Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Κυνήγι κρυμμένου θησαυρού στους Αγίους Θεοδώρους

- Advertisement -

Σας προσκαλούμε στη συνάντηση της “Επιτροπής και Φίλων Καρναβαλιού των Αγίων Θεοδώρων” που θα γίνει ΣΤΟ ΠΟΛΥΙΑΤΡΕΙΟ των Αγίων Θεοδώρων στις 15 Φεβρουαρίου, ώρα 21.00.

Εκεί θα δοθούν όλες οι πληροφορίες για τη διεξαγωγή του παιχνιδιού “Κυνήγι Κρυμμένου Θησαυρού” στις 26 και 27 Φεβρουαρίου και για τις εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν κατά την περίοδο του Καρναβαλιού 19 Φεβρουαρίου – 7 Μαρτίου σε όλο τον Δήμο Λουτρακίου – Αγίων Θεοδώρων.

Το καθιερωμένο παιχνίδι του Κυνηγιού του Κρυμμένου Θησαυρού έρχεται ξανά φέτος στο διήμερο 26 και 27 Φεβρουαρίου και καλεί μικρούς και μεγάλους φίλους να παίξουν, να γελάσουν, να διασκεδάσουν, να μάθουν και να κερδίσουν μεγάλα δώρα!!!!
 Ο πρώτος γρίφος, η σακούλα και ο χάρτης του Κρυμμένου Θησαυρού θα δοθεί στις 26 Φεβρουαρίου κατά τη διάρκεια του ΛΑΤΙΝ ΠΑΡΤΥ στο Πολιτιστικό Κέντρο των Αγίων Θεοδώρων. 


Το Κυνήγι του Κρυμμένου Θησαυρού επιστρέφει…
Αναζητούμε πληρώματα οπλισμένα με όρεξη, ενέργεια και σπιρτάδα να λάβουν μέρος σε ένα παιχνίδι γεμάτο περιπέτεια και μυστήριο την Κυριακή 27 Φεβρουαρίου με έναρξη στους Αγίους Θεοδώρου, ώρα έναρξης 12μμ. Το Κυνήγι θα τελειώσει στο Πνευματικό Κέντρο του Λουτρακίου, όπου θα ακολουθήσει η Τελετή Απονομής Βραβείων και το πάρτυ λήξης του παιχνιδιού.

Βρείτε αναλυτικές πληροφορίες για το φετινό Κυνήγι του Χαμένου Θησαυρού στην σελίδα στο Facebook “Κυνήγι Κρυμμένου Θησαυρού 2011 Δήμου Λουτρακίου – Αγίων Θεοδώρων”.

Δηλώστε συμμετοχή όλοι στα τηλεφωνικά κέντρα της Καρναβαλικής Επιτροπής 2744360211, 2744360216 ΦΑΞ 2744360217

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog