Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

“Ξεπουλήσατε τα όνειρά μας-Ξεπουληθήκατε και σεις οι ίδιοι…”

- Advertisement -

“Είμαι 24 χρονών και όπως και οι υπόλοιποι συνομιλικοί μου, όπως και όλοι οι υπόλοιποι νέοι άνθρωποι σας ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ!

Καταφέρατε αυτό που θέλατε! Να ξεπουλήσετε τη χώρα! Ξεπουλήσατε τα ονειρά μας! Μπουκώνατε τον καθένα με λεφτά και μια θέση στο δημόσιο ώστε να μην χάσετε την εξουσία αδιαφορώντας για τις συνέπειες! Αδιαφορώντας για το πως θα ξεπληρωθούν όλα αυτά στους δανειστές μας! Υποθηκεύσατε το μέλλον των παιδιών σας!
Μάλλον το μέλλον των δικών σας παιδιών είναι σίγουρο με τα λεφτά που φάγατε τόσα χρόνια. Εσύ όμως πατέρα και κάθε πατέρα? Δεν σκέφτηκες? Είναι δυνατόν να σου χαρίσουν χωρίς αντάλλαγμα? Γιατί τα δεχτήκατε όλα αυτα? Γιατί ξεπουληθήκατε και εσείς οι ίδιοι στον Αντρέα και μαζί ξεπουλήσατε το μέλλον μας χωρίς να μας ρωτήσετε? Ίσως θέλατε να προσφέρετε μια καλύτερη ζωή σε εμάς. εμείς όμως?
Τι θα προσφέρουμε στα δικά μας παιδιά αφού δεν μπορούμε να προσφέρουμε στον ίδιο μας τον εαυτό? Σε αυτή την κατρακύλα λοιπόν εγώ δεν σκοπεύω να πέσω μαζί σας! Δεν σκοπεύω να ξεπουληθώ! ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ-ΚΚΕ-ΣΥΡΙΖΑ κάντε ότι θέλετε! Δεν σας δίνω το ελεύθερο, απλά σας γυρνάω επειδικτικά την πλάτη!
Πείτε με αδιάφορο αλλά εγώ θα έχω τη συνειδησή μου καθαρή ότι δεν συμμετείχα σε όλο αυτο! Σε 3 μήνες που τελειώνω τη στρατιωτική μου θητεία σκοπέυω να δοκιμάσω την τύχη μου στο εξωτερικό και να εγκαταλείψω δια παντός την κατα τ’άλλα πανέμορφη Ελλάδα που πραγματικά την ΛΑΤΡΕΥΩ!
Δεν πάει άλλο όμως! Και να ξερετε κύριοι πως ότι δίνεις παίρνεις σε αυτή τη ζωή! Έστω και την τελευταία μέρα της ζωής σας θα τα πληρώσετε ΟΛΑ! Το πιστεύω και το εύχομαι ολόψυχα να δυστυχήσετε και να υποφέρεται την υπόλοιπη ζωή σας για το κακό που μας κάνατε!”
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
*newsday.gr

- Advertisement -

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Το πάρα πάνω παλληκάρι τα λέει όλα!!!
    Τι να σχολιάσεις;
    Εκείνο που μπορώ να πω συμπληρωματικά,είναι εκείνο που έχει πει
    ο Βάρναλης:
    "Κι΄αν είναι ο λάκος σου πολύ βαθύς,
    χρέος με τα χέρια σου να σηκωθείς"!.
    Ηλίας

  2. οπισθοχωρηση κανουν τοσα χρονια οι μεγαλοι που μας κυβερνουν οπισθωχωρουν στα συμφεροντα του πολιτη και μαζευονται μεσα στις τσεπες τους και στις βιλλες τους-αυτοκτονια ειναι να σπουδαζεις για να εισαι ανεργος επι χρονια και να σε εκμεταλευεται ο καθε κοιλαρας καλοφαγας πλουσιος-ο χωρισμος θα ερθει οταν εγω η μανα θα αποχεραιτω το παιδι μου που θα φευγει στο εξωτερικο για μια καλυτερη τυχη απο αυτη που του προσφερει ετουτο εδω το κρατος που μισησε τα παιδια του αλλα και τα παιδια μας ΚΡΙΜΑ ΓΙΑΤΙ ΤΕΛΙΚΑ ΟΣΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΥ -καλο ταξιδι ματια μου και καλη επιτυχια και μην φοβασαι ολα θα πανε καλα οπου υπαρχει μελλον να πας εδω ομως υπαρχει μονο παρελθον.Ο μοναδικος στοχος στην ζωη σου σε αυτο το κρατος εισαι εσυ ο ιδιος τα βελη ειναι φαρμακερα και οποιος απο εμας τα υποστει δυστυχως θα πεθανει ΑΙΣΧΟΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΚΛΕΨΑΝ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΑΣ

  3. Φιλαράκι φανταράκι,ομολογώ πως το ξέσπαμά σου με προβλημάτισε
    πάρα πολύ.Την κραυγή αγωνίας που μας απευθύνεις τη διάβασα
    ως αυτή την ώρα τέσσερες φορές.Πέρα από εκείνο που έγραψα
    στο πρώτο σχολιό μου επίτρεψε μου να προσθέσω κάτι ακόμα.
    Εκ των πραγμάτων η κάθε νέα γεννιά είναι προπομπός της
    μελλοντικής πραγματικότητας,με θετικό ή με αρνητικό πρόσημο.
    Και δέχεται την παθιασμένη επίθεση του συστήματος. Από γεννιά
    των 700 ευρώ,γεννιά των 500 ευρώ,και από κει γεννιά της
    ανεργίας και της καινούριας μετανάστευσης… Μπορεί όμως να
    μη γίνει γεννιά της ήττας,μ π ο ρ ε ί να γίνει γεννιά της
    εξέργεσης,φτάνει να πιστέψει στον εαυτό της…
    Ηλίας

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog