Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

ΟΒΡΙΟΚΑΣΤΡΟ ΚΕΡΑΤΕΑΣ ( και όχι μόνο…μιά εικόνα ,χίλιες λέξεις…)

- Advertisement -

Πριν από ένα μήνα ακριβώς, είχαμε αναρτήσει την έκθεση του 9χρονου Σωτήρη. Το κείμενο αυτό ήταν ενδεικτικό του πως τα μικρά παιδιά βιώνουν την όλη κατάσταση. Ήδη σύμφωνα με δασκάλους των δημοτικών σχολείων της Κερατέας, τα παιδιά παίζουν ένα νέο παιχνίδι που ονομάζουν: “ΚΕΡΑΤΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΜΑΤ…”
Εξάχρονα παιδιά γεμίζουν πλαστικά μπουκάλια με νερό, βάζουν χαρτομάντηλα αντί για πώμα και τα δίνουν στους γονείς τους να τα χρησιμοποιήσουν στο μπλόκο!!!
Χαρακτηριστική είναι η εμπειρία που είχαν συμπολίτες μας την περασμένη Τρίτη, όπου κυνηγημένοι από τα ΜΑΤ, βρήκαν καταφύγιο σε ένα σπίτι. Εκεί τα δυόμιση ετών δίδυμα της οικογένειας τους υποδέχθηκαν χαμογελώντας λέγοντας: ΜΑΤ ΜΠΟΥΜ!!!
Δεν ξέρουμε αν είναι καλό ή κακό, στο φτωχό μας μυαλό φαντάζει αρκετά λυπηρό και άσχημο, να διαμορφώνουν χαρακτήρα τα παιδιά μέσα από τέτοια βιώματα. Το μέλλον θα δείξει…
Η παρακάτω ζωγραφιά είναι μία αναπαράσταση των όσων συμβαίνουν, μέσα από τη ματιά του δεκάχρονου Δημήτρη…
 
 
 
 
 πηγή : antixyta.blogspot
- Advertisement -

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ο μπατσοστρατός του άλλοτε προέδρου της συχωρεμένης ΕΦΕΕ,και
    τώρα Υπουργού του ΠΡΟ.ΠΟ.και υπηρέτη του Μπόμπολα,έχει αποθρασυνθεί σε τέτοιο βαθμό που δεν διστάζει μπροστά σε τίποτε,φτάνει οι κυρίαρχοι εθνικοί εργολάβοι,καναλάρχες,
    μεγαλοεκδότες,τηλερουφιάνοι,μιζαδόροι,βατοπεδινοί,τοκογλύφοι
    και το λοιπό σκυλολόϊ μή χάσουν ούτε ένα ευρώ από τα κέρδη τους
    Ηλίας

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Περιεχόμενα άρθρου

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog