Ως μάρτυρες πρωτόγνωρων διαδικασιών εκ μέρους της Δημοτικής αρχής του Δήμου Λουτρακίου – Αγ Θεοδώρων διαμαρτυρόμαστε για την προχειρολογία , επικυνδυνολογία και ανευθυνότητα που χαρακτηρίζουν την μία μετά την άλλη προκήρυξη της Δημ. Αρχής για τον ειδικό συνεργάτη επί θεμάτων νομικών. . . .

Ακόμα και αν αναγκάστηκε η σημερινή Δημ. Αρχή μετά από παρεμβάσεις τρίτων να την αλλάξει και με την παρέλευση κάποιων ημερών επί της ουσίας όμως η μεν πρώτη προκήρυξη ρατσιστικά αποκλείει τους Δικηγόρους του Δικηγορικού Συλλόγου Κορινθίων και κατά συνέπεια τους συνδημότες μας Δικηγόρους , η δε δεύτερη προσπαθεί να θολώσει τα νερά . . . .  και στις δύο προκηρύξεις επικρατεί η ιδία βούληση της Δημ. Αρχής.
Καταγγέλλουμε δε τις μεθοδεύσεις που επιδιώκονται από την πλευρά της Δημ. Αρχής για φωτογραφικές προκηρύξεις γιατί υποτιμούν την νοημοσύνη των δημοτών μας , καταργούν την διαφάνεια , προσβάλλουν το Δικηγορικό Σώμα των Κορινθίων και τον συνεχή αγώνα τους και οδηγούν σε κρίση αξιών τον Δήμο μας.
Ως παρέμβαση έχουμε αποδείξει στη πράξη , ότι είμαστε πάντα υπέρ της αξιοποίησης των Ντόπιων Κεφαλαίων από τον χώρο της επιστήμης όπως και από κάθε άλλο χώρο συντεχνιακό.
Σε περίοδο κρίσης που ο Δήμος μας με συνέπεια και ευθύνη ενωμένος και δυνατός πρέπει να οδεύει μπροστά και να στηρίζει τους δημότες του , δίδεται ένα ακόμη ράπισμα από την Δημοτική Αρχή με απίθανες προκηρύξεις γκάφας. . . .
Συνέλθετε κύριοι . . .