Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Συνάντηση Λογοθέτη με τον πρόεδρο της Διώρυγας

- Advertisement -

ΔΗΜΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ  – ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ
                    ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
                          8/ 02/2011

Σε άριστο κλίμα πραγματοποιήθηκε συνάντηση μεταξύ του Δημάρχου, Κώστα Λογοθέτη και του Προέδρου και Διευθύνοντα Συμβούλου της Α.Ε.ΔΙ.Κ, Θανάση Μπαλέρμπα, για θέματα που αφορούν τoν αναπτυξιακό σχεδιασμό του νέου διευρυμένου Δήμου.

Με δεδομένο τον καθοριστικής σημασίας ρόλο της Διώρυγας στην ταυτότητα του Δήμου, συμφωνήθηκε η επεξεργασία ενός Μνημονίου Συνεργασίας μεταξύ των δύο πλευρών. Ταυτόχρονα η Α.Ε.ΔΙ.Κ παραχωρεί έκταση για την κατασκευή σχολείου στην Ισθμία, ενώ το χρόνιο πρόβλημα  της βυθιζόμενης γέφυρας στο Καλαμάκι επιλύεται, καθώς η γέφυρα έως 20/2 θα λειτουργεί.

Μετά τη συνάντηση, ο Κώστας Λογοθέτης, έκανε την ακόλουθη δήλωση : ΄΄ Είχαμε τονίσει προεκλογικά ότι η Διώρυγα αποτελεί αναπόσπαστο συστατικό της ταυτότητάς μας και κρίσιμο αναπτυξιακό εργαλείο για το Δήμο μας. Στην κατεύθυνση αυτή αναπτύσσουμε δρόμους συνεργασίας με την Α.Ε.ΔΙ.Κ. Είναι σαφές ότι ο Δήμος μας διεκδικεί και αποκτά πρωταγωνιστικό ρόλο στους αναπτυξιακούς σχεδιασμούς της ευρύτερης περιοχής.

                                    Από το Γραφείο Τύπου

- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕΙΣ .ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗ ΒΥΘΙΖΟΜΕΝΗ ΣΥΓΚΙΝΗΘΗΚΑΝ ΟΤΙ ΕΚΛΕΧΘΗΚΕ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΕΙΠΑΝ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ ΕΡΓΟ Η ΝΕΑ ΔΗΜ ΑΡΧΗ ΜΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΣ ΒΓΕΙΚΕ Η ,, ΚΑΤΕΔΑΦΗΣΗ ,,ΤΟΥ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΚΑτα τα αλλα παραμυθια με λυκους για ,,κακα παιδια..

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog