Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

“Λάθος ρουτίνας” η “φωτογραφική” προκήρυξη

- Advertisement -

Πολλοί ίσως αναρωτηθήκατε γιατί δεν γράψαμε τίποτα για το θέμα της ‘ φωτογραφικής’ προκήρυξης για την πρόσληψη ενός νομικού συμβούλου στον δήμο.

Θέλουμε πρώτα να διασταυρώνουμε αυτά που ακούμε, για να μην γράφουμε λάθος πράγματα και ασυναρτησίες.
Η δημοσίευση της προκήρυξης ήδη διορθώθηκε και αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του δήμου, loutraki.gr

ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ-ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ
Τα γενικά προσόντα διορισμού που προβλέπονται για τους υπαλλήλους του πρώτου μέρους (άρθρα 11 έως και 17) του Ν.3584/2007
Να είναι κάτοχος πτυχίου νομικής ή διπλώματος της ημεδαπής ή αλλοδαπής ή άλλου ισότιμου τίτλου αντίστοιχης σχολής της αλλοδαπής.
Να είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών της ημεδαπής ή αλλοδαπής

Να είναι κάτοχος της αντίστοιχης άδειας ασκήσεως επαγγέλματος, διορισμένος στον Άρειο Πάγο και μέλος Δικηγορικού Συλλόγου.
Να έχει ασκήσει μαχόμενη δικηγορία τουλάχιστον επί πενταετία και να διαθέτει ανάλογη σημαντική  εμπειρία σε υποθέσεις δημοσίου δικαίου και δη διοικητικού δικαίου, φορολογικού δικαίου, τελωνειακού δικαίου, δημοσίων συμβάσεων και προμηθειών, κοινοτικών ενισχύσεων κλπ.
Όλοι γνωρίζετε ότι σύμφωνα με τον νόμο  η τελική απόφαση για τον ποιόν θα εκτιμήσει ο δήμαρχος να προσλάβει ως προσωπικό του σύμβουλο, ανήκει αποκλειστικά και μόνο σ’ αυτόν. Άρα η κοινή λογική λέει, ότι δεν χρειαζόταν για κανένα λόγο να δημοσιεύσει  μια Φωτογραφική προκήρυξη που να γράφει ότι ο Νομικός σύμβουλος θα πρέπει να είναι γραμμένος στον Δικηγορικό σύλλογο Αθηνών. Φυσικά ο δικηγορικός Σύλλογος Κορίνθου όφειλε και πολύ καλά έκανε, να προβεί στην καταγγελία τις προκειμένης προκήρυξης.

Τα λάθη είναι ανθρώπινα και ειδικά όταν γίνονται χωρίς κανένα ΔΟΛΟ, τότε πιστεύω ότι θα πρέπει να τα συγχωρούμε και φυσικά να απαιτούμε να μην ξαναγίνονται.

Η εξήγηση για το λάθος είναι πραγματική απλή. ΛΑΘΟΣ ΡΟΥΤΙΝΑΣ αντί να πάρει το ένα έντυπο πήρε το άλλο. Και εδώ τελειώνει, δεν κρύβεται τίποτα κουτοπόνηρο πίσω από αυτό!

Υπάρχουν πάρα πολλά σοβαρά ζητήματα που ο νέος δήμος θα πρέπει να αντιμετωπίσει και να κάνει τις αναγκαίες μεταρρυθμίσεις για την βελτίωση του δήμου μας. Ας μην βιάζονται μερικοί να βγάζουν συμπεράσματα για το ποιος είναι ο Δήμαρχος και τι θα κάνει για τον τόπο μας, από ένα ΛΑΘΟΣ. Θα πρέπει ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ να βοηθήσουμε καλοπροαίρετα για να μπορέσουμε να φτιάξουμε ένα καλύτερο ΔΗΜΟ.
Η Ρώμη δεν κτίστηκε μέσα σε μία ΜΕΡΑ.

από Με τους Πολίτες Μπροστά

- Advertisement -

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Eίχα την ελπίδα ότι κάτι θα αλλάξει … αλλά,δυστυχώς,βλέπω μία από τα ίδια…την τρίχα τριχιά κάνουμε με το παραμικρό…έχει αντιληφθεί κανείς τί προβλήματα έχουμε να αντιμετωπίσουμε σαν δημότες ;;; (γιατί η πορεία του Δήμου,μας αφορά όλους…)…

  2. ΤΗ ΜΑΓΚΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΕΥΤΟΗΘΙΚΗ ΤΟΥ ΔΟΣΑΡΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΩΡΑ,ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Η ΤΖΑΜΠΑ ΜΑΓΚΑΣ ΚΑΙ ΚΟΤΑ.ΕΚΤΕΘΗΚΕΣ ΔΟΣΑΡΑ ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΜΑΖΕΨΕ ΤΑ ΤΩΡΑ.ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΟΥ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog