“Πού είναι ο πρόεδρος γιατί θα τα σπάσω όλα εδώ μέσα” είπε ο πρόεδρος του Ολυμπιακού στους ανθρώπους της ομοσπονδίας, αναζητώντας τον Σοφοκλή Πιλάβιο που απουσίαζε στο εξωτερικό.
 

Ο λόγος που ο Βαγγέλης Μαρινάκης μπήκε “μαινόμενος” στην ΕΠΟ δεν ήταν τόσο η τιμωρία του Κέβιν Μιραλάς αλλά ο χρόνος που ανακοινώθηκε, μόλις 24 ώρες πριν το ματς με τον Άρη και ενώ ο Βαλβέρδε όλη την εβδομάδα δούλευε έχοντας κατά νου ότι ο βέλγος θα είναι στη διάθεση του.

Έτσι ο πρόεδρος του Ολυμπιακού πήγε στην ΕΠΟ για να συναντήσει τον Σοφοκλή Πιλάβιο και να μάθει το λόγο που ανακοινώθηκε την Παρασκευή η τιμωρία. Ο πρόεδρος της ομοσπονδίας απουσίαζε και έτσι ο Μαρινάκης δεν βρήκε αυτό που έψαχνε, είχε όμως την ευκαιρία να… ζητήσει εξηγήσεις από τους Οικονομίδη και Σταθόπουλο.

Που είναι ο πρόεδρος γιατί θα τα σπάσω όλα εδώ μέσα” ήταν τα πρώτα λόγια του Βαγγέλη Μαρινάκη προς τους συνεργάτες του Σοφοκλή Πιλάβιου οι οποίοι απάντησαν ότι ο πρόεδρος λείπει στο εξωτερικό (κάτι που είναι και η αλήθεια).

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακός ρώτησε σε έντονο ύφος: “Τι είναι αυτά που γίνονται με τον Μιραλάς;” και οι άνθρωποι της ΕΠΟ απάντησαν: “Αυτά γράφει το φύλλο αγώνα.”

Μετά από τη μικρή συνομιλία ο Μαρινάκης έφυγε λέγοντας: “Φεύγω αλλά θα τα ξαναπούμε.” Εν συνεχεία ζήτησε από τους νομικούς του Ολυμπιακού να καταθέσουν άμεσα έφεση και τόνισε προς τους ανθρώπους της ΕΠΟ να βρουν τον πρόεδρο της επιτροπής εφέσεων για να τον ενημερώσουν.

Η έφεση θα εκδικαστεί στις 10.00 το πρωί του Σαββάτου.

newsit.gr