Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Όλα βαίνουν καλώς για το καρναβάλι Λουτρακίου-Αγίων Θεοδώρων!

- Advertisement -

Σύμφωνα με πληροφορίες του loutrakilog το καρναβάλι Λουτρακίου θα είναι αντάξιο της φήμης που το συνοδεύει και θα διαψευστούν όλοι όσοι προεξοφλούν την αποτυχία του.
Στην επιτροπή λαμβάνουν μέρος από το Λουτράκι οι Γιώργος Δέδες(αντιδήμαρχος και πρόεδρος της επιτροπής), Χρυσούλα Παππά,Κώστας Σταυρόπουλος,Θανάσης Παντελέων,Κατερίνα Βλαχοδημήτρη,Ντίνα Μπεκιάρη και ο Δημήτρης Γλυκοφρύδης. Επίσης συμμετέχουν και 5 άτομα από τους Αγίους Θεοδώρους(δυστυχώς δεν καταφέραμε να μάθουμε ποιοί*) ενώ βοηθούν αρκετά και τα παιδιά από το Συμβούλιο Νέων του δήμου μας. Οι καρναβαλικές εκδηλώσεις θα ξεκινήσουν στις 20 Φεβρουαρίου και θα ολοκληρωθούν το τριήμερο των Αποκρεών 5-6-7 Μαρτίου. Στόχος είναι από φέτος να μπουν οι βάσεις για να γίνει ένα διαφορετικό καρναβάλι και όχι ένα κακό  ‘αντίγραφο’ της Πάτρας. Στους Αγίους Θεοδώρους θα γίνει παρέλαση το Σάββατο 6 Μαρτίου και δεν αποκλείεται να γίνουν  κάποιες εκδηλώσεις και την Κυριακή. Αξίζει να τονίσουμε την πολύ καλή δουλειά που έχει κάνει η επιτροπή ως προς τις χορηγείες που έχει συγκεντρώσει και ξεπερνούν τις 130,000 ευρώ! Tις επόμερες μέρες θα βγεί το πρόγραμμα των εκδηλώσεων και όλα δείχνουν  ότι το πρώτο μεγάλο τεστ της νέας δημοτική αρχής του Κώστα Λογοθέτη και του αρμόδιου αντιδημάρχου Γιώργου Δέδε θα είναι αρκετά επιτυχημένο, βάζοντας τις βάσεις για να ξεχωρίσει το καρναβάλι Λουτρακίου-Αγίων Θεοδώρων στο πανελήνιο έχοντας έναν χαρακτήρα που όμοιό του δεν θα υπάρχει..
*ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΑ….ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΩΝ ΑΓ.ΘΕΟΔΩΡΩΝ……ΔΡΙΤΣΑΣ ΑΡΓΥΡΗΣ-ΠΟΛΥΖΟΥ ΧΑΡΑ-ΤΕΡΖΗ ΠΕΤΡΑ -ΠΑΝΤΟΥΔΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ-ΓΥΦΤΟΠΟΥΛΟΥ ΑΘΗΝΑ…
-ευχαριστούμε τον/η φίλη για τα ονόματα των Αγίων Θεοδώρων

- Advertisement -

28 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΑ….ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΩΝ ΑΓ.ΘΕΟΔΩΡΩΝ……ΔΡΙΤΣΑΣ ΑΡΓΥΡΗΣ-ΠΟΛΥΖΟΥ ΧΑΡΑ-ΤΕΡΖΗ ΠΕΤΡΑ -ΠΑΝΤΟΥΔΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ-ΓΥΦΤΟΠΟΥΛΟΥ ΑΘΗΝΑ…

  2. Φίλε blogger σε ενημερώνω για ένα .
    Ας είναι καλά ο Δέδες και ορισμένοι εθελοντές , γιατί εάν πάρεις από κάποιους πρώην Γκιωνικούς της επιτροπής και κάποιους δήθεν εθελοντές οι οποίοι προσπαθούν άλλοι να αυτοπροβάλλονται και άλλοι να υποβαθμίσουν το καρναβάλι για να χρεωθεί την αποτυχία ο Λογοθέτης και ο Δέδες .

  3. Μπα μπα πώς και βάλαν στην επιτροπή και ανθρώπους από άλλους συνδυασμούς? Όπου βλέπουν τα σκούρα ζητάνε βοήθεια. Ο Λογοθέτης όμως στις επιτροπές στο τελευταίο Δ.Σ δεν έβαλε ούτε έναν (για δείγμα) δημοτικό σύμβουλο από την αντιπολίτευση….. Τελικά τη συνεργασία στο συνδυασμό του Λογοθέτη την εννοούν μονόπλευρα και όπου τους συμφέρει!!!

  4. ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΜΕΙΝΑ ΑΦΩΝΟΣ!!!!!!!!
    1)ΕΚΤΟΣ ΕΝΟΣ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΕ!!!
    2)Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΙΣΘΜΙΑΣ ΔΕΝ ΕΚΠΡΩΣΟΠΕΙΤΑΙ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ!!!
    3)ΟΙ Α.ΘΕΟΔΩΡΟΙ ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΜΕ Π Ε Ν Τ Ε ΑΤΟΜΑ!!!
    4)ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥ ΛΟΥΤΑΚΙΟΥ ΛΟΙΠΟΝ……ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΟΙ 2 ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΟΥ κ.ΠΑΥΛΟΥ !!!
    ΚΑΙ ΑΦΗΣΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΟ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ
    ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΕΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ ΓΕΓΟΝΟΣ!!!!!!
    ΤΑ ΔΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΑΖΕΥΤΕΙ ΑΠΟ ΧΟΡΗΓΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΞΙΜΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥ κ.ΛΟΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΒΛΕΠΩ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ!!!!!!!!!!!!
    ΑΥΤΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΩΝ…..ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΜΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ!!!!!!!!!!!!!

  5. ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΟΙ ΚΑΚΟΗΘΕΙΣ;;
    ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ!!!
    ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΟΥΝ ΠΟΤΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΠΟΔΙ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΦΡΕΝΟ ΤΟΥ ΜΥΑΛΟΥ ΤΟΥΣ.

  6. Πιο πολύ χρόνο αναλώνετε στην κριτική και στην κακοήθεια παρά στην ουσία. Ο Δήμος δεν έχει λεφτά, η ΔΑΕΤ δεν μπορεί να πληρώσει (λες και θα είχε να μπορούσε) και με το 1/6 του 2010 πρέπει να γίνει καρναβάλι σε 3 πόλεις. Πάλι καλά που ο Δέδες, ο Γλυκοφρύδης και οι υπόλοιποι έχουν σηκώσει τα μανίκια και το παλεύουν.

  7. Φίλε 11.16 ο Δέδες τον βλέπουμε και δουλεύει μέρα και νύχτα για τον άλλον δεν μας είπες τα μανίκια του πότε τα σήκωσε και τι έκανε για το καρναβάλι ?
    Αυτό που τον ενδιαφέρει είναι πως θα διαχειριστεί τα χρήματα
    Του καρναβαλιού μέσω της εκτός Αθηνών με τον τρόπο που τα διαχειρίζονταν επί προηγούμενης Δημαρχίας , για αυτό ψάχνει να κάνει εκδηλώσεις με ακριβά σχήματα και όχι με οικονομικά
    Ο νοών νοητο

  8. Φίλε 11.43 εννοώ τον Δημ. Γλυκοφρύδη που μετέχει της οργάνωσης και όχι τον Γιώργο, ο οποίος έχει άλλες αρμοδιότητες και κατά γενική ομολογία είναι ο κατάλληλος άνθρωπος στη κατάλληλη θέση. Όσο για τα σχήματα, αυτά που ψάχνει ο Δέδες και οι συν αυτώ είναι κάτω από τα μισά των προηγούμενων ετών.

  9. ΕΓΩ ΕΝΑ ΞΕΡΩ ΠΑΙΔΙΑ. ΘΕΛΕΙ ΑΝΤΕΡΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ 29-30 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙΣ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ. ΑΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΛΑΘΗ ΤΟ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙ ΑΡΚΕΙ ΑΥΤΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΗ ΕΡΓΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΛΑΘΗ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ. ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ ΘΑ ΠΕΤΥΧΕΙ ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΥΕΙ, ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΕΥΘΥΝΕΣ Η ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟ ΡΟΛΟ.

    Ο ΑΠΕΝΑΝΤΙ

  10. Α ΡΕ ΚΟΛΛΗΜΑ. ΤΟ "ΠΑΙΔΑΚΙ" ΠΟΥ ΛΕΣ 8.27 ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΣΤΑ 29 ΤΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΠΕΛΑΤΟΛΟΓΙΟ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΤΟΥ, ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΟΙΝΑ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ (Π.Χ ΓΓ ΣΤΟΝ ΙΒΥΚΟ), ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΖΩΗ (ΠΟΥ ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ), ΝΑ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ ΣΕ ΣΤΑΥΡΟΥΣ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ.
    ΑΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΝΑ ΑΞΙΖΕΙ Η ΠΟΥ ΤΟ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ, ΒΟΗΘΗΣΕ ΤΟ ΝΑ ΠΑΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ. ΧΑΡΗ ΘΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ.

    Ο ΑΠΕΝΑΝΤΙ

  11. ΣΩΣΤΟΣ Ο ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΥΜΦΩΝΟ. ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΟΙΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΟΧΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΟΛΗ. ΑΠΟ ΟΤΙ ΜΑΘΑΙΝΩ Ο ΚΥΡΙΟΣ Δ.ΓΛΥΚΟΦΡΥΔΗΣ ΟΛΟ ΤΡΙΚΛΟΠΟΔΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ. ΑΠΕΙΛΕΙ ΚΑΙ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ…ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΗΚΕ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟ ΓΟΝΕΩΝ ΤΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΟΠΟ ΤΟΥ ΑΥΤΑ ΝΑ ΛΕΤΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΥΠΟΒΑΘΜΙΖΕΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΧΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ.

    Ο ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΤΗΣ

  12. ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΟΤΑΝ ΝΕΟΙ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΛΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΛΛΙΩΘΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΣΠΗ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΑΕΙ ΓΕΝΙΚΩΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΑ ΓΡΑΦΩ ΕΓΩ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑ ΓΚΙΩΝΗ

  13. 2.52 όταν τα σχόλια θεωρούνται υβριστικά ή υποτιμιτικά για κάποιον και άρα επιλήψημα, δεν μπαίνουν. Γράφε την άποψη σου αλλά χωρίς χαρακτηρισμούς ή βρισιές.

  14. φιλοι ανωνυμοι και επωνυμοι

    παρτε τα κουβαδακια σας και πηγαιντε να παιξετε σε αλλη παραλια προς το παρον…………..
    αν δεν δουμε το αποτελεσμα δεν μπορουμε να κρινουμε!!!!!
    και αφηστε τον κ ΔΕΔΕ που εχει ορεξει για δουλεια και τον κρινουμε μετα!!!!!!!!!!!!!!!!
    μην γινομαστε ολοι προφητες !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    και αφηστε για λιγο τις πετρες κατω , στην ιδια πολη ολοι ζουμε η κανω λαθος?????????????????????????????
    φιλικα
    robocop

  15. Αυτό είναι σίγουρο. Όμως για ποιά καρναβάλια? Με χρήματα? Χωρίς χρήματα? Έτσι όπως τα θέλει ο ανώνυμος ή ο Δέδες ή ο Κοντός ή ο Δημότης ή ο επισκέπτης ή εγώ ή εσύ? Δουλειά δεν είχε ο διάβολος………..Όλοι οι φωστήρες εδώ να λένε πως πρέπει να γίνει, αλλά από ουσία μηδέν. Κριτική εκ του μακρόθεν. Δεν βαριέσαι έτσι είμαστε. 11 εκατ. δήμαρχοι, πρωθυπουργοί, προπονητές, καθηγητές, εμπειρογνώμονες κλπ. Ελλαδάρα ρεεεεε

    Ο ΑΠΕΝΑΝΤΙ

  16. Κ. ΛΟΓΟΘΕΤΗ ΔΕ ΜΑΣ ΤΑ ΛΕΤΕ ΚΑΛΑ….ΜΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΤΗΚΑΝ ΔΕ ΜΑΣ ΤΑ ΛΕΤΕ ΚΑΛΑ. Ο Κ. ΓΛΥΚΟΦΡΥΔΗΣ ΤΙ ΡΟΛΟ ΒΑΡΑΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ???ΣΚΑΒΕΤΕ ΤΟ ΛΑΚΟ ΣΑΣ…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog