Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

- Advertisement -

 Λουτράκι  11/02/2011Προς :
Ko Δήμαρχο Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγ. Θεοδώρων Κώστα Λογοθέτη
και αρχηγό της Δημ. Παράταξης –  Με τους Πολίτες Μπροστά.
Κο Αντιδήμαρχο, Γ. Δέδε, με αρμοδιότητες  στον πολιτισμό, τουρισμό, αθλητισμό και ηλεκτρονικής διακυβέρνησης, καθώς και πρόεδρο της επιτροπής για την διεξαγωγή του καρναβαλιού στον Δήμο μας.
Την επιτροπή διαχείρισης των καρναβαλικών εκδηλώσεων του Δήμου μας.

Κύριοι,

Διανύοντας μια δύσκολη οικονομική και επαγγελματική περίοδο, όχι μόνο σε τοπικό αλλά και εθνικό επίπεδο, θα θέλαμε να επισημάνουμε και να παρατηρήσουμε ενέργειες, που ίσως δημιουργούν υπόνοιες δυνητικής διαπλοκής και αδιαφάνειας, από άγνοιά σας ή και απροσεξίας της επιτροπής καρναβαλικών εκδηλώσεων.

Για να είμαστε πιο σαφής, δεν είναι δυνατόν άτομα που συμμετέχουν και λειτουργούν στην επιτροπή καρναβαλικών εκδηλώσεων, να είναι συγχρόνως και κριτές και κρινόμενοι του ίδιου τους του εαυτού.

Συγκεκριμένα, γνωρίζετε ότι συμμετέχουν στην επιτροπή η Κα Πέτρα από τους Αγ. Θεοδώρους, που είναι manager καλλιτεχνικών εκδηλώσεων, – προσπάθησε να πουλήσει την πραμάτεια της στην επιτροπή, στην οποία συμμετείχα προσωπικά εκπροσωπώντας την ένωσή  μας -, και η Κα Παππά Χρυσούλα που διατηρεί καθαριστήριο στην ίδια πόλη – να σημειώσετε ότι μετά το πέρας του καρναβαλιού, οι στολές που είναι περίπου 8.000, δίνονται για καθάρισμα.

Για τους λόγους αυτούς αλλά και για λόγους διαφάνειας, επαγγελματικής δεοντολογίας, ισονομίας και ισοπολιτίας, επιβάλλεται  να απομακρυνθούν οι αναφερόμενες συναδέλφισσες από την επιτροπή διαχείρισης του καρναβαλιού, διότι δεν μπορούν να αποφασίζουν για τον εαυτό τους, όσον αφορά την ανάληψη εργολαβιών και να έχουν οικονομικές συναλλαγές με την επιτροπή στην οποία συμμετέχουν.
Αυτό το θεωρούμε άκρως αντιδεοντολογικό που συνηγορεί κατάφωρα στον αθέμιτο ανταγωνισμό, καταργώντας στην πράξη την ισονομία και ισοπολιτεία για τους επαγγελματίες του Δήμου μας.

Πιστεύουμε ότι θα γίνει κατανοητή η δίκαια παρατήρησή μας και θα σταθείτε στο ύψος των περιστάσεων, διότι δικαίωμα στην ζωή έχουν όλοι ανεξαιρέτως οι έμποροι και επαγγελματίες του Δήμου μας.

Μετά τιμής,

Για την Ένωση Εμπόρων και Βιοτεχνών Λουτρακίου

Γεώργιος Μαρίνης

- Advertisement -

32 ΣΧΟΛΙΑ

  1. τι γίνεται παιδιά στο λουτράκι; φίλε γιώργο λες τα πράγματα με το όνομά τους.αν είναι δυνατον…τι άλλο θα δούμε.η κ .παπα θα δουλέψει με το καρναβάλι; και εχουμε ακούσει και άλλα τρελλά για βεστιάριο..θα τα γράψουμε στην ώρα τους

  2. Πρώτον από εχθές λόγω αυτού το ασυμβίβαστου, η Πέτρα έχει φύγει από την επιτροπή και δεύτερον αυτοί που έχουν καθαριστήριο δεν θα πρέπει να μπούν πουθενά σε καμμία επιτροπή γιατί πάντα θα υπάρχει κάτι που θα πλένεται. ΟΥΣΤ ρε Μαρίνη. Έχεις καταντήσει γραφικός εντελώς με τις τοποθετήσεις σου επί παντός στητού. Έλεος. Ποιός σε έχει κάνει κριτή των πάντων? Κάνε μας τη χάρη τελικά.

    Γ. Παππας

  3. Για κοιτάχτε καλύτερα μήπως και κανένας άλλος στην επιτροπή έχει συμφέρον. Μήπως απ'τη συμμετοχή του στην επιτροπή έχει κέρδος και ο κ.Σταυρόπουλος, να βγάλει δηλ.καμμιά αδειούλα παραπάνω με τόσα κονέ που θα κάνει! Εσάς το μυαλό σας τρέχει μακριά, για σκεφτείτε το!!!Δεν φτάνει που κάθονται και ασχολούνται με το καρναβάλι οι άνθρωποι, ενώ έχουν τόσες δουλειές να κάνουν τους κρίνουμε κιόλας. Ο ένας μας μυρίζει, ο άλλος μας ξυνίζει!Γι'αυτό θα γίνει το μπάχαλο του αιώνα!

  4. ΣΩΣΤΟΣ Ο Γ. ΠΑΠΠΑΣ. ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΓΛΕΙΤΣΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΕΙ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΙΚΕΙΟΥΣ ΤΟΥ. ΟΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ. ΠΑΙΡΝΕΙ ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ. ΕΙΝΑΙ ΑΓΕΝΗΣ. ΕΙΝΑΙ ΓΛΟΙΩΔΗΣ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΣΑΝ ΚΟΛΛΙΤΣΙΔΑ (ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΕΒΑΛΕ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΥΛΟΥ 3 ΦΟΡΕΣ?). ΗΤΑΝ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΩΝ ΠΡΩΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΣΤΟΝ ΛΟΓΟΘΕΤΗ ΚΑΙ ΕΓΛΥΦΕ. ΤΕΤΟΙΑ ΑΗΔΙΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΞΑΝΑΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ.

    Γ. ΣΠΑΝΟΣ

  5. Ρε Μαρίνη, άμα βγεις ποτέ σου στο ΔΣ θα μπορείς να κάνεις προτάσεις ως θεσμικός και αιρετός και όχι με την ανοχή των εμπόρων (ποιών εμπόρων?) που σε βγάζουν γιατί δεν σε αντέχουν να ρίχνεις χολή στους πάντες, άρα κανείς άλλος υποψήφιος. Εχεις σκεφτεί ποτέ γιατί δεν σε ψηφίζουν? Έχεις σκεφτεί ότι καταντάς γλοιώδης και…..άντε μη πω άλλα γιατί δεν θα το βάλουν. Έλεος με σένα ρε μεγάλε. Επειδή δεν σε αντέχουν οι δικοί σου θα πρέπει να ξεσπάς στα κοινά? Δεν μας ενδιαφέρεις κατάλαβε το. Πήγαινε τρίψου στον Δήμαρχο όπου και εάν είναι σαν καλό γατάκι.

    Κώστας Π.

  6. Ρε παιδιά μέχρι και στη συνάντηση των γονέων και κηδεμόνων εμφανίζεται και βγάζει λόγους χωρίς να έχει παιδί στο σχολείο. Ο άνθρωπος έχει πρόβλημα. Αλλά γιατί θα πρέπει να το αντέχω εγώ? Ας πάρει χάπια. Ας φύγει. Ας σταματήσει. Ας βγεί δημοτικός σύμβουλος (χαχαχαχα). ΈΛΕΟΣ. Απίστευτη κολλιτσίδα.

    Ένας Έμπορος

  7. ΣΩΣΤΟ Ο 6.02. ΚΡΙΤΙΚΗ, ΚΡΙΤΙΚΗ, ΚΡΙΤΙΚΗ. ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΓΛΕΙΨΙΜΟ. ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΡΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΞΟΥΣΙΑ. ΡΕ ΜΑΡΙΝΗ ΑΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ. ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΟΥΤΕ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ (ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΚΟΛΛΙΤΣΙΔΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ), ΟΥΤΕ ΣΕ ΕΒΓΑΛΕ ΠΟΤΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟ. ΑΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΝΑ ΤΟ ΠΑΛΕΨΟΥΝ.

  8. Ο τύπος δεν παίζετε ρε σεις. Αμα δαγκώση την γλώσα του θα πεθάνει από δηλητιρίαση. Έλεος ρε Μαρίνη. Σταμάτα να πετάγεσε παντού σαν……μη πω τι. Σε βαρέθηκαν όλοι.

  9. Ποιός Πρόεδρος των εμπόρων? Πότε προλαβαίνει να κάνει κάτι για τους εμπόρους πραγματικά? Πότε προλαβαίνει να το παίζει έμπορος? Όλο στο Δημαρχείο στον 2ο είναι (το ξέρουμε γιατί είναι υγρό το πάτωμα), όλο σε ότι συνάντηση υπάρχει στο Λουτράκι και λέει την …..ιά του. Παντού και έχει άποψη για τα πάντα. ΕΛΕΟΣ ρε Μαρίνη.

    Χ. Βασιλείου

  10. ΝΟΜΙΖΩ ΧΑΣΑΜΕ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΠΑΙΔΙΑ…

    1)ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΗΤΑΝ ΣΩΣΤΗ? (ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ, ΑΦΟΥ ΑΝ ΕΜΕΝΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΘΑ ΗΤΑΝ ΛΟΓΙΚΟ ΝΑ ΨΗΦΙΖΕ ΓΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΘΑ ΕΙΧΕ ΕΚΕΙΝΗ ΑΜΕΣΩ ΚΕΡΔΟΣ)

    2)ΚΛΙΝΕΙ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΜΕ ΚΟΡΙΝΘΟ ΓΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΕΠΙΦΟΒΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΜΕΣΩ ΣΥΜΦΕΡΩΝ ΧΡΗΜΑΤΙΚΟ ΝΑ ΚΙΝΕΙ ΤΙΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΑΝΑΛΟΓΑ, ΑΦΟΥ ΕΙΧΕ ΨΗΦΟ!

    3)ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΠΟΥ Η ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΗΣ ΕΝ ΛΟΓΟ ΚΥΡΙΑΣ ΕΓΙΝΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΙΧΝΕΙ ΟΤΙ Η ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥ Κ.ΜΑΡΙΝΗ ΗΤΑ ΣΩΣΤΗ!

    ΑΡΑ ΣΥΜΠΕΡΕΝΩ ΟΤΙ:
    Η ΟΤΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ ΕΧΕΤΕ ΑΜΕΣΩ ΣΥΜΦΕΡΩΝ ΚΑΙ ΕΙΣΤΕ ΚΑΤΑ ΚΑΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΘΙΓΜΕΝΟΙ
    Η ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΙΔΕΑ ΤΟΥ ΤΙ ΣΑΣ ΓΙΝΕΤΕ!
    ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΚΡΙΤΙΚΑΡΕΙ ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΑΙ ΕΣΕΙΣ ΚΡΙΤΙΚΑΡΟΝΤΑΣ ΤΟΝ !
    ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΙ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΟΥ!!!
    ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΑΥΤΟΣ ΕΝΕΙ ΕΚΕΙ… ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ!ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΛΑΘΟΣ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ… ΝΑ ΤΟΝ ΚΡΙΤΙΚΑΡΟΥΝ!
    ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΡΙΤΙΚΑΡΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ, ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΕΙΣΤΕ???

    ΚΑΛΟΙ ΜΟΥ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ…ΑΥΤΟΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟΙ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΟΥ!
    ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΩ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΤΕ ΤΟΝ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟ ΣΕ ΠΑΥΛΙΚΟΥΣ, ΓΚΙΩΝΙΚΟΥΣ,ΛΟΓΟΘΕΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ…

  11. “ΟΥ ΜΕ ΠΕΙΣΕΙΣ ΚΙ ΑΝ ΜΕ ΠΕΙΣΕΙΣ”

    Κατ' αρχήν συγχαρητήρια στον Γιώργο τον Μαρίνη, που μ΄αυτό το δελτίο τύπου, δικαιολογεί για μια ακόμη φορά την θέση του σαν προέδρου του εμπορικού συλλόγου και απόλυτα αμερόληπτα τοποθετείται ενάντια σε κάθε σκέψη αθέμιτου ανταγωνισμού.

    Αγαπητοί μου γιατί δεν μένετε στην ουσία της ανακοίνωσης και χάνετε την μπάλα; (άκου ο Μαρίνης 3 φορές με τον Παύλου). Αν κάποιος εκφράζει ΑΠΟΨΗ για τον δήμο μας, θα έπρεπε να πάρει την άδεια κανενός; Προσωπικά θα ήθελα άτομα σαν τον Μαρίνη στη δημαρχεία, δεν πρέπει κατ' ανάγκη να συμφωνώ μαζί του, ένα είναι σίγουρο, ότι από τις όποιες αντιθέσεις, που σίγουρα εκφράζει ο πρόεδρος των εμπόρων, ο δήμος μας θα έβρισκε σωστότερους δρόμους.

    Πραγματικά εντυπωσιάζομαι από το μένος κάποιων ατόμων, που ενώ δεν ασχολούνται ΕΠΩΝΗΜΑ, σαν τον Γιώργο τον Μαρίνη με τα κοινά, εντούτοις θεωρούν χρέος τους να ρίχνουν στην πυρά κάποιον που τολμά και το κάνει.

    Όσο για τους επαγγελματίες που θέλουν να ασχοληθούν με τις επιτροπές, σίγουρα δεν μπορούν να έχουν αποφασιστικό δικαίωμα σ' αυτές, όταν πρόκειται για αναθέσεις οιουδήποτε έργου. Μπορούν αν θέλουν να βοηθούν με χίλιους δύο άλλους τρόπους.

    Γιώργο Μαρίνη ακόμη κι αν ενοχλούνται κάποιοι συνδημότες μας, συνέχισε να ελέγχεις κάθε μορφή εξουσίας στον δήμο μας, ακόμη κι αν πρόκειται για μια επιτροπή.

  12. φιλε αφιλοξενε ζευς
    εν μερι εχεις δικιο αλλα…………………

    1ον ειχαμε την μαρινα και μετα μας τελειωσε
    2ον ειχαμε με τους ξενοδοχους αλλα αστην αυτην την
    πονεμενη ιστορια
    3ον εχουμε τον προαστιακο εδω θα γελασουμε και
    θα κλαψουμε ολοι μαζι
    3ον τωρα εχουμε το καρναβαλι ερε γλεντια που θα κανουμε
    4ον κατι θα βρουμε για το καλοκαιρι παρεα με τους
    ξενοδοχους με ποιους ομως ? εδω γελαμε!!!! χι χι χι
    5ον ……………………
    6ον ……………………
    7ον ……………………
    8ον ……………………
    9ον ……………………
    10ον εχει ο θεος εμεις ομως …….
    και η ζωη συνεχιζεται
    φιλικα
    robocop

  13. Πραγματικά γελάω με τα σχόλια σας, πρώτα απ' όλα για την ορθογραφία (έλεος κύριοι) αλλά και για το συντακτικό ("επι παντός στητού")!!!
    Επίσης, πραγματικά μου κάνει εντύπωση η δημιουργική "χολή" που εκφράζεται για το πρόσωπο του κ. Μαρίνη και ομολογώ ότι πιστεύω ότι ο συντάκτης των παραπάνω σχολίων κατά του κ. Μαρίνη είναι ΕΝΑΣ καθώς χρησιμοποιεί το ίδιο στυλ γραφής.
    Δυστυχώς η αλήθεια είναι πικρή κύριοι, και πολλές φορές δεν μας αρέσει. Ο κ. Μαρίνης πάντα εκφράζει τις απόψεις του με ειλικρίνια χωρίς να τον σταματάνε μικροπολιτικές και συμφέροντα και αυτό είναι πραγματικότητα.
    Η ουσία είναι μια…
    Είναι ή όχι δεοντολογικό Γιάννης να κερνάει και Γιάννης να πίνει???? και ο νοών νοείτω…
    Σε τέτειους δύσκολους καιρούς ο καθένας θέλει με οποιοδήποτε τρόπο να εξασφαλίσει το μεροκάματο, γι' αυτό και σε μια νύχτα τους βλέπεις να αλλάζουν στρατόπεδα (Από Γκιώνη σε Λογοθέτη)και ο νοών νοείτω…
    Κρατήστε την ουσία του θέματος κύριε σχολιαστή… και μην θίγεται ανθρώπους που ούτε καν γνωρίζεται. Φαντάζομαι ότι η κ. Παππά (γιατί περί αυτής γίνεται ο παραπάνω κόλαφος σχολίων) θα παραδεχθεί ότι ο Πρόεδρος των Εμπόρων έχει δίκιο για τα σχόλια του και ότι δεν περιμένει κανένα προσωπικό όφελος από την συγκεκριμένη επιτροπή! Διότι αν μη τι άλλο η κ. Παππά είναι μέλος αρκετών συλλόγων που προασπίζονται τον πολιτισμό. Ας το αποδείξει λοιπόν το πόσο πολιτισμένη είναι και ας πάρει η ίδια θέση στην επίθεση κατά του κ. Μαρίνη!!!!!!!

  14. Είναι άδικο να ρ΄χνετε λάσπη στην Κυρία Παππά που βρίσκεται στα δρόμενα του Καρναβαλιού απο 1981 και έχει εμπειρία και που εθελοντικά θελησε να δώσει την βοηθειά της.ΚΡΙΜΑ
    Έτσι δεν πάμε μπροστά αλλα ΠΙΣΩ

    ΚΡΙΜΑ
    penny

    Y.Γ. Κύριε Μαρίνη όσο και αν δεν το πιστεύετε υπάρχουν κάποιοι που ξέρουν την έννοια της λέξης ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ και που είναι εθελοντές για όλη τους την ζωή και όχι κάποιες ώρες ή ημέρες. Μέσα σε αυτούς είναι και η Κυριά Παππα

  15. ΟΛΟΙ ΚΑΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΕΝΑ ΔΙΚΙΟ
    ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΖΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΑΔΙΚΑ ΚΟΝΤΡΕΣ ΜΕΤΑΞΥΜΑΣ…
    ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΡΙΝΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΘΕΣΜΙΚΟ ΡΟΛΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ, ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΕΚΕΙΝΟΣ ΓΙΑ ΟΣΑ ΛΕΤΕ.
    ΑΠΟΨΗ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ, ΕΙΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΕΡ Η ΚΑΤΑ ΕΝΟΣ ΕΡΓΟΥ.
    ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΗΚΩΝ ΑΡΧΩΝ ΜΕ ΤΑ ΤΟΣΑ ΛΑΘΗ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΗΨΕΙΣ, ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΕΝΟΣ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!
    ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΛΑΘΟΣ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ…

    ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΡΙΝΑ ΛΑΔΩΘΗΚΕ ΤΟ ΚΑΣ
    ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΡΙΝΑ ΛΑΔΩΘΗΚΑΝ ΠΟΣΟΙ ΚΑΙ ΠΟΣΟΙ ΥΟΠΟΥΡΓΟΙ
    ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΡΙΝΑ ΕΧΟΥΝ ΕΚΒΙΑΣΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΠΟΤΕ!!!
    ΑΝ ΛΙΓΟ ΣΚΕΠΤΟΜΑΣΤΕ ΘΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΝΑ ΤΡΟΓΩΜΑΣΤΕ ΜΕΤΑΞΥΜΑΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΗΡΕΜΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΙ ΑΦΟΥ ΕΜΕΙΣ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΑΡΙΝΙΔΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΑ!
    15 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΧΡΗΜΑ Ο ΔΗΜΟΣ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΓΚΡΕΜΙΣΑΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΡΩΤΥΠΟ…
    ΟΥΤΕ ΚΑΝΕΙΣ ΕΙΠΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΦΤΙΑΞΑΜΕ ΕΝΑ ΠΑΡΚΙΝΚ ΑΝΤΑΞΙΟ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΟΥ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ( ΜΟΝΟ ΠΑΣΑΛΙΜΑΤΑ ΜΕ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΑΣΦΑΛΤΟΥ…)
    ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΥ ΠΟΝΑΝΕ..

    ΑΛΙΘΕΙΑ….ΔΕΝ ΑΙΣΘΑΝΕΣΤΕ ΗΛΙΘΙΟΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΓΩ?

    ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ…ΣΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥΣ ΜΑΣ!

  16. αξιζει το κοπο να ασχολειτε καποιος με αυτον τον τυπο;
    εχει κανει ποτε του απολογισμο για το τι εχει κανει σαν προεδρος;
    εκτος απο το μπλα μπλα μπλα μπλα δηλητηριο και κριτικη επι παντος επιστητου και προς ολους!!!εχει προσφερει στη πολη μας τιποτα;
    τι να σας πω βρε συμπολιτες;

  17. Η ώρα είναι 11 το βράδυ και ακόμα σας απασχολεί τι είπε ο Μαρίνης… μώρε μπράβο!
    10:59 Μπράβο διόρθωσες την ορθογραφία σου βλέπω!

    Ο μικρός Ερμής

  18. ΗΘΙΚΟΝ ΔΙΔΑΓΜΑ ΜΑΚΡΙΑ ΟΙ ΕΜΠΟΡΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΠΑΝΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΧΑΜΑΛΗΔΕΣ ΤΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΓΙΑΥΤΟ Η Κ.ΠΑΠΠΑ ΚΑΤΑ ΤΟΝ Κ. ΜΑΡΙΝΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΗ ΣΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΤΗΣ ΧΩΡΟ ΤΙΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΘΑ ΤΗΣ ΣΤΕΛΕΧΩΣΟΥΝ ΟΙ ΑΣΧΕΤΟΙ

  19. ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ Ο ΜΑΡΙΝΗΣ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΤΟΜΑ ΥΠΕΡΑΝΩ ΥΠΟΨΙΑΣ ΔΗΛ.ΠΑΥΛΙΚΟΙ ΤΟ ΒΡΙΣΚΩ ΛΟΓΙΚΟ. ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΙΑΦΩΝΙΕΣ ΜΗ ΣΠΑΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΑΠΟ ΤΩΡΑ [ Η ΠΡΟΥΓΟΥΜΕΝΗ ]

  20. ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ Ο ΜΑΡΙΝΗΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΡΟΒΑΛΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΩΣ ΓΛΟΙΩΔΕΣ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΠΡΟΒΑΛΕΙ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ. ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΜΕΣΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΡΙΤΙΚΑΡΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΒΡΙΣΚΕΙ. ΟΧΙ ΜΑΡΙΝΗ. ΜΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΑΥΛΙΚΟΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΠΟΥΘΕΝΑ.

  21. Ποιόν κάλο πάτησε πάλι ο Μαρίνης και σκούζουν έτσι…

    Το να συμμετέχεις στο καρναβάλι σε γκρουπάκια και να χορεύεις στην πλατεία δεν σημαίνει κιόλας ότι είσαι και διοργανωτής – εθελοντής – καρναβαλιού από το 1991.
    Όλοι υπερ του εθελοντισμού είμαστε, το θέμα είναι ποιοί είμαστε, πως το βλέπουμε και τι περιμένουμε απο αυτό.
    Απ' ότι κατάλαβα για το δια ταύτα κανένας δεν απάντησε.
    ΝΤΡΟΠΗ ΝΑ ΒΡΙΖΕΤΑΙ ΑΝΩΝΥΜΑ ΕΝΩ ΑΥΤΟΣ ΜΙΛΗΣΕ ΕΠΩΝΥΜΑ…

  22. Blogger δεν λειτουργείς σωστά ή αν θες μεροληπτείς ασύστολα. Ο λόγος που αποθυκεύονται τα σχόλια που γράφουμε τον οποίο ΕΣΥ επέβαλες, όταν στο παρελθόν κάποια σχόλια ήταν προκλητικά αήθη, ήταν και είναι σωστός, προκειμένου αφού τα διαβάσεις, να προστατεύεις πρόσωπα και υπολείψεις κυρίως. Γιατί τώρα μόνο για τον Μαρίνη αφήνεις κάποιους ανεγκέφαλους να βγάζουν τα σωθικά τους και την χολή τους, στο πρόσωπο ενός ατόμου, που στο κάτω κάτω της γραφής ΠΑΝΤΑ επώνυμα, κάνει επισημάνσεις η ακόμη και καταγγελίες στα δρόμενα του δήμου μας. Δεν είναι ανάγκη να συμφωνούμε μαζί του. Αν δε διαφωνούμε ας κάνουμε το σχόλιό μας στο συγκεκριμένο θέμα που θίγεται. BLOGGER πάρτο λίγο αλλιώς και μην εκθέτεις την τόσο σοβαρή δουλειά που προσπαθείς να κάνεις.

  23. ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΟΤΙ ΧΑΣΑΜΕ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ…..Ο ΜΑΡΙΝΗΣ ΕΣΤΩ
    ΚΑΙ ΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΡΑΦΙΚΟΣ ΛΕΕΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΟΥΝ ΟΠΩΣ π.χ.ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΠΕΛΕΞΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΟΥ ΜΕ ΤΙ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΤΟ ΕΚΑΝΕ?ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΔΕΝ ΣΚΕΦΤΗΚΕ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ….ΕΒΑΛΕ ΠΕΝΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΓ.ΘΕΟΔ.ΕΚ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ Η ΜΙΑ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟΣ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ!!ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΑΥΤΗ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ!!!
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΤΙ ΝΑ ΠΩ? Ο ΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΒΓΑΙΝΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΣΤΟ 3ΗΜΕΡΟ ΤΟΥ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΟΥ.ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΥΟ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ Ε ΚΑΙ Η ΚΥΡΙΑ ΠΑΠΠΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΑΠΟ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ.ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΑΠΟ ΙΣΘΜΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΑΧΩΡΑ?
    ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΞΑΝ ΤΟΝ κ.ΛΟΓΟΘΕΤΗ ΝΑ ΕΡΓΑΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥΣ? ΕΓΩ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ.Η ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΣΤΟ
    24%? ΚΑΚΙΑ?…..ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ……..!!!

  24. Το δελτιο τυπου του κ. Μαρίνη είναι ανακριβές. Η κα Πέτρα παραιτήθηκε από τις 9 Φεβρουαρίου, μόλις εμφανίσθηκε το ασυμβίβαστο και δεν πλένονται οι στολές στα καθαριστήρια της κας Παπά, αλλά στα πλυντήρια του Συνεδιρακού. Προς τι αυτες ο εντυπώσεις?

  25. ΔΗΜΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ
    ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
    17/02/2011

    Αποκλειστικός στόχος της καρναβαλικής επιτροπής του Δήμου είναι η άρτια διοργάνωση των εκδηλώσεων, σε ένα περιβάλλον χαμηλής έως μηδενικής οικονομικής επιβάρυνσης του Δήμου και με ένα καλλιτεχνικό προσανατολισμό διαφορετικό.
    Διάφορες φωνές προσπαθούν να υπονομεύσουν αυτήν την προσπάθεια. Απαντούμε στην Ανακοίνωση της Ένωσης Εμπόρων και Βιοτεχνών και συγκεκριμένα στο πρόεδρό της κ. Γιώργο Μαρίνη.
    Χρήση βαριών χαρακτηρισμών όπως “δυνητική διαπλοκή” και “αδιαφάνεια” γίνεται μόνο όταν ο καταγγέλλων έχει τεκμηριώσει την εγκυρότητά τους. Σε κάθε άλλη περίπτωση εγκαλείται είτε για άγνοια είτε για σκοπιμότητα.
    Πιο συγκεκριμένα :
    Η κ. Τερζή Πετρούλα επελέγη από τους συμπολίτες της στους Αγίους Θεοδώρους, χωρίς να επηρεάσει κανείς στην επιλογή τους αυτή. Μετά από εισήγηση του Προέδρου της επιτροπής, κ. Γιώργου Δέδε, υπέβαλλε την παραίτησή της. Η παραίτησή της υποβλήθηκε 4 ημέρες πριν την ανακοίνωση του κ. Μαρίνη.
    Η κ. Παππά Χρυσούλα που διατηρεί καθαριστήριο στο Λουτράκι προσέφερε ευγενικά τα απορρυπαντικά τα οποία θα χρειαστούν για το πλύσιμο των στολών μετά τη λήξη του καρναβαλιού. Δυστυχώς για τον κ. Μαρίνη, ο οποίος εκτίθεται ανεπανόρθωτα με τα γραφόμενά του, το ΄΄ Αλεξάνδρειο ΄΄ Συνεδριακό Κέντρο διαθέτει υπερσύγχρονα πλυντήρια – στεγνωτήρια, με αποτέλεσμα να μη σπαταλούμε ούτε ένα ευρώ για το πλύσιμο των στολών.
    Συστήνουμε στο εξής περισσότερη προσοχή, καλύτερη ενημέρωση και καθαρότερες προθέσεις στην προσέγγιση του όποιου θέματος αφορά δημόσιο χρήμα και δημόσια γεγονότα.

    Η καρναβαλική επιτροπή
    Από το Γραφείο Τύπου

    Δείτε όλη την ανάρτηση: Απάντηση σε Γ.Μαρίνη ~ Loutrakiblog ΔΗΜΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ
    ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
    17/02/2011

    Αποκλειστικός στόχος της καρναβαλικής επιτροπής του Δήμου είναι η άρτια διοργάνωση των εκδηλώσεων, σε ένα περιβάλλον χαμηλής έως μηδενικής οικονομικής επιβάρυνσης του Δήμου και με ένα καλλιτεχνικό προσανατολισμό διαφορετικό.
    Διάφορες φωνές προσπαθούν να υπονομεύσουν αυτήν την προσπάθεια. Απαντούμε στην Ανακοίνωση της Ένωσης Εμπόρων και Βιοτεχνών και συγκεκριμένα στο πρόεδρό της κ. Γιώργο Μαρίνη.
    Χρήση βαριών χαρακτηρισμών όπως “δυνητική διαπλοκή” και “αδιαφάνεια” γίνεται μόνο όταν ο καταγγέλλων έχει τεκμηριώσει την εγκυρότητά τους. Σε κάθε άλλη περίπτωση εγκαλείται είτε για άγνοια είτε για σκοπιμότητα.
    Πιο συγκεκριμένα :
    Η κ. Τερζή Πετρούλα επελέγη από τους συμπολίτες της στους Αγίους Θεοδώρους, χωρίς να επηρεάσει κανείς στην επιλογή τους αυτή. Μετά από εισήγηση του Προέδρου της επιτροπής, κ. Γιώργου Δέδε, υπέβαλλε την παραίτησή της. Η παραίτησή της υποβλήθηκε 4 ημέρες πριν την ανακοίνωση του κ. Μαρίνη.
    Η κ. Παππά Χρυσούλα που διατηρεί καθαριστήριο στο Λουτράκι προσέφερε ευγενικά τα απορρυπαντικά τα οποία θα χρειαστούν για το πλύσιμο των στολών μετά τη λήξη του καρναβαλιού. Δυστυχώς για τον κ. Μαρίνη, ο οποίος εκτίθεται ανεπανόρθωτα με τα γραφόμενά του, το ΄΄ Αλεξάνδρειο ΄΄ Συνεδριακό Κέντρο διαθέτει υπερσύγχρονα πλυντήρια – στεγνωτήρια, με αποτέλεσμα να μη σπαταλούμε ούτε ένα ευρώ για το πλύσιμο των στολών.
    Συστήνουμε στο εξής περισσότερη προσοχή, καλύτερη ενημέρωση και καθαρότερες προθέσεις στην προσέγγιση του όποιου θέματος αφορά δημόσιο χρήμα και δημόσια γεγονότα.

    Η καρναβαλική επιτροπή
    Από το Γραφείο Τύπου

    Δείτε όλη την ανάρτηση: Απάντηση σε Γ.Μαρίνη ~ Loutrakiblog http://loutrakiblog.blogspot.com/2011/02/blog-post_9168.html#ixzz1EFmjR8Az

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog