Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Μπάμπης Δοσσαράς:”Δήμαρχε, τέτοιου περιεχομένου προκηρύξεις δεν μπορούν να σταθούν πολιτικά, νομικά, ηθικά και είναι καταδικασμένες στη γένεσή τους.”

- Advertisement -

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΔΟΣΣΑΡΑΣ Λουτράκι 13/02/2011
Δημοτικός σύμβουλος
Πρόεδρος ΔΕΥΑΛΠ
xdossaras@gmail.com
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Ο δήμαρχος επιλέγει για συνεργάτη του, όποιον θεωρεί τον πλέον κατάλληλο. Είναι αναφαίρετο δικαίωμά του. Πρόκειται για προσωπική του επιλογή και εντολή.
Ωστόσο, με την επιλογή του για προκήρυξη, αυτή θα έπρεπε να είναι πανελλαδικής εμβέλεια κι όχι φωτογραφική.
Στο πλαίσιο του διαφανούς, καταργείται η διαφάνεια κι όχι μόνο. Πετύχαμε άνευ λόγου και ουσίας να στρέψουμε -και δικαιολογημένα- εναντίον μας όλους τους δικηγόρους της ευρύτερης περιοχής και ειδικότερα της Κορινθίας.
Τέτοιου είδους προκηρύξεις με φωτογραφικές θέσεις που προσβάλλουν τη νοημοσύνη των πολιτών, είναι απαράδεκτες.
Ως πολίτης, δημοτικός σύμβουλος και πρόεδρος της ΔΕΥΑΛΠ διαφοροποιούμαι από την επιλογή του δημάρχου και τη θεωρώ προσωπική του θέση.
Ζητώ άμεσα την αναίρεσή της και τη δημόσια συγνώμη προς το δικηγορικό κόσμο και τους πολίτες της περιοχής μας.
Λόγω της θέσεώς μου είναι αναγκαίο να επισημάνω ότι τέτοιου περιεχομένου προκηρύξεις δεν μπορούν να σταθούν πολιτικά, νομικά, ηθικά και είναι καταδικασμένες στη γένεσή τους. Εμπεριέχουν ψευτοηθική, ατελέσφορη και προκαλυμμένη.
- Advertisement -

18 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Τότε δείξτε μας ή προτείνετε εσείς κύριε Δοσαρα αφού είναι αναφαίρετο δικαίωμα του Δήμαρχου να επιλέγει τον συνεργάτη του τον τρόπο.
    Είναι αναφαίρετο αλλά δεν το σέβεσαι όπως και ο Λοης.
    Όλοι έχουν δικαιώματα αρκεί να μην σας θίξουν…ψευτοδημοκρατες.
    Ωραίες δημοκρατικές αρχές έχετε
    Δικαιώματα έχει ο Δήμαρχος αλλά όταν επιλέγει τον συνεργάτη του έστω με φωτογραφική ανακοίνωση τότε σας ενοχλεί. Και καλά ο κύριος Λοης λόγω εκλογών στον δικηγορικό Σύλλογο έχει μια αιτία. Εσείς γιατί υπερασπίζεται τους δικηγόρους. Τέτοια ευαισθησία δεν σας είδαμε να έχετε όταν όποια εταιρία προσλαμβάνει εργαζόμενους που δεν είναι από την περιοχή μας.
    Εκτέθηκες ανεπανόρθωτα Κε Δοσσαρά. Και ο λόγος είναι ότι δεν σέβεσαι.
    Να απολυθούν λοιπόν όλοι οι Λουτρακιωτες που δουλεύουν σε άλλους νομούς σε άλλες πόλεις σε άλλες εταιρίες αφού είναι αναφαίρετο δικαίωμα των εργαζομένων της κάθε πόλης της κάθε εταιρίας να εργάζονται πρώτα οι δημότες.
    Ωραία δικαιώματα…. φωτογραφικά-τοπικιστικά λαϊκίστικα.

  2. Πρέπει να παραιτηθείς Κύριε Δοσσαρά. Αφού δεν συμφωνείς και νομίζεις ότι κάνεις πολιτική με Δελτία Τύπου να παραιτηθείς.Μάλλον σου ζεστάθηκε και εσένα η τσέπη?
    ή σου την χάλασε γιατί εσύ ήθελες να μπεί ο Μπαλοδήμος?
    Εαν δεν μπορείς να υποστηρίξεις τον Δημαρχό σου φαντάσου εάν καλεστείς να υπερασπιστείς την ίδια σου την Πόλη και τον Δήμο.
    Αέραααααα!!!!!!

    Δημοκράτες της πλάκας.
    Και μετά αναρωτιέστε γιατί το ΠΑΣΟΚ δεν βγάζει Δήμαρχο.
    Βγάλτε εσείς Δελτία Τύπου…και να δείς που θα πάτε.
    όσο για τον τίτλο σου που σου έβαλε ο κουβαδάκιας…το Δάσκαλου ωραίος είναι.
    Δάσκαλε που δίσασκες και λόγω δεν εκράτεις.

    Πάντως στο άρμα του Master Chef να γίνεις εσύ ο Σκαρμούτσος γιατι ..μαγειρεύεις καλά!!!!!!

    Αντε γειά!!

    υ.γ.
    Κώστα μια συβουλή. Αλλο δημοκρατία και άλλο ΔΗΜΟ- ΚΡΑΤΕΙΑ!!

    Ο κάθε άνθρωπος δείχνει το ποιόν του όταν του δώσεις λίγη εξουσία. Και εσύ και ο Λόης και ο …. το δείξατε.Περιμένουμε και κανά δυό ακόμη.
    όπου ναναι θα σκάσουν!!!

  3. ΡΕ ΦΙΛΕ 5:40 Η ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΕΙΣ Η ΜΑΛΟΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΚΟΡΟΙΔΟ.Ο ΛΟΓΟΘΕΤΗΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΝΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΟΤΙ ΘΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΜΕ ΤΑ ΝΤΟΠΙΑ ΜΥΑΛΑ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΑ ΕΙΧΑΝ ΠΑΡΑΜΕΛΗΣΕΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΤΙ ΘΑ ΠΟΡΕΥΘΕΙ ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΠΟΥ ΑΓΑΠΟΥ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΞΕΡΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΚΤΟΣ ΕΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΑΞΗ ΚΑΙ ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΦΩΣ,ΑΠΟ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΕΧΡΙ ΑΓΟΡΕΣ ΟΙΚΟΠΕΔΩΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΑ ΞΕΡΕΙΣ ΣΤΑ ΛΕΩ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΜΑΘΕΙΣ.ΓΙΑΤΙ ΧΑΛΙΕΣΑΙ ΠΟΥ ΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΟΥ ΛΟΓΟΘΕΤΗ ΛΕΝΕ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΚΑΝΑ ΧΑΡΤΙ ΠΟΥ ΤΟ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ?ΕΡΕ ΜΕΓΑΛΕ ΚΡΑΤΙΣΟΥ ΓΙΑΤΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΥΚΟΣ ΣΟΥ ΘΑ ΣΠΑΣΕΙ ΚΑΘΕ ΡΕΚΟΡ ΣΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΣΠΑΝΟΣ ΦΩΝΑΖΕΙ,ΛΟΗΣ ΤΑ ΧΩΝΕΙ,Ο ΗΡΕΜΟΣ ΜΠΑΜΠΗΣ ΤΑ ΠΗΡΕ ΣΤΟ ΚΡΑΝΙΟ ΝΩΡΙΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΣΟΥ ΑΦΗΣΑ ΤΟΝ ΚΟΥΒΑΔΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΡΑΠΑΤΑ ΕΚΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΚΛΕΙΣΑΜΕ ΔΙΜΗΝΟ

    pomlapi

  4. Δεν είπε κανείς να μην μιλάει. Αλλά το θέμα τι λέει όταν μιλάει POMLAPI. Και όταν μιλάει για τον Δήμαρχο πρέπει να σέβεται. Και όταν μιλάει με Δελτία τύπου τότε δεν σέβεται. Εάν θέλει αποστάσεις… να παραιτηθεί να αφήσει την θεσούλα του την έμμισθη και να αφήσει σε άλλον υποψήφιο να μπεί στην θέση του. Ουδείς αναντικατάστατος.
    Βλέπω πως αντιδρούν όσοι αγαπάνε τον τόπο τους. Με δελτία τύπου.
    Να πορευτεί ο τόπος απο μυαλά και ανθρώπους που αγαπάνε τον τόπο τους αλλά δεν έχουν κλειδώσει και την πόρτα.
    Ο δήμαρχος θέλει και επιθυμεί να συνεργαστεί με όποιον θέλει. Εσύ τι προτιμάς δηλαδή? Οι άλλοι θα αποφασίζουν για τον Δήμαρχο? Εαν βγήκαν στην Δημαρχεία βγήκαν γιατί ήταν ο Κώστας. Εαν ήταν όλοι αυτοί που κάνουν τους κομπόσους υποψήφιοι δήμαρχοι δεν θα έπαιρναν ούτε διψήφιο νούμερο.
    Σεβασμός λοιπόν.
    Μιλάς για ντόπια μυαλά που είχαν παραμελήσει. Ποιός? Όλοι Λουτρακιώτες σχεδόν ήταν.
    Ο Παύλου είχε τον Μίχα…τον Αλεπού..τον δικηγόρο..και άλλους απο το Λουτράκι και την περιοχή ενώ ο Γκιώνης είχε τον Μαυροειδή…τον Σακελλαρίου…τον εκπρόσωπο.. και άλλους απο τον τόπο μας.
    Τελικά έχει σημασία να είναι απο τον τόπο μας ή θέλουμε έμπιστους και γνώστες?
    Ο κουβαδάκιας πάντα γνώστης και ξερόλας…αλήθεια γιατί δεν βάζει και αυτός υποψήφιος Δήμαρχος να δούμε τι πιάνει η σκούφια του!!!
    Ο καραπατάς…ας παει να μαζεύει υπογραφές να δεις τι θα πάρει!!
    Αλλά δεν μας λέει γιατί θέλει τον προαστιακό στην Πόλη μας? ο Δον Κιχώτης!!!
    Γιατί νομίζει ότι πήρε 2000 ψήφους και τους πήγε πουθενά? εαν το πεί θα πάρει 7998 μούτζες!! η μία που λείπει είναι η δική του.

    τελικά POMLAPI ΤΙ ΘΈΛΟΥΜΕ?

    Εγω πάντως δεν ψήφισα αλισβερίσι!! Όποιος το γουστάρει να βγάλει γλώσσα να το κάνει.
    Και το κάνουν με νέο τρόπο… με ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ.

    αυτός είναι ο τρόπος που δείχνεις ότι αγαπάς τον τόπο σου?
    Αυτός είναι ο τρόπος να δείχνεις το ευχαριστώ σου?
    Εαν είναι έτσι ο τρόπος αγάπης…να τον χέσω.
    Δεν γουστάρω τσάμπα μάγκες. Όποιος είναι μάγκας άς το δείξει με τα έργα του και τις πράξεις του.

  5. ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ Ο 12,41 ΑΦΟΥ Ο ΛΟΓΟΘΕΤΗΣ ΤΟΥ ΕΔΩΣΕ ΘΕΣΗ ΜΕ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΔΟΣΑΡΑ ΤΙ ΦΩΝΑΖΕΙ? ΛΙΓΟ ΣΕΒΑΣΜΟΣ …ΜΠΑΜΠΗ ΠΕΡΝΕΙΣ ΜΙΣΘΟ ΠΟΓΩ ΚΩΣΤΑ ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΗΞΕΡΕ ΟΥΤΕ Ο ΘΥΡΩΡΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑΣ !!!!!ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΑΛΙΑ ….

  6. Συγγνώμη κ.2:01, αλλά ο Λογοθέτης πρέπει να έχει υποχρέωση στον Δοσσαρά γιατί και αυτός με τους ψήφους του τον έβγαλε Δήμαρχο. Χωρίς το Δοσσαρά και ελάχιστους ακόμα άξιους συντοπίτες μας, τον Κώστα δεν θα τον ήξερε ούτε ο θυρωρός της πολυκατοικίας του. Άλλωστε και στα επαγγελματικά του ο Κώστας δεν ήταν και το καλύτερο παράδειγμα, ώστε να προτρέψει κάποιον να τον ψηφίσει για την συνέπειά του! Γι'αυτό μπράβο στο Δοσσαρά που έχει τα κότσια και βάζει από νωρίς τα πράγματα στη θέση τους.

  7. Θα το ξαναπώ και πάλι ο εκάστοτε Δήμαρχος εχει το δικαίωμα να επιλέγει τους συνεργάτες του.Καλώς η κακώς ο Λογοθέτης{καλώς κατ' εμε} θέλει νομικό σύμβουλο απο το Δ.Σ. της Αθήνας γιατί πιστεύει πως εκει θα βρει άτομο με εμπειρία σε πολύ συγκεκριμένα θέματα.Παλιότερα ο Δήμος ανέθετε σοβαρά θέματα στον κ.Πρωτοππαπά που ήταν στον άρειο πάγο δικηγόρος και οχι σε κάποιον του Δ.Σ Κορίνθου.
    κ.ΛΟΗ τα 11 σημεία της συμφωνίας δεν βάζουν τέτοιο θέμα.
    κ.ΔΟΣΣΑΡΑ το πρόγραμμα του συνδιασμού δεν παραβιάζεται.
    Αν δεν σας αρέσει που ο Δήμαρχος αποφασίζει για ποιόν θα εχει συνεργάτη τότε παρετηθείτε και μη σκάβετε τα θεμέλια του συνδιασμού .

  8. ΜΠΑΜΠΙΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑ ΣΟΥ,ΑΣΧΟΛΗΣΟΥ ΜΕ ΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΣΟΥ ΝΑ ΜΑΣ ΔΕΙΞΕΙΣ ΕΡΓΟ ΜΕ ΑΥΣΤΗΡΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙΣ ΕΚΔΟΥΛΕΥΣΗ ΟΠΩΣ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΙ, ΑΝΤΕ ΣΚΥΨΤΕ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΤΕ ΣΑΣ ΤΡΩΕΙ ΟΛΟΝΩΝ Ο ΚΩΛΟΣ.

  9. Αν δεν μίλαγε ο Μπάμπης, θα τον κατηγορούσαν κάποιοι ότι παίρνει μισθό και το βούλωσε. Τώρα που μιλάει είναι ασεβής προς τον ευεργέτη του. Φίλοι μπορεί οι μπάμπηδες να είναι σύμβουλοι γιατί ο Κώστας είναι δήμαρχος, αλλά ποτέ μη ξεχνάτε ότι ο Κώστας, μπήκε στην 2η Κυριακή για 40 ψήφους που πήρε από τους μπάμπηδες. Και αν ο Γέρου ήταν καλά, ίσως και ψηφοδέλτιο να μην έφτιαχνε ο Κωστάκης, ή αν έφτιαχνε κάπου στο 3% θα έπαιζε. Κόψτε λοιπόν τα "δημοκρατικά" βαθυστόχαστα – τσουτσούδες. Αριθμητική τουλάχιστον, στο Λουτράκι ακόμα ξέρουμε! Είνι καιρός να ανάψει καμια λαμπάδα 30 μέτρων για τη τύχη του που μάλλον στην ιστορία του τόπου δεν είχε άλλος. Και να ξέρετε εσείς που τώρα τον γλείφετε, ότι μάλλον εσείς θα τον ρίξετε όταν δείτε τα σκούρα. Δεν αρκεί η συγκιριακή τύχη για την επιτυχή πορεία στα κοινά.

  10. ΚΥΡΙΕ ΜΠΑΜΠΗ ΔΥΟ ΔΡΟΜΟΥΣ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΕΙΣ Η ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΕΣΕΙΣ ΔΗΜΟΣΙΑ Η ΝΑ ΠΑΡΕΤΗΘΕΙΣ.ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑΧΕΙ ΤΟ ΠΡΑΜΑ ΤΟ ΕΧΥΣΕΣ ΤΟ ΓΑΛΑ. ΛΙΓΟ ΤΣΙΠΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΦΙΛΟΤΗΜΟ.ΕΣΥ ΙΣΩΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΠΑΡΝΗΘΗΚΕΣ.

  11. Ρε Μπάμπη πρώτα τα λές μέσα στον συνδυασμό σου και μετά εάν πιστεύεις ότι είναι θέμα που δεν μπορείς να το ανεχθείς και δεν βρίσκεις το δίκιο σου,τα λές δημόσια και μετά παραιτείσαι…
    Τώρα δηλαδή στον ενάμισυ μήνα βγαίνεις δημόσια εναντίον του Κώστα με βαρείς χαρακτηρισμούς για το θέμα του δικηγόρου;
    Καλά τι πάθατε ρε σείς…σας έπεσαν πολλές οι ευθύνες ε;
    Ωραία αρχή κάνετε…

  12. ΜΠΑΜΠΗ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΕΛΑΦΡΑ ΠΗΔΙΜΑΤΑΚΙΑ ΓΙΑΤΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΝΑΡΧΟΝΤΑΙ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ….ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΓΛΥΤΩΣΕΙΣ ΕΤΣΙ ΕΙΣΑΙ ΣΥΝΥΠΕΥΘΗΝΟΣ …..

  13. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΥ Ο ΜΠΑΜΠΗΣ ΑΝΤΕΔΡΑΣΕ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ? ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΙΓΟΥΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΥ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ!!!!
    Η ΜΗΠΩΣ ΣΑΣ ΕΠΕΙΣΕ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ?ΛΑΘΩΣ ΔΙΑΤΥΠΩΣΗ ΤΟ ΕΞ ΑΘΗΝΩΝ !!!!!!!!!!!!

  14. Όλοι εσείς που θιχτείκατε γιατί ο Μπάμπης τόλμησε να διαφοροποιηθεί από τον δήμαρχο,- ΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ – είστε οι νεκροθάφτες της δημοκρατίας, γιατί απαξιώνετε τον ουσιαστικότερο μοχλό λειτουργίας του δημορικού συμβουλίου που θα πρέπει να είναι ο εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος. Ο δήμαρχος ούτε καν ψήφο δεν έχει. Απλά εκτελεί τις αποφάσεις των δημοτικών συμβούλων. Αγώνας λοιπόν για το συμβουλοκεντρικό σύστημα, κόντρα στην υποτέλεια που θέλουν μερικοί να δεχόμαστε από τον κάθε δήμαρχο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog