να σπάσεις αυγά και εγώ είμαι διατεθειμένος να δώσω μάχες (ήδη έχω αρχίσει με πολύ σκληρή δουλειά)  προς όλες τις κατευθύνσεις.»
«ΔΕΝ ΦΟΒΑΜΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΜΟΝΟ ΤΟ ΘΕΟ!» Τόνισε.
Ζήτησε την Βοήθεια ολόκληρου  του συνδυασμού και παρακάλεσε τον καθένα ξεχωριστά να αφουγκράζεται  την φωνή και τους προβληματισμούς του δημότη για να βελτιώσουμε τον δήμο μας προς όλα τα επίπεδα.
Μετά έγινε η κοπή της πίτας, η οποία ήταν προσφορά της υποψήφιας Πόπη Μιχαλού.
Η Πόπη Μιχαλού είναι ένα ιδιαίτερα αξιότιμο και δραστήριο άτομο για τον συνδυασμό.  
Εγώ εύχομαι και πάλι καλή επιτυχία και καλή δύναμη!
*loutrakinow
- Advertisement -

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΑΝ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΖΗΤΗΣΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΝΟΕΙ ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΖΗΤΗΣΕ ΚΑΙ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΟΤΑΝ ΟΡΚΙΣΤΗΚΕ, ΤΟΤΕ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΠΟΛΥ ΑΥΤΗ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ!!!!!!! ΜΗ ΦΑΤΕ, ΕΧΟΥΜΕ ΓΛΑΡΟΣΟΥΠΑ!!! ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΤΙ ΟΤΑΝ Ο ΛΟΓΟ ΖΗΤΑΕΙ ΒΟΗΘΕΙΑ, ΣΥΝΕΝΑΙΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ, ΤΑ ΕΝΝΟΕΙ!!!!!!!

  2. ΤΟ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ Ο ΛΟΓΟΘΕΤΗΣ ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥΣ ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΟΙΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΠΩΣ Ο ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΖΕΙ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΑΝΑΔΥΚΝΕΙΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΛΥΣΕΙΣ ΠΟΥ ΛΑΜΒΑΝΩΝΤΑΙ ΣΟΒΑΡΑ ΥΠ΄ΟΨΙΝ

  3. προτεινει λυσεις???

    μπλα-μπλα-μπλα
    απο λογια χορτασαμε ας αρχισουν να κανουν και κατι δεν νομιζεις υπερφιαλε αισιοδοξε μικρε τυμπανιστη?!!!

    η ν@χτεριδα

  4. ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΡΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΡΥΠΕΣ ΠΟΥ ΑΦΗΣΑΝ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΙ.ΔΕΝ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΠΠΙΑ?ΟΣΟ ΓΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΕ ΣΤΟΛΙΖΕΙΣ ν@χτεριδα Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΗΤΗ

  5. κανω τεραστια προσπαθεια να σε φτασω, αλλα δεν ξερω αν θα προλαβω.
    ξερεις η ιστορια με τις τρυπες δεν ειναι καινουργια, γιατι ομως δεν γινονται λιγακι πιο συγκεκριμενοι?
    για δες στην κορινθο αν γινονται εργα και μετα πες μας γιατι η νεα δημοτικη αρχη του 24% δηλωνει οπου βρεθει και όπου σταθει οτι δεν θα γινουν εργα?
    μηπως πηρε γραμμη απο την κυβερνηση?

    καταλαβες μικρε τυμπανιστη ή θελεις να γραψω και άλλλα

    η ν@χτεριδα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog