Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Τα μυστικά των αδύνατων γυναικών

- Advertisement -

Αναρωτιέσαι πώς μπορούν μερικές γυναίκες να μένουν πάντα αδύνατες και fit; Δεν χρειάζεται αρκετός κόπος αλλά τρόπος! Παρακάτω σου φανερώνουμε τα μυστικά τους…

1. Συμβουλεύσου ένα διατροφολόγο, βρες απλές επιλογές για διατροφικές αλλαγές που να μπορείς να διατηρήσεις και ακολούθησέ τες σε συνδυασμό με την άσκηση.
2. Ακολούθησε το πρόγραμμα και… το πρόγραμμα θα σε ακολουθήσει. Η συνέπεια είναι το «κλειδί» της επιτυχίας όσον αφορά στην γυμναστική. Βρες ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα (από έμπειρο γυμναστή) και εμπιστεύσου το.
3. Έχε υπομονή. Μία από τις μεγαλύτερες προκλήσεις είναι ότι αρχικά δυσκολεύεσαι να ασκείσαι στη σωστή ένταση για αρκετή ώρα ώστε να δεις αποτελέσματα. Καθώς η φυσική σου κατάσταση θα βελτιώνεται, το ίδιο θα κάνει η ικανότητά σου να ακολουθείς τη σωστή ποσότητα και ένταση άσκησης, ενώ τα αποτελέσματα που βλέπεις θα βελτιώνονται.
4. Μην ασχολείσαι πολύ με τη ζυγαριά. Όταν ασκείσαι, πρέπει να περιμένεις αύξηση της μυϊκής μάζας και του όγκου. Αυτό ως εκ τούτου θα αυξήσει το βάρος σου αρχικά. Όμως, μην ανησυχείς τόσο για τους αριθμούς όταν ξεκινάς – επικεντρώσου στη φυσική κατάσταση και σύντομα θα πέσουν και τα κιλά.
Πηγή: Shape.gr

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog