Με προκλητικό ύφος και απαξιωτική συμπεριφορά απέναντι στο σύνολο του…

πολιτικού συστήματος παρουσιάστηκε ο Ανδρέας Βγενόπουλος χθες στην επιτροπή κοινωνικών υποθέσεων της βουλής, προκειμένου να την ενημερώσει για το θέμα του “Ερρίκος Ντυνάν”.
Εμφανιζόμενος ως τιμητής του πολιτικού κόσμου έκανε λόγο για «ετοιμοθάνατο διαπλεκόμενο πολιτικοοικονομικό σύστημα» ενώ αναφερόμενος στο θέμα, τόνισε ότι, το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι να πάρει η τράπεζα ΜΑΡΦΙΝ τα χρήματά της από το δάνειο των 82 εκατομμυρίων ευρώ.
Ο κ. Βγενόπουλος προχώρησε σε προσωπικές επιθέσεις εναντίον βουλευτών, όπως κατά του κ. Βαρδίκου και του κ. Τσιρώνη.
Βουλευτές όλων των κομμάτων, που ήταν παρόντες στην ακρόαση Βγενόπουλου, απάντησαν στις προκλητικές αναφορές του.
Ο Θανάσης Γιαννόπουλος από τη ΝΔ, είπε «δεν μπορείτε να μας κατηγορείτε γιατί και εσεις σε αυτό το σύστημα ανδρωθήκατε».
«Σας καίει πολύ αυτή η υπόθεση», τόνισε ο Αστέριος Ροντούλης από το ΛΑΟΣ διερωτώμενος ’’εάν πίσω από αυτή την υπόθεση κρύβονται τα νοσοκομεία Λητώ και Μητέρα του ομίλου σας’’.
Ο Γεράσιμος Γιακουμάτος από τη ΝΔ του είπε: «αν πεθάνει το σύστημα, που καταγγέλλετε, πρώτα θα πεθάνετε εσείς. Δεν σας πηγαίνει ο μανδύας του Μπερλουσκόνι».
Ο Δημήτρης Τσιρώνης βουλευτής του ΠΑΣΟΚ σημείωσε ότι, “πίσω από την κόντρα αυτή υπάρχουν τεράστια οικονομικά συμφέροντα” εκτιμώντας πως “η MIG επιχειρεί τη δημιουργία μονοπωλιακών καταστάσεων”.

*24wro