Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Ο Γιώργος Παπαγεωργίου υποψήφιος για “Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης”

- Advertisement -

Νέα αποκλειστικότητα του loutrakiblog…
Πριν από λίγο, ο Γιώργος Παπαγεωργίου, κατέθεσε την υποψηφιότητά του για τη θέση του “Συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρησης”. Μάλιστα, ο πρώην υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με το συνδυασμό Αδέσμευτη Δημοτική Κίνηση, πρόκειται να συστήσει επταμελή επιτροπή με πρόεδρο τον Γιώργο Καναβό, η οποία θα διαχειρίζεται την αντιμισθία του και θα την καταμερίζει σε άπορες και φτωχές οικογένειες, συμβάλλοντας έτσι στην ανακούφιση του δημότη. Υπενθυμίζουμε ότι για να εκλεγεί οποιοσδήποτε από όσους θέτουν υποψηφιότητα, χρειάζεται αυξημένη πλειοψηφία των 2/3 από το Δημοτικό Συμβούλιο, μεταξύ των μελών του, ή και εκτός αυτών.
Αρμοδιότητα του “Συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρησης”, είναι η εξέταση καταγγελιών των άμεσα θιγόμενων πολιτών και των επιχειρήσεων, για κακοδιοίκηση των υπηρεσιών του Δήμου και η γενικότερα οποιαδήποτε παροχή βοήθειας στις σχέσεις του δημότη με τον Δήμο.

- Advertisement -

10 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Φίλοι μου δημοτικοί σύμβουλοι, μην ξεχασετε να ψηφίσετε τον "κωλοτούμπα" κ.Παπαγεωργίου, τον άνθρωπο που ενώ ήταν πρόεδρος της τοπικής της Ν.Δ, στήριζε το Δημήτρη Γέρου και μετά την αποχώρησή του γύρναγε από τον ένα συνδυασμό στον άλλο μέχρι να καταλήξει στον "πρύτανη",τον "ειδικό γιατρό" ΠΠ (τους χαρακτηρισμούς ο κ.Παπαγεωργίου τους χρησιμοποιούσε σε συνέντευξη που είχε δώσει). Είναι ιδεολόγος ο άνθρωπος!
    Από πού κι ως πού ο κ.Παπαγεωργίου γνωρίζει τα τοπικά δρώμενα του Λουτρακίου? Μήπως από τότε που κάνει παρέα με τον Καναβό? Τώρα σωθήκαμε!!!
    Αλήθεια ο ΠΠ θα τον στηρίξει?

  2. Αγαπητέ 2,50 . Κανένας δεν αμφισβητεί τις γνώσεις του κυρίου Μιχα.
    Εσείς έχετε την γνώμη ότι ο θεσμός του "Συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρησης" πρέπει να εκπροσωπηθεί από άτομα που είναι απέναντι στην
    Παράταξη και ειδικότερα στον Δήμαρχο?

  3. ΚΑΜΙΑ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΘΕΣΗ Ο ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ,ΤΙ ΝΑ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΤΩΡΑ,ΑΠΟΡΩ ΜΕ ΤΙ ΚΡΙΤΗΡΙΟ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ,ΜΗΠΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΣΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΓΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ;

  4. Και από ως που η κάθε υποψηφιότητα για τον ΣΤΠ αποτελεί αποκλειστική είδηση? Μήπως έχουμε κρίνει λάθος τι αποτελεί είδηση? Μήπως ο κος Παπαγεωργίου και ο κάθε ένας Παπαγεωργίου βγαίνει από την αφάνια χάρη στο blog?

  5. ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΚΥΡΙΕ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ. Η ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΓΙΑ ΑΤΟΜΑ ΚΥΡΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΤΑΝ ΣΤΟΝ ΚΥΡΟ ΓΡΑΝΑΖΗ, ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΚΥΡΟΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΠΝΕΕΙ, ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ.

  6. Ρε σεις, εχουμε ξεφυγη? Ο καθενας μπορει να δωση δελτιο στα μπλογκς με τη φωτο του ως αποκλιστικη ειδηση? Ρε ΜΙΦΙ εχετε ξεφυγη εντελως?

  7. Αγαπητε κε Δημαρχε
    Αν θελεις να εισαι ενταξει με τους δημοτες και τον ευατο σου λυσε τα………
    1ον κυκλοφοριακο
    2ον παρκινκ
    3ον καθαριοτητα
    4ον φτιαξε την παραλια οπου μπορεις
    και βαλε στην θεση του ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗ τον Μιχα τον Παυλο
    και δεν πτοκειτε να χασεις, μονο κερδος θα εχεις.
    Βρες τα μαζι του και θα δεις!!!!!!!!!!!!!!!!
    Μην αφηνεις αλλους να σε καθοδηγουν λαθος!!!!!!!!!!!
    Εσυ μπορεις γιατι θελεις!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Και μην ξεχνας Ο ΤΟΛΜΩΝ ΝΙΚΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    φιλικα
    robocop

  8. Δηλαδή φίλε 6:00 τι θες να πεις ότι ο Παπαγεωργίου δεν έχει κύρος. Ρώτα τους Αγιοθοδωρίτες να σου πουν την εκτίμηση που έχουν στο πρόσωπό του!!!!
    Τα Πίσια όμως του έχουν μεγαλύτερη εκτίμηση αφού του έδωσαν 40 ψήφους (έβαλε το δακτυλάκι του λιγάκι ο κ.Λάμπρου)……

  9. ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΕΠΙΛΟΓΗ Ο ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΕΥΡΟΠΟΥΛΑ ΠΟΥ ΑΝΑΘΕΜΑ ΤΟ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ ΠΟΛΛΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΙΣ ΕΧΕΙ ΕΜΜΙΣΘΕΣ..ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΧΑΜΟΣ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΠΑΡΕΙ.
    ΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ ΠΑΡΑΜΟΝΕΥΟΥΝ…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog