Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Πομπή νίκης στο Καραϊσκάκη

- Advertisement -

«Τριφύλλάρα σ’αγαπάω, ένα μόνο σου ζητώ. Να… νικήσετε τον Ολυμπιακό», ήταν το σύνθημα που δονούσε την ατμόσφαιρα έξω από την Παιανία κατά την αναχώρηση της αποστολής του Παναθηναϊκού για το Καραϊσκάκη και το ντέρμπι με τους «ερυθρόλευκους».

Παρά το γεγονός οτι οι οργανωμένοι δεν είχαν πάρει κάποια πρωτοβουλία (είχαν πάει άλλωστε την Πέμπτη στα σπίτια των Τζιμπρίλ Σισέ, Σίντνεϊ Γκοβού και Σιμάο), περίπου 150 οπαδοί του Παναθηναϊκού βρέθηκαν στο προπονητικό κέντρο της Παιανίας για να αποθεώσουν τους «πράσινους» και να τους συνοδέψουν στο δρόμο προς το Φάληρο.
Λίγο μετά τις 17.00 το πούλμαν των πρωταθλητών (στο οποίο βρισκόταν και ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος παρά το γεγονός οτι δεν ήταν στην αποστολή) έκανε την εμφάνισή του στην έξοδο του προπονητικού κέντρου και ο κόσμος που βρισκόταν εκεί άρχισε να τους αποθεώνει ζητώντας τη νίκη στο Καραϊσκάκη.
Μετά από μία αναγκαστική στάση 10 λεπτών, το πούλμαν πήρε το δρόμο προς την Αττική Οδό, συνοδευόμενο από μία πράσινη πομπή από αμάξια και μηχανάκια…
*leoforos
 

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog