Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Η Ελευθερία Πατρικαρέα “βασίλισσα” του καρναβαλιού στο Λουτράκι

- Advertisement -

Την Ελευθερία Πατρικαρέα την έχρισαν βασίλισσά τους, και όχι άδικα. Είναι άκρως εντυπωσιακή και σέξι παρουσία και οι συντοπίτες της ομολογουμένως δεν θα μπορούσαν να σκεφτούν καλύτερη επιλογή.

Παμψηφεί επελέγη από το δημοτικό συμβούλιο Λουτρακίου η Ελευθερία Πατρικαρέα για βασίλισσα του τοπικού καρναβαλιού!

Η εκρηκτική Playmate έχει καταγωγή από την Κόρινθο και συνήθως τα καλοκαίρια περνά αρκετές μέρες στο Λουτράκι. Κάθε χρόνο μια ωραία παρουσία καλείται από τον δήμο να συμμετάσχει στο καρναβάλι του Λουτρακίου, που τα τελευταία χρόνια είναι από τα πιο γνωστά.

Φέτος σειρά έχει η εκρηκτική Ελευθερία Πατρικαρέα, που τη γνωρίσαμε μέσα από τα «Playmate» και η εμφάνισή της αναμένεται να ανεβάσει την αδρεναλίνη στα ύψη!

«Μου έγινε η πρόταση και…σαφώς είπα “ναι”. Οι Απόκριες με ενέπνεαν από παιδί. Μαζί με τις φίλες μου ντυνόμαστε και ξεφαντώνουμε σε μεγάλες εκδηλώσεις που γίνονται σε όλη την Ελλάδα.

Φέτος θα είμαι η βασίλισσα του καρναβαλιού και θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να φανώ αντάξια στις προσδοκίες των διοργανωτών» λέει στην «Espresso» το καυτό «κουνελάκι», που αυτή την περίοδο αναζητά την ηρεμία της και βρίσκεται συνεχώς σε ένα γυμναστήριο.

Τα χρήματα που θα λάβει είναι πολύ καλά στην περίοδο οικονομικής κρίσης που περνάμε. Σε λίγες μέρες, λοιπόν, θα παρελάσει μαζί με τα άρματα στους κεντρικούς δρόμους της πόλης.

Να θυμίσουμε ότι πριν από περίπου ένα μήνα η Ελευθερία είχε πέσει θύμα ληστείας μέσα στο σπίτι της στην Κόρινθο, αλλά χάρη στα γρήγορα αντανακλαστικά της είχε σωθεί, παρά το γεγονός ότι ο δράστης την απείλησε με μαχαίρι. «Εκείνη η περίοδος ανήκει στο παρελθόν. Δεν θέλω ούτε να το σκέφτομαι. Κοιτάζω τις δουλειές μου στο μόντελινγκ και απλώς προσέχω πλέον περισσότερο» μας λέει το γνωστό μοντέλο.

Πηγή:espresso

- Advertisement -

25 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αγαπητέ κύριε Πρόεδρε της καρναβαλικής .
    Διάβασα προσεκτικά την ανακοίνωση για την
    βασίλισσα του καρναβαλιού και με όλο τον σεβασμό
    θέλω να κάνω μερικές παρατηρήσεις .
    Ποτέ σε κανένα δημοτικό συμβούλιο όπως εσείς
    λέτε δεν θυμάμαι να ψηφίσθηκε θέμα για την
    βασίλισσα του καρναβαλιού .!
    Ποτέ άλλοτε δεν θυμάμαι στο Λουτράκι να ενοικιάζαμε
    Βασίλισσα του καρναβαλιού
    Δεν μας είπατε πόσο καλά είναι τα χρήματα που
    θα πάρει το κουνελάκι ? εν μέσω οικονομικής κρίσης
    όπως εσείς λέτε .
    Κύριε πρόεδρε και όλοι εσείς οι παρατρεχάμενοι της
    καρναβαλικής που παίρνεται τις αποφάσεις !! ακούστε.
    Από την μια δεν έχετε χρήματα και από την άλλη κάνετε
    το ένα ατόπημα μετά το άλλο .
    Τραγουδιστές για υπνοθεραπεία με περισσότερα χρήματα .
    Κουνελάκια για βασίλισσες , με πόσα χρήματα ?
    Και εκτός αυτού ασχολείσθε με το τίποτα και ακόμα δεν
    Έχετε δεν έχετε κανονίσει τα γκρουπ που θα συμμετάσχουν .
    Λοιπόν 1 ) η ο γιαλός είναι στραβός η εσείς στραβά αρμενίζετε .
    2 ) όλα τα είχε η μαργιορη ο φερετζές της έλειπε .
    3) όλος ο κόσμος καίγεται και το μ….ι χτενίζεται .
    Βάλτε λίγο μυαλό και κάντε αυτό που πρέπει , αφήστε
    Τα κουνελάκια στη φωλιά τους διότι η κουνελινη είναι ακριβή
    Και το ταμείο του Δήμου δεν έχει χρήματα για τέτοιες μ……ς

  2. ΠΟΙΟΣ ΕΙΠΑΤΕ ΟΤΙ ΨΗΦΙΣΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ?
    ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ?
    ΟΥΑΟΥ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΛΙΣΤΕΙΑ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ……
    ΒΕΒΑΙΑ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΣΥΝΑΥΔΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΥΦΟς ΠΟΥ ΘΕΛΑΝ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΦΕΤΟΣ ΣΤΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ !!!
    ΔΑΣΚΑΛΕ ΠΟΥ ΔΙΔΑΣΚΕΣ ΚΑΙ ΝΟΜΟΥΣ……

  3. Ο ΑΝΩΘΕΝ ΚΥΡΙΟΣ ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ….ΓΙΑΤΙ Η ΤΙΜΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ Η ΚΟΠΕΛΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ Δ Ε Ν Υ Π Α Ρ Χ Ε Ι !!!ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΤΟ ΚΑΝΟΝΙΣΕ ΓΙΑ ΜΕ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥ Κ. ΓΛΥΚΟΦΡΥΔΗ ΚΑΙ ΤΑ ΟΤΙ ΚΑΝΟΝΙΣΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΑΜΕ ΧΑΛΙΑ…ΛΟΓΟΘΕΤΗ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΣΤΟ ΞΑΝΑΛΕΜΕ……..

  4. ΑΡΧΗΓΕ ΤΗΝ ΠΗΓΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ ΤΗΝ ΕΙΔΕΣ???…ΚΑΚΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ Ε???ΤΖΑΜΠΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ…..ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΟΣΜΟ ΣΤΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ…ΤΙ ΛΕΣ ΤΩΡΑ…ΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙ ΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ….

  5. Είσαι γελοίος.
    Σχολιάζεις το άρθρο της εφημερίδας ως κείμενο του Δήμου.
    Αλλά έχεις τόσες παρωπίδες και είσαι τόσο εμπαθής.
    Είσαι για λύπηση.
    Πριν ανοίξεις το στόμα μου….ρώτα.

  6. Επιτέλους βλέπω οτι υπάρχουν κ λογικοί ανθρωποι μέσα σε αυτον τον παραλογισμό απο αρνητικά σχόλια χώρις πρώτα να εχουν ενημερωθεί καλά κ να τους ξυνιζει μια δημοσίευση σε μια εφημερίδα που μονο κακο δεν έκανε στο Λουτράκι!!!!!!

  7. φερτε κοριτσια να ομορφηνουν τις μερες καταθλιψης που μας αναγκαζουν να περναμε!
    Καλη και αυτη, περιμενουμε και αλλα για τις αποκριες.
    οσο για την κριτικη υπαρχει χρονος, ολοι κρινονται απο τα εργα τους και οχι απο τα λογια…

    η ν@χτεριδα

  8. ότι πρέπει για ολοκληρωτική αποχαύνωση.
    έτσι κάνουν και οι πολιτικοί οταν θέλουν να αποπροσανατολίσουν τον κόσμο π.χ. πριν το μνημόνιο 2 έβγαλαν την Τζουλια στα περίπτερα και οι μαυροι ασπροι πολύχρωμοι που ζουν στην χώρα βλέπωντας την Τζουλια "δουλεύει η χείρα με τα πέντε ορφανά"(ειδικά για τους ελληνες χειροπαίκτες έχει κι άλλο στόχο τη μη διαιώνισει του Εθνους, έλλειψη πηδήματος στάσει πληθυσμού) δυστυχώς αυτά τα χειροκροτούμε!!!
    τι να πει κανεις για το μ…. της αλληνης!!!!!!!!!!!
    αληθεια με τι λεφτα θα πληρωθει και ποσο;;
    για την κυρία 'λεφτά υπάρχουν"!!!
    για μια αξιοπρεπή παρουσία του δήμου ζήτησαν κάποιοι 10000€ και απάντησαν οτι δεν υπάρχει σάλιο κάτι που το λένε σε πολλούς…. μετά το καρναβάλι τα υπόλοιπα…
    Ο ΔΙΑΣ.

  9. http://www.sfedona.gr/2011/02/18/%CF%84%CE%BF-%CE%BB%CE%BF%CF%85%CF%84%CF%81%CE%B1%CE%BA%CE%B9-%CE%B7-%CE%B4%CE%B9%CF%89%CF%81%CF%85%CE%B3%CE%B1-%CE%B7-%CF%80%CE%B5%CF%81%CE%B1%CF%87%CF%89%CF%81%CE%B1-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%B7/

    Καλη η διαφημιση του καζινο για τον Δημο, Λουτρακι, Διωρυγα, Περαχωρα, Λιμνη Ηραιον, οι Αγιοι Θεοδωροι δεν υπαρχουν πουθενα???
    Αυτο ειναι θεμα για τους αγιοθοδωριτες ποιο αξιο λογου απ το καρναβαλι πιστευω…

  10. λοιπόν,
    σήμερα 18 και απο οτι εχω ακούσει γίνετε και η πρώτη καρναβαλική εκδήλωση στο 14 με locomondo….
    αυριο , από οτι λέγετε στα καφενία, θα γίνει η επίσημη εναρξη της καρναβαλικής περιόδου στο ΚΕΠ..
    πρόγραμμα εκδηλώσεων πότε θα δούμε??? κατα πάσχα μεριά???
    κατα τα αλλα ολα πανε καλα, σύμφονα με τα δελτια τύπου….
    ααααα να μήν ξεχάσω.. το site του δήμου δεν έχει ΚΑΜΙΑ εκδήλωση για φεβρουάριο – μαρτιο…

  11. Η ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΤΕΛΗ ΘΑΛΛΑΣΙΝΟ κα ΑΘΗΝΑ ΕΙΝΑΙ:
    Ο ΘΑΛΛΑΣΙΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗΣ ΤΡΑΓΟΥΔΟΠΟΙΟΣ ΓΙΑ ΜΠΟΥΑΤ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΧΟΡΕΨΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΣΕ ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ. ΕΑΝ ΕΚΑΝΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΜΑΓΑΖΙ ΤΟΤΕ ΝΑΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ. ΜΕ ΤΑ 20000€ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΕΝΑ ΣΥΚΡΟΤΗΜΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΥΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΧΑΜΟΣ ΚΑΙ ΞΕΡΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΠΟΣΟ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ…ΑΛΛΑ ΦΑΙΝΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟΥ ΑΣΧΕΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ Ο ΘΑΛΛΑΣΙΝΟΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ…
    ΔΙΟΡΘΩΣΗ:: ΔΕΝ ΖΗΤΗΣΑΝ 10000€ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ 1000€ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΗ ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΠΟΤΕ ΑΡΝΗΘΕΙ Ο ΚΟς ΛΟΓΟΘΕΤΗΣ ΑΡΝΗΘΗΚΕ….
    ΔΙΑΣ.

  12. Πάντως για την τύπισα έχει δίκιο που φωνάζει ο κόσμος! Τόσα κορίτσια έχουμε εδώ… Μοντέλα!!!! Και τις άλλες φορές ντόπιες βάζανε.. Τώρά το ανεβάζουμε το επίπεδο ή το ρίχνουμε??? Μάλλον το ρίχνουμε.. Τσπ, Ολα είναι σχετικά και ο καθένας το βλέπει διαφορετικά… Μόνο τπτ πεινασμένα λιγουρια μπορεί τραβήξει αυτό το όνομα που θα γίνει η βασίλισσα της γιορτής και όχι σοβαρό κόσμο να διασκεδάσει και να καταναλώσει στα μαγαζιά της πόλης μας… Επίσης, η παιδεία των νεοεκλεγμένων δεν μπορούσε παρά να αρχίσει να φαίνεται! Αυτή είναι η παιδεία τους!

  13. Το οτι ειναι μοντέλο δε σημαίνει οτι πρέπει να της βάλουμε κ ταμπέλες.αν αγαπάμε τον τόπο μας ας παραδεχτούμε οτι μας εχει κάνει διαφήμιση κ θα μας κάνει κ ας δούμε με καλό μάτι το διαφορετικό.Καρναβάλι εχουμε……ας διασκεδάσουμε λίγο κ μην τα βλέπουμε όλα αρνητικά!!!Επίσης ποιοτικό καρναβάλι δεν υπάρχει γιατι πολύ απλά το λέει κ η λέξη…ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ!!!Ηρεμίστε κ διασκεδάστε το.

  14. ΛΟΥΤΡΑΚΙΩΤΕΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΩΤΙΣΣΕΣ…. ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΤΟΝ ΣΑΚΗ Ο ΝΕΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΝ ΒΑΡΕΤΟ Κο ΘΑΛΑΣΣΙΝΟ. ΑΝ ΟΧΙ ΤΟΝ ΣΑΚΗ, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΚΑΠΟΙΟΝ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΕΦΙ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΠΕΛΙΑ-ΜΟΝΤΕΛΟ; ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΜΕΜΕ ΤΗΣ ΑΞΙΖΟΥΝ ΤΟΣΑ ΛΕΦΤΑ (ΟΣΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ).

    ΜΙΑ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΗ ΛΟΥΤΡΑΚΙΩΤΙΣΣΑ…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog