Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Αποκλειστικά στο loutrakiblog τι έγινε στην συνάντηση του Κώστα Λογοθέτη με τους συμβούλους του.

- Advertisement -

Η έκτακτη συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε καλό κλίμα μεταξύ των μελών του δημοτικού συμβουλίου και των προέδρων των κοινοτήτων με τον Δήμαρχο νωρίτερα στο Δημαρχείο. Από την συνάντηση απουσίαζαν λόγω υποχρεώσεων 3 σύμβουλοι, μεταξύ των οποίων και ο Χ. Δοσσαράς.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες,  ο Δήμαρχος ζήτησε επιτακτικά να μην επαναληφθεί το φαινόμενο των ανακοινώσεων χωρίς πρότερη συνενόηση ή ενημέρωση, ή χωρίς να έχει εξασφαλιστεί η κοινή κατανόηση του θέματος από όλες τις πλευρές.

Όπως έγινε κατανοητό (και γνωστό εξ αρχής), το θέμα προέκυψε από την λάθος ανακοίνωση για την πρόσληψη νομικού συμβούλου, όπου ανεγράφη εκ λάθους (προφανώς λόγω χρήσης προτύπου από αντίστοιχο των Αθηνών ή εκ παραδρομής) ο δικηγόρος να ανήκει στον δικηγορικό σύλλογο Αθηνών, κάτι που διορθώθηκε με ορθή επανάληψη.

Υπήρξαν αντιδράσεις από αρκετούς συμβούλους αναφορικά με το στύλ και το ύφος των ανακοινώσεων, ειδικά του Χ. Δοσσαρά, όμως καθότι ο ίδιος ήταν απών συμφωνήθηκε να δώσει εξηγήσεις όπως είναι και το σωστό.

Επιπλέον ο Δήμαρχος, όπως πολλοί εκ των παρευρισκομένων, στάθηκε στο γεγονός του φόρτου εργασίας, ειδικά λόγω της ανάγκης προσαρμογής στον Καλλικράτη και τα πιθανά λάθη που μπορεί να γίνουν, και ζητήθηκε να υπάρχει ομοιογένεια και συγκέντρωση, ενώ επανέλαβε ότι σε περίπτωση επανάληψης αντίστοιχων φαινομένων δεν θα υπάρχει δεύτερη ευκαιρία.

- Advertisement -

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Σύνφωνα με τον Καλικράτη θα πρέπει να συνεδριάσει η εκτελεστική επιτροπή που αποτελείται από τον δήμαρχο,τον πρόεδρο και τους αντιδημάρχους και να καλέσει σε απολογία τον αγαπητό κο Δοσσαρά με σκοπό να ανακαλέσει την ανακοίνωσή του η οποία προσβάλει όλον τον συνδυασμό.Το αν θα γίνει η όχι είναι κάτι που μας ενδιαφέρει να μάθουμε.Καλησπέρα σας

    ΑΡΕΣ ΜΑΡΕΣ

  2. δεν θα υπαρχει άλλη ευκαιρία..σε περιπτωση λάθους είπε ο δήμαρχος..εκεινος που ήταν στην ανακοίνωση;απλά για να διατάζει εκλέχτηκε;ρεζιλια…

    μην ξεχάσετε να το κοψετε το σχόλιο

  3. βλέπω μι-φι να υπάρχει ομάδα λόη,δοσσαρά,δημήτρη κοντο με κουβαδάκια συντονιστή για να πιέσει 'καταστάσεις'…μόνο και μόνο να πάρει τηνν θεσούλα που παρακαλάει χρόνια τώρα ο λεγόμενος ΕΣΗΕΑ..εσύ ρε μάικ τι λές για όλα αυτά?και επίσης τι γνώμη έχεις για τον κουβαδάκια;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog