Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Διεθνές τουρνουά στο Λουτράκι!

- Advertisement -

Αυτό που εδώ και καιρό υπήρχε ως φημολογία, είναι τελικά γεγονός, αφού από σήμερα στο PokerStars υπάρχουν online προκριματικά για το Greek Poker Cup!

Η μεγάλη είδηση, λοιπόν, που περίμεναν οι Έλληνες φίλοι του πόκερ με τις ενδείξεις πως αυτή θα επιβεβαιωνόταν νωρίς μέσα στο 2011, είναι πραγματικότητα και σύντομα θα κάνουμε λόγο για το πρώτο διεθνές τουρνουά πόκερ στο Λουτράκι.

Το Texas Hold’ em μπήκε στη ζωή των Ελλήνων την 13η Σεπτεμβρίου και ήταν η σημαντικότερη στιγμή του 2010, όπως αναφέρεται και στο σχετικό άρθρο του Pokercity.

Η επόμενη σημαντική ημερομηνία; Χωρίς ακόμα να υπάρχει επίσημη ανακοίνωση, το πιθανότερο είναι πως θα είναι η 24η Μαρτίου, ημέρα έναρξης, δηλαδή, του Greek Poker Cup, με buy-in €1100!

Τα online προκριματικά (με buy-in $109) ξεκινούν σήμερα στο PokerStars και θα διαρκέσουν μέχρι και τις 20 Μαρτίου! Κάθε πακέτο που θα κερδίζουν οι παίκτες είναι αξίας €2.000 και φυσικά δικαίωμα συμμετοχής στα προκριματικά έχουν παίκτες από όλο τον κόσμο.

Εκτός του buy-in, το πακέτο περιλαμβάνει, επίσης, πέντε διανυκτερεύσεις και €300 για προσωπικά έξοδα. Σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία που διέπει τα καζίνο της Ελλάδας, οι παίκτες πρέπει να έχουν κλείσει το 23ο έτος της ηλικίας τους.

Για το Greek Poker Cup υπάρχουν και freeroll προκριματικά αλλά και με μόλις $3,30.

Χωρίς αμφιβολία, πρόκειται για μια ιδιαίτερα σημαντική είδηση και η ελληνική κοινότητα του πόκερ περιμένει με ανυπομονησία το Greek Poker Cup, το πρώτο μεγάλο live τουρνουά στην Ελλάδα.
*pokercity

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog